Lørdagslook: Neon

02.06.12

Rimmel har lanceret tre rigtig lækre farver øjenskygge: en neon pink, en flot grøn og en smuk turkis. Jeg har også testet en anden ny øjenskygge som base og så er jeg blevet vild med The Body Shops samarbejde med Lily Cole, særligt Lip & Cheek Dome er SÅ fin.
Fælles for farverne er, at de er ret kraftige og måske virker lidt skræmmende, når man først ser dem. De kan sagtens tones ned og er super flotte.
Til looket har jeg brugt produkter fra alle mulige brands og jeg glemte at tage nærbillede af åbent øje, så jeg måtte forstørre et af de andre… det er uoptimalt, men kan desværre ikke være anderledes.

Hud
Først glemte jeg min ansigtscreme, så min hud var temmelig tør, men det opdagede jeg først, efter jeg begyndte at tage makeup på… ja, så dygtig er jeg bare! L’Oréal Paris Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer er smurt på i hele T-zonen, derefter brugte jeg Bobbi Brown Foundation Stick, SPF 15 Tinted Moisturizer Oil Free og Skin Foundation Mineral Makeup SPF 15.

Kinder
Yves Rocher Shimmering Bronzer i 04 Terre De Soleil er fordelt i panden, på kindbenene og lidt på hagen. Derefter tog jeg The Body Shop Lip & Cheek i farven 20 Pinch Me Pink på kinderne og The Body Shop Puff On Radiance øverst på kindbenene.

Øjne
Først markerede jeg brynene med den lyseste farve fra Make Up Store Tri Brow Color.
På hele øjenlåget op til globelinjen brugte jeg Maybelline Color Tattoo 24 Hr i farven 05 Eternal Gold, derefter tegnede jeg under de øverste vipper med MAC Superslick Liquid Eye Liner i farven On The Hunt.
Photobucket

Trick: Det er vigtigt at sørge for masser af sort til at indramme øjet, når man bruger røde og pink farver, ellers er der fare for, at man bare ligner en, der har grædt meget længe.

I øjenkrogen brugte jeg den lyserøde farve fra elf Eye Transformer paletten og på hele den bevægelig lagde jeg Rimmel Glam’Eyes Mono Eye Shadow i farven 174 Pop Your Pink, globelinjen markerede jeg med MAC Eye Shadow i farven Copperplate.
Under øjet brugte jeg Rimmel Glam’Eyes Mono Eye Shadow i farven 179 Block Your Green ved øjenkrogen og ind til midten og Rimmel Glam’Eyes Mono Eye Shadow i farven 500 Posh Peacock fra midten og ud til yderste øjenkrog.
Photobucket
På vipperne har jeg Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara.

Læber
MAC Sheen Supreme Lipstick i farven Tea Ceramony er duppet på læberne for en helt neutral farve.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Thea

Ret indskudt spørgsmål, undskyld. 😉 Men jeg forsøgte at søge på bloggen, og kunne ikke lige finde svar.
Jeg vil blot høre, om I kender et varmebeskyttende produkt til håret, som I kan anbefale? Jeg synes det er så svært at finde ud af, hvad der virker, og så tænkte jeg, at I måtte være de rigtige at spørge, hæhæ. 🙂

Lise

Kunne jeg også RIGTIG godt tænke mig at vide 🙂 Kan I evt. anbefale et godt produkt (eller flere)?

Pudderdåse Helene

Hej I to
Herhjemme har jeg testet GHDs spray, TRESemmés spray og en fra Kerastase, de fungerer godt alle tre. Så skal man gøre op med sig selv, hvad budgettet er og om duften passer til resten af ens produkter.
Mvh. Helene

Svenskofilia

Hej Helene
Jeg kom til at tænke på noget, får man nok solbeskyttelse af at have en dagcreme med spf i på? Jeg bruger Bobbi Brown tintet moisturizer i alabaster.

Pudderdåse Helene

Hej Svenskofilia
Jeg er jo solcreme-diktator, så mit svar vil altid blive NEJ! Men i virkeligheden afhænger det af, hvordan du bruger den. Husk på hvor meget solcreme, der skal til for at opnå den SPF, som står på tuben og stil så dig selv spørgsmålet. Kun du kender mængden. Selv bruger jeg på ingen måde nok og jeg har derfor altid SPF under min makeup. I øvrigt bruger jeg ikke foundation og lignende på hals og bryst, hvorfor jeg alligevel skal smøres ind….
Kh. Helene

Svenskofilia

Hi hi, nej det er nu heller ikke fordi jeg bruger makeup andre steder end ansigtet, ville bare høre om jeg kunne undgå den fedtede fornemmelse af to lag creme. Og så et spinkelt håb om, at de måske havde taget højde for hvor meget (lidt) dagcreme man tager på i deres angivelse af spf.

Pudderdåse Helene

😛 Nej…det regnede jeg heller ikke med! Det er netop grunden til, at jeg intenst hader makeup produkter med SPF. Det er i bedste fald misvisende… De fleste er af den holdning, at lidt er bedre end ingenting…well not me!!
Jeg har netop taget billeder til en artikel om mine favorit solcremer. Følg med i løbet af ugen, der er nemlig masser af solcremer, som ikke er fedtede og ubehagelige selv under foundation og lignende 😀
Hvilken solcreme bruger du nu? Oftest hjælper det, hvis du lige venter ti minutter før næste lag creme 🙂
Kh. Helene

Michelle

Ang. Lip and cheek domen, er den så kommet i butikkerne og kender du evt. prisen? 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Michelle
Den er I hvert fald på vej….jeg mener at datoen er den 7/6.
Prisen er såvidt jeg husker 135 kroner…men jeg tjekker lige, når jeg kommer hjem i morgen 🙂
Kh. Helene

Michelle

Mange tak 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Michelle
Så er det i dag, du skulle kunne finde produkterne i butikkerne 🙂
Kh. Helene

Honi

Jeg elsker farver så denne sminke var lige mig, mega flot!

Pudderdåse Helene

Hej Honi!
Tak for det 😀
Jeg er også vild med de kraftige farver og så er de oven i købet til at komme i nærheden af prismæssigt, Yay!
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *