JorgObé Refreshing Scrub Mask – test og konkurrence

17.04.13
JorgObé refreshing scrub mask

JorgObé refreshing scrub mask

Sponsoreret indlæg

Som I kan høre mig tale om i denne video, JorgObé suppleret deres efterhånden velkendte sorte peel-off maske med en kombineret skrubbecreme og rensemaske. Resultatet er en maske, der både eksfolierer døde hudceller og fjerner overskydende fedt fra huden på samme tid.

I videoen kan I høre mig tale om forskellige slags masker, og hvad de kan. Det, som JorgObé gør særligt med deres Refreshing Scrub Mask er, at de har lavet to produkter i et.

Først smører du masken i ansigtet, hvor de fine korn peeler huden. Så lader du den side i 10-15 minutter, hvorefter den tørrer ind. Når man vasker den af igen, er huden blød og frisk. Refreshin Scrub Mask indeholder blandt andet lertypen kaolin, der suger overskydende fedt bort fra huden.

Derudover kan jeg godt lide JorgObés maske af to helt lavpraktiske årsager:

1. Jeg elsker produkter med multi-funktioner. To produkter i et sparer tid og penge. Især den første tæller meget herhjemme.

2. JorgObé Refreshing Scrub Mask tørrer blødt op, men er stadig effektiv. Der er ikke noget værre end hårde muddermasker, der føles som om, man har en dødsmaske på, der forhindrer en i at tale. Som I kan se i videoen, så bliver den ved med at være behagelig at have på, selvom man godt kan mærke at den tørrer op. Det betyder også, at den udtørrer min hud mindre end mange andre, jeg har prøvet – sandsynligvis på grund af det høje indhold af glycerin.

Konkurrence: Vind Refreshing Scrub Mask
JorgObé udlodder Refreshing Scrub Mask til en af jer. For at vinde den skal I fortælle os i kommentarfeltet, hvorfor I gerne vil vinde, og synes godt om dette indlæg nede i bunden via Facebook. Vi finder en vinder på søndag.

Her kan du købe det
Du kan købe JorgObé hos alle Matas, Magasin og på Jorgobe.dk. Refreshing Scrub Mask koster 198 kroner, men JorgObé har lavet et særtilbud til jer på minus 20 procent og gratis fragt, som I kan finde her.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
62 kommentarer
Baysen

Jeg vil gerne vinde, fordi jeg endnu ikke har fundet den perfekte scrub. Min hud er lidt sart, og jeg døjer med store porer. Men denne kunne måske være det, jeg leder efter.

Line

Lige da jeg læste at den fjerner overskydende fedt fra huden, men uden at udtørre huden, tænkte jeg: den må jeg bare have! Har stort problem med at min hud fedter, men der skal bare intet til før at min hud udtørrer fuldstændig. Det kunne være fedt at prøve den 🙂
Mvh. Line

Tara

Fed giveaway hehe den vil jeg helt sikkert gerne vinde.

Anja

Hvor kan man se ingredienslisten på den maske? Jeg kan ikke finde den på hjemmesiden.
Se hvad Paula’s Choice skriver om scrubs:
http://www.paulaschoice.com/expert-advice/anti-aging/_/exfoliate-for-bright-smooth-and-radiant-skin#scrub

Pudderdåse Katja

Bag på produktet er nok det eneste sted desværre, som det ofte er med mange produkter. Men den er i Matas og i Magasin, hvor du kan se den.
Jeg ved godt, hvad Paulas holdning er, og jeg er bestemt enig med hende i at AHA og BHA er en essentiel del af hudpleje. Men jeg er ikke enig med hende i alting 🙂 Jeg har flere virkelig gode skrubbemasker, som kan gøre rigtig godt – langt mere end en vaskeklud. Jeg har skrevet om andre også. Omend jeg også er rigtig glad for min vaskeklud!

Ditte

Jeg købte nogle tuber af et andet mærke i Tokyo, men samme princip.
Det er den aller aller bedste 2-i-1. Det er SÅ nemt og det virker.
A

Anna

Har prøvet Peel Of Masken, som jeg rigtig godt kan lide, derfor vil jeg da gerne prøve deres Scrub.
offentliganna@gmail.com

Sandra

Jeg skal vinde den fordi; Jeg aldrig har prøvet den før, og lider af uren hud, så det kunne være den kan hjælpe mig!

Louise Hede

Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi i øjeblikket bruger jeg matas’ scrub mask, for at spare penge nu når jeg er på SU. Dog er den ikke særlig god til min hud, og jeg bliver utrolig rød og sårbar. Så Jeg vil elske at prøve JorgObés scrub mask 😀

Seline

Deltager 🙂
selinedam@hotmail.com

Lærke Cecilie Ravn

Deltager 😉

Din kommentar