JorgObé Refreshing Scrub Mask – test og konkurrence

17.04.13
JorgObé refreshing scrub mask

JorgObé refreshing scrub mask

Sponsoreret indlæg

Som I kan høre mig tale om i denne video, JorgObé suppleret deres efterhånden velkendte sorte peel-off maske med en kombineret skrubbecreme og rensemaske. Resultatet er en maske, der både eksfolierer døde hudceller og fjerner overskydende fedt fra huden på samme tid.

I videoen kan I høre mig tale om forskellige slags masker, og hvad de kan. Det, som JorgObé gør særligt med deres Refreshing Scrub Mask er, at de har lavet to produkter i et.

Først smører du masken i ansigtet, hvor de fine korn peeler huden. Så lader du den side i 10-15 minutter, hvorefter den tørrer ind. Når man vasker den af igen, er huden blød og frisk. Refreshin Scrub Mask indeholder blandt andet lertypen kaolin, der suger overskydende fedt bort fra huden.

Derudover kan jeg godt lide JorgObés maske af to helt lavpraktiske årsager:

1. Jeg elsker produkter med multi-funktioner. To produkter i et sparer tid og penge. Især den første tæller meget herhjemme.

2. JorgObé Refreshing Scrub Mask tørrer blødt op, men er stadig effektiv. Der er ikke noget værre end hårde muddermasker, der føles som om, man har en dødsmaske på, der forhindrer en i at tale. Som I kan se i videoen, så bliver den ved med at være behagelig at have på, selvom man godt kan mærke at den tørrer op. Det betyder også, at den udtørrer min hud mindre end mange andre, jeg har prøvet – sandsynligvis på grund af det høje indhold af glycerin.

Konkurrence: Vind Refreshing Scrub Mask
JorgObé udlodder Refreshing Scrub Mask til en af jer. For at vinde den skal I fortælle os i kommentarfeltet, hvorfor I gerne vil vinde, og synes godt om dette indlæg nede i bunden via Facebook. Vi finder en vinder på søndag.

Her kan du købe det
Du kan købe JorgObé hos alle Matas, Magasin og på Jorgobe.dk. Refreshing Scrub Mask koster 198 kroner, men JorgObé har lavet et særtilbud til jer på minus 20 procent og gratis fragt, som I kan finde her.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
62 kommentarer
Katrine v

Ja tak – spm alenemor til tvillinger på 3,5, er multifunktionsprodukter meget kærkomne! Hit med den 😉

Line Kristensen

Fordi jeg syndes at deres peel-off maske fra dem, og syndes at den anden maske lyder virkelig god, så vil virkelig gerne prøve den også!

Anne Kathrine S

Jeg synes at jeg skal vinde, fordi jeg har siden 6 klasse haft hudproblemer, og prøvet adskillige produkter, piller osv for at få det væk. Først nu, hvor jeg går i 3.g, har jeg fået noget meget stærkt medicin som hjælper, men medicinen indeholder en masse bivirkninger, som bl.a. gør jeg ikke må drikke særlig meget alkohol når jeg bliver student og jeg skal have taget blodprøver hver måned. Efter alt dette bøvl med min hud er jeg meget bevidst om hvilke produkter jeg anvender, så det ikke bare er en masse kemiske stoffer jeg putter på huden, og efter erfaring ved jeg er JorgObé er et rigtig godt mærke!

Mette K. Frederiksen

Vil virkelig gerne vinde, da jeg længe har søgt efter en ordentlig maske som netop ikke giver den der stramme følelse i ansigtet, og så synes jeg, at det er en helt fabelagtig idé at kombinere scrub og maske – det vil jeg vildt gerne prøve.
– Mette

Louise

Den lyder super lækker 🙂 Jeg vil gerne vinde den, for selvfølgelig at prøve produktet, og fordi der ikke normalt er plads i budgettet til den slags luksus.

Katja Nielsen

Fordi jeg gerne vil prøve at vinde noget for en gangs skyld, er ikke det man kan kalde heldig 🙂

Camilla Larsen

Uhh, den vil jeg gerne prøve – virker som noget, der kan få liv i en trist vinterhud, nu hvor foråret banker på:)

Sarah Tandrup

Hej.
Syntes det kunne være super dejligt at vinde, da jeg har fødselsdag på søndag, og fordi jeg har døjet med urenhud i snart to år.:-)
Kærlig hilsen Sarah.

katrine korning

Jeg ELSKER skrubbecreme! Det giver så blød hud, og jeg er faktisk løbet tør for min egen skrubbemaske, som jeg har været rigtig glad for. Det kunne været fedt at prøve en fra dette mærke 🙂
knus
http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

Silvia

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde denne, da jeg synes jeg har en del problemer med min hud, bumser bumser bumser. Jeg har haft bumser i så lang tid og jeg har prøvet forskellige masker,cremer, osv. Jeg er 17 lige nu og det er så træls når er man så ung og har problematisk hud. Jeg vil meget gerne prøve JorgObe Refreshing Scrub fordi jeg har læst så mange positive kommentarer om den.

Din kommentar