JorgObé Refreshing Scrub Mask – test og konkurrence

17.04.13
JorgObé refreshing scrub mask

JorgObé refreshing scrub mask

Sponsoreret indlæg

Som I kan høre mig tale om i denne video, JorgObé suppleret deres efterhånden velkendte sorte peel-off maske med en kombineret skrubbecreme og rensemaske. Resultatet er en maske, der både eksfolierer døde hudceller og fjerner overskydende fedt fra huden på samme tid.

I videoen kan I høre mig tale om forskellige slags masker, og hvad de kan. Det, som JorgObé gør særligt med deres Refreshing Scrub Mask er, at de har lavet to produkter i et.

Først smører du masken i ansigtet, hvor de fine korn peeler huden. Så lader du den side i 10-15 minutter, hvorefter den tørrer ind. Når man vasker den af igen, er huden blød og frisk. Refreshin Scrub Mask indeholder blandt andet lertypen kaolin, der suger overskydende fedt bort fra huden.

Derudover kan jeg godt lide JorgObés maske af to helt lavpraktiske årsager:

1. Jeg elsker produkter med multi-funktioner. To produkter i et sparer tid og penge. Især den første tæller meget herhjemme.

2. JorgObé Refreshing Scrub Mask tørrer blødt op, men er stadig effektiv. Der er ikke noget værre end hårde muddermasker, der føles som om, man har en dødsmaske på, der forhindrer en i at tale. Som I kan se i videoen, så bliver den ved med at være behagelig at have på, selvom man godt kan mærke at den tørrer op. Det betyder også, at den udtørrer min hud mindre end mange andre, jeg har prøvet – sandsynligvis på grund af det høje indhold af glycerin.

Konkurrence: Vind Refreshing Scrub Mask
JorgObé udlodder Refreshing Scrub Mask til en af jer. For at vinde den skal I fortælle os i kommentarfeltet, hvorfor I gerne vil vinde, og synes godt om dette indlæg nede i bunden via Facebook. Vi finder en vinder på søndag.

Her kan du købe det
Du kan købe JorgObé hos alle Matas, Magasin og på Jorgobe.dk. Refreshing Scrub Mask koster 198 kroner, men JorgObé har lavet et særtilbud til jer på minus 20 procent og gratis fragt, som I kan finde her.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
62 kommentarer
Eva Jensen

Min hud ville ganske enkelt elske en tur med den maske – og nu har jeg jo hørt så meget om den 🙂

Emilia Maria Wich

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den så jeg har noget at forkæle mig selv med her på min fødselsdag den 27. april, og så lyder det som et utrolig lækkert produkt, med 2 i en!

Mette

Jeg har efterhånden prøvet en del produkter og når man er på SU, ville desværre vildt luksus at vinde den her scrub 🙂

Trine A.

Årh! Jeg har længe gerne ville prøve en maske fra JorgObé, men da jeg er studerende synes jeg, prisen har været lige i overkanten. Jeg døjer med tør hud på kinderne og i panden, specielt når vejret er så skiftende som det er i øjeblikket, og jeg har prøvet milde skrubbemasker før, der har virket på mit problem. 🙂

Berit C. - Attached to Fashion

Åh, jeg kunne godt tænke mig at blive én af de heldige. Jeg er ved at afslutte mit speciale, og har en måneds tid tilbage. Man begynder at stresse lidt, og det bliver nok ikke bedre. Det medfører så, at jeg simpelt hen ofte slår ud omkring næsen og på hagen. Så for lidt at komme det i forkøbet kunne det da være fedt at vinde en lille ekstra hjælp 🙂

Pernille Aaby Larsen

Jeg vil gerne vinde en maske til min lillesøster, hun kunne helt vildt godt tænke sig at prøve den, men har ikke lige pengene til det 🙂

Maiken B

Jeg vil meget gerne vinde denne maske da jeg bliver student til sommer og derfor drømmer om den perfekte hud i den anledning 🙂

Karina

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde denne, da jeg synes jeg har en del problemer med min hud for tiden – hvilket det lyder som om at denne kunne hjælpe til at gøre bedre! 🙂

Sarah

Jeg skal vinde fordi min trætte mor hud trænger til lidt forkælelse 🙂

Josefine Gottlieb

Jeg ELSKER at eksfoliere mig! xD haha den lyder så lækker den maske <3

Din kommentar