JorgObé Refreshing Scrub Mask – test og konkurrence

17.04.13
JorgObé refreshing scrub mask

JorgObé refreshing scrub mask

Sponsoreret indlæg

Som I kan høre mig tale om i denne video, JorgObé suppleret deres efterhånden velkendte sorte peel-off maske med en kombineret skrubbecreme og rensemaske. Resultatet er en maske, der både eksfolierer døde hudceller og fjerner overskydende fedt fra huden på samme tid.

I videoen kan I høre mig tale om forskellige slags masker, og hvad de kan. Det, som JorgObé gør særligt med deres Refreshing Scrub Mask er, at de har lavet to produkter i et.

Først smører du masken i ansigtet, hvor de fine korn peeler huden. Så lader du den side i 10-15 minutter, hvorefter den tørrer ind. Når man vasker den af igen, er huden blød og frisk. Refreshin Scrub Mask indeholder blandt andet lertypen kaolin, der suger overskydende fedt bort fra huden.

Derudover kan jeg godt lide JorgObés maske af to helt lavpraktiske årsager:

1. Jeg elsker produkter med multi-funktioner. To produkter i et sparer tid og penge. Især den første tæller meget herhjemme.

2. JorgObé Refreshing Scrub Mask tørrer blødt op, men er stadig effektiv. Der er ikke noget værre end hårde muddermasker, der føles som om, man har en dødsmaske på, der forhindrer en i at tale. Som I kan se i videoen, så bliver den ved med at være behagelig at have på, selvom man godt kan mærke at den tørrer op. Det betyder også, at den udtørrer min hud mindre end mange andre, jeg har prøvet – sandsynligvis på grund af det høje indhold af glycerin.

Konkurrence: Vind Refreshing Scrub Mask
JorgObé udlodder Refreshing Scrub Mask til en af jer. For at vinde den skal I fortælle os i kommentarfeltet, hvorfor I gerne vil vinde, og synes godt om dette indlæg nede i bunden via Facebook. Vi finder en vinder på søndag.

Her kan du købe det
Du kan købe JorgObé hos alle Matas, Magasin og på Jorgobe.dk. Refreshing Scrub Mask koster 198 kroner, men JorgObé har lavet et særtilbud til jer på minus 20 procent og gratis fragt, som I kan finde her.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
62 kommentarer
CamillaMB

Jeg skal vinde den skønne kombi-maske, da jeg for tiden har en sindsygt travl hverdag, hvor der ikke er tid til mange fornøjelser… Og så kan det desværre også ses på min hud, når jeg er stresset 🙁

Iben Futtrup

Jeg ville blive SÅ glad for at vinde masken da jeg for det første er studerende og ikke har råd til at købe mange hudpleje produkter til min asigtshud og for andet fordi jeg håber at den ville kunne hjælpe på min fedtede hud.

Katrine Mørk

Jeg skal vinde fordi jeg elsker at prøve nye produkter, og jeg lider en del af store porre og fedtet hud, så tror JorgObé refreshing scrub masken er helt perfekt til mig for at holde min hud til pænere. 🙂

pia sroka

Fordi min hud trænger til en ordentlig omgang. 🙂

Mie

Jeg har desperat brug for både at spare tid og penge!! 🙂 Derudover har jeg ledt efter en god maske uden parfume, da jeg er allergisk, så en test af den her ville være oplagt!!

Line R

Jeg er på udkig efter en ny skrubbecreme, og jeg er sikker på at denne ville være et hit. Og hvem kan ikke lide produkter der sparer tid 🙂

Camilla Flindt

Jeg har faktisk aldrig rigtig brugt sådan en maske – hverken den der kan det ene eller det andet, kun en fugtmaske engang hvor jeg var hos en kosmetolog. Det kunne da være spændende at prøve, hvad de egentlig kan 🙂

Diana A. Ahmad

Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg tit har fedtet hud, og derfor gerne vil have en maske der fjerner fedtet.

Kristina K

Fordi min hud trænger til en omgang forårsrengøring;-)

Louise Schyberg Aller

Det ville da være sjovt at prøve dén..og se om den gør hvad den lover:)
Har selv peel off masken ..og den er fantastisk! – Så mon ikke den anden også ville være god?:)

Din kommentar