Anmeldelse: Neutral Makeup Remover Wipes

22.05.11
Neutral Makeup Remover Wipes

Neutral Makeup Remover Wipes

Jeg er forelsket i et nyt produkt og så et fra Neutral. Det sker ikke hver dag, men deres nye Makeup Remover Wipes er kort fortalt helt suveræne.

De fjerner al makeup effektivt, sågar vandfast makeup uden at irritere huden, de er parfumefri og både Astma- og Allergimærket og miljømærket med svanen. Hvor tit er det lige, man finder et makeupprodukt, der både er det bedste på performance og samtidig det sundeste og mest miljørigtige valg?

Mit sammenligningsgrundlag er MAC Wipes, som jeg har været fast bruger af. Indtil nu.

Lige så effektive som mine MAC Wipes
Jeg synes, de er præcis lige effektive til at fjerne makeup, og det siger ikke så lidt, for MAC Wipes er virkelig gode. Jeg har sammenlignet dem over nogle dage, og de er begge blandt de mest effektive wipes på markedet. De fjerner al ansigt og øjenmakeup uden problemer, selv vandfast mascara, det tager dog bare lidt ekstra indsats.

Men der er to årsager til, at jeg fremover vil vælge Neutrals version. For det første at de er parfumefri, Astma- og Allergimærket og miljømærket. Der kan MAC ikke være med. Dernæst foretrækker jeg selve servietten i Neutrals version. De har lavet en anden type serviet som er tykkere og med et relief af små dutter, som føles meget behagelig, blød, solid og meget effektiv. Og så kan du købe Neutral over det hele.

Mangler en større pakke
Det eneste, jeg ville ønske mig, var at de fandtes i større pakker, men 25 stk i en pakke er standard hos konkurrenterne såsom Matas, L’Oreal, Nivea m.fl. Men når jeg køber Wipes hos MAC, så er det i en stor pakke med 100, og udover at prisen så er den samme som hos Neutral, så bruger jeg jo en pakke med 25 i hurtigere, end jeg kan nå at købe en ny. Men til den gængse forbruger er det nok ret passende.

Så stor tommelfinger opad herfra, og jeg kan kun anbefale jer at prøve dem. Jeg bruger dem selv om aftenen, når jeg ikke vil have vand i ansigtet eller kommer træt og doven hjem fra byen og skal fjerne makeup hurtigt. Eller på en morgen, hvor jeg har travlt og ikke tid til det langsommelige renseritual. De er også super at have i træningstasken, med på ferie eller lignende.

Her kan du købe det
En pakke med 25 stk. koster 49,95 og kan købes i Matas og større supermarkeder.

Er det noget, du har fået lyst til at prøve?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Laila

Øv, jeg kan desværre ikke så godt tåle neutral servietterne. Er på min anden pakke, og det det går fint, hvis jeg blot skal fjerne lidt makeup der er kommet på afveje eller lidt gammel mascararest under øjet efter bad hvis jeg ikke har været grundig nok med rens om aftenen, men det der med at bruge dem som makeup fjerner går ikke, så hæver og klør jeg. Min favorit er vist L’oreals til sensitiv hud (mener jeg de hedder).

Et par basisfavoritter til ansigtet | StyleStories

[…] hurtigt ud, og jeg har ikke rigtigt kunne finde anvendelse for dem. Disse stødte jeg på hos Pudderdåserne, som gav dem mange positive ord med på vejen. Og så foreslog de kloge damer at bruge dem i […]

Maiken

Jeg har også prøvet Neutrals servietter, og de er da okay, men de får nu ikke helt “thumbs up” herfra. Jeg har prøvet utallige mærker, og de eneste som jeg synes er helt fantastiske er “Comodynes” renseservietter (For normal skin). De fjerner alt, og er bløde og lækre, (dog ikke uden parfume). Desværre kan man ikke få dem så mange steder herhjemme. Enkelte Matas butikker fører dem og Nelly.dk, men ellers er jeg nød til at bestille dem fra UK – for dem kan jeg IKKE undvære 🙂
Mvh Maiken

Pudderdåse Katja

Dem kender jeg desværre ikke. Er der parfume i?

Maiken

Ja, der står ihvertfald ikke noget om parfumefri, men de svier ikke i hverken hud eller øjne.

Pudderdåse Katja

Tak 🙂

SofiePetersen

Jeg har selv sart hud, og synes de er vildt gode. Min hud bliver slet ikke generet efter brug.

Marianne

Jeg må gve jer ret i at dette er nogle virkelig gode whipes, de fjerner maskara osv uden bøvl! Problemet er dog hvis jeg bruger disse bliver min hud omkring øjnene en smule tør og irriteret i måske 1 time hvorefter det forsvinder, men min hud i ansigtet tager ingen skade er der nogen der har oplevet noget lignende?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *