Hårolie med kokos: L'Oreal Elvital Extraordinary Oil

Guide: Sådan bruger du orange og rød øjenskygge

Mac & Hayley Williams

 

“Orange øjenskygge? Det kan jeg da ikke!” Jo, du kan! Orange lyder umiddelbart som en helt vild og meget outreret farve at vælge til sin øjenmakeup. Når jeg alligevel foreslår den igen og igen, er det fordi orange fremhæver og klæder langt de fleste øjenfarver. Selvfølgelig handler det om at finde den rigtige nuance, men det handler også om at kende tricket til at undgå at ligne en tudeprinsesse, som både har høfeber og kærestesorg samtidig.

Hayley Williams og MAC
Det er det fine look, som MAC har kreeret i samarbejde med Hayley Williams, der mindede mig om, hvor overset og misforstået en farve orange er. Det er en dejlig overskuelig kollektion, som består af en koralfarvet øjenskygge med Veluxe Pearl finish, en meget klar orange læbestift med mat finish, en orange neglelak med superglossy finish og sidst men ikke mindst Lightscapade Mineralize Skinfinish, som kommer tæt på at være en dåsedarling, når det gælder highlightere.

Rigelig med sort
Som nævnt ovenfor er det ene og alene et særligt trick, som afgør, om du kan bære orange, pink og rød øjenskygge. Tricket er simpelthen rigelig sort eyeliner. Eyelineren skal lægges mellem vipperne, sådan at der fremstår en markant afgrænsning af alt det røde i og omkring øjet.

På MAC og Hayleys look er vipperne forholdsvis diskrete, især under øjet, og der er en meget markant flydende eyeliner ved øverste vippekant.

Det er langt fra alle, der har øjenlågene til sådan en eyeliner. Katjas hængeøjne kan for eksempel godt glemme det. Så dropper man vingen på eyelineren i stedet og lader den i stedet for slutte ved øjenkrogen. Men husk at stregen skal pege opad, så øjet ikke “hænger”.

Her kan du købe det
Mac & Hayley Williams kollektionen er kun på MACs onlineshop og i en begrænset periode.

Du kan også finde orange, røde og pink farver i MACs faste kollektion, hos GOSH, Make Up For Ever, Sleek og The Body Shop.

 

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk / Følg os på Facebook og Instagram: @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas MAC Asos Deciem FeelUnique Escentual HQhairEstee Lauder LookFantastic Clinique Gosh
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårolie med kokos: L'Oreal Elvital Extraordinary Oil