Tirsdagstip: Fjern makeuppen inden du bliver for træt

14.01.14
The Body Shop renseprodukter

The Body Shop renseprodukter

Hvor tit undlader du at fjerne din makeup? For rigtig mange er det mere eller mindre en daglig forseelse, og uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det altså bedre både for din hud og dine øjne at få makeuppen af. Om det er glemsomhed, ugidelighed eller simpelthen træthed, er desværre ligegyldigt, du bliver ikke straffet mindre for at være træt.

Simpel løsning
De tre undskyldninger, jeg nævner herover, har alle den samme og temmelig enkle løsning. Når du er hjemme, kan du ligeså godt fjerne makeuppen, inden du bliver så træt, at du næsten går i søvne, når du skal børste tænder. Din kæreste, veninde, roomie, børn eller hvem, der nu er der sammen med dig, sætter med garanti kun pris på at se dit nøgne ansigt. Og endelig hvis de ikke kan tåle mosten, så er de altså ikke værd at gemme på!

Overkommelige rutiner
Afrensning og pleje behøver ikke at tage særlig lang tid. Sørg for at vælge et renseprodukt der passer til dit temperament. Det er ligegyldigt om det er olie, balm, alt-i-en, creme, gelé, servietter eller noget helt syvende, så længe det er noget, du har det godt med.
Personligt har jeg altid haft flere at vælge mellem, fordi jeg ikke altid er i humør til den helt store omgang. På den anden side har jeg aldrig sat pris på at vågne op med makeup på, og jeg har heller ikke gjort det de sidste mange år, netop fordi jeg har flere valgmuligheder. Servietter på natbordet eller i skuffen ved siden af sofaen kan virkelig være en hjælp, når man allerede er ved at falde om af træthed…

Mere tid til dig selv
En anden fordel, ved at få overstået renseritualet tidligere end du plejer, er, at du med stor sandsynlighed også får lyst til at bruge lidt mere tid på dig selv. Måske får du tid til lidt forkælelse i form af en ansigtsmaske, fodpleje, neglepleje eller noget af det andet, som du alt for sjældent får gjort for dig selv.

Er du god til at få fjernet makeuppen?

På billedet er det Camomile serien fra The Body Shop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Satina Wandel

Jeg fjerner altid min make-up om eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra skole. Hvis jeg eventuelt kommer hjem midt om natten fra en fest, går jeg også ud og kører en renseserviet rundt i ansigtet – det er jo også super ubehageligt at sove med make-up rester!

Katrine

Jeg fjerner oftest makeup, men i stresset perioder el. kan jeg godt komme til at springe det over en aften fra tid til anden – og jeg hader det når jeg vågner næste morgen.
Tusinden tak for en god blog – jeg har stor glæde af og følge med. Har søgt lidt i arkivet, men kunne ikke finde hvad jeg søgte.. Har i erfaringer eller testet foundation fra bareMinerals?
Jeg overvejer at købe det, da jeg har hørt den skulle være god til at dække uden at være synlig/lag-agtigt og faktisk give bedre hud på sigt – men jeg kunne godt tænkte mig og høre jeres input?
På forhånd tak,
Hilsen Katrine :o)

Katja Moikjær

Hej Katrine
Bare Minerals er en udemærket løs pudder-foundation. Den gør det, den skal, men vil ikke ændre noget på din hud.
Kh. Katja

Isa

Hejsa 🙂 Har I et bud på ikke særligt dyre makeupfjernerservietter, der kan fjerne vandfast øjenmakeup? Jeg har ledt forgæves noget tid, og tror netop lige præcis at servietter ved sengen kunne blive løsningen på min næsten konsekvente manglende fjernelse af makeup!

Baysen

Hvis nu man fjerner makeup om eftermiddagen eller først på aftenen, bør man så rense huden igen, inden man går i seng?
Ville det være at overrense? Eller kommer det an på, hvad huden “udsættes” i den periode (røg, mados o.l.)?

Helene Randløv

Hmmm, altså hvis nu du kommer hjem og renser makeuppen af, hvorefter du laver mad, går over og træner, og i løbet af aftenen i øvrigt ryger et par cigaretter… så ville jeg nok lige tage en klud i ansigtet inden sengetid. Ellers ikke.
Jeg går ofte ned og bader (altså i havet) om aftenen, og når jeg så går i bad efterfølgende renser jeg min hud. Selvom det er en god cykeltur hjem, renser jeg ikke huden igen.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *