Revuele: Billig og god kemisk peeling

Revuele
13.11.23
Revuele

RevueleMin Normal er begyndt at sælge Revuele. Et ekstremt billigt, men overraskende godt mærke produceret i EU. Produkterne er fra Bulgarien og du får virkelig meget for meget få penge.

Især disse tre har fanget min opmærksomhed. Hvis dit budget er lille, og du gerne vil købe ind i Normal, så får de min varmeste anbefaling.

Flydende pejlinger er blevet populære, men jeg synes helt ærligt, de er irriterende. Skal jeg fordele dem på en vatrondel og spilde en masse produkt, eller skal jeg sjaske det ud i ansigtet? Den her er langt mere brugervenlig.

Produktet er ikke helt flydende, men nærmere en flydende gel. Den har en konsistens, der er tyk nok til, at man kan trykke den ud og fordele den i ansigtet. Flasken er blød nok til, at du kan trykke produktet i ud i hånden og det fungerer virkelig fint sammen.

Der er tre forskellige. De er alle tre blandingsprodukter, der blander forskellige typer syre. Desværre ved vi ikke, hvad koncentrationen af de forskellige typer er, men kender kun den samlede koncentration.

Liquid Facial Exfoliant 5% Glycolic & Citric Acid blend

At dømme efter ingredienslisten er der mere glykolsyre og ikke ret meget citronsyre i denne AHA-blanding. Heldigvis for citronsyre har ikke den helt store funktion i en peeling. Det har glykolsyre til gengæld, der kan fjerne døde hudceller og stimulerer dannelsen af friske, nye hudceller. Med under 5% glykolsyre er dette en relativt mild glykolsyrepeeling og et godt sted at starte.

Liquid Facial Exfoliant 7% AHA/PHA blend & H

Denne peeling indeholder 3 forskellige eksfolierende syrer: Gluconolactone, glykolsyre og mælkesyre. Der er mest gluconolactone i og kun en lille smule af de to andre, ser det ud til. Gluconolactone har nogle af de samme egenskaber som glykolsyre, men anses som mildere. Du finder normalt Gluconolactone hos brands som Exuviance eller Glossier.

Liquid Facial Exfoliant 9% Facial Exfoliant 9% AHA/BHA/PHA blend

Gluconolactone, glykolsyre, mælkesyre, mandelsyre og salicylsyre. Det er hele 5 syrer på en gang. Jeg bekender mig personligt helst til produkter med en syre ad gangen, men at blande mange typer syre i lave koncentrationer som her er ikke nødvendigvis en dårlig tilgang. Bortset fra glykolsyren, så minder kombinationen her faktisk en smule om Hyrams Mandelic Acid & Rice Bran Gentle Exfoliating Serum, hvis I stadig kan huske den. Det handler også om en kombination af Gluconolactone, mandelic acid og salicylsyre.

Her kan du købe det

De flydende pejlinger fra Revuele koster 28 kroner stykket i Normal. Hvis du ser på dem på webshop, man kan stole på, så må du meget gerne smide et link.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Anne

Fedt, den må jeg prøve.
Hvad synes i om solcremen af samme mærke? Vil i lave en anmeldelse af dem?

Helene Randløv

Kære Anne
Så sent som i dag var jeg i to forskellige Normal, hvor jeg ikke kunne finde den. Hvis jeg finder den, skal jeg nok kigge på den.
På deres eget site fandt jeg denne: Revuele Sunprotect Daily Face Cream Oil Control SPF50, hvis din hud er glad for kemiske filtre, så tror jeg umiddelbart, at den er god. UVA-beskyttelsen ser ud til at være hæderlig, så hvis min hud gad de pågældende filtre, så ville jeg nok bruge den.

Kh. Helene

Pernille

Deres solcreme har været en livredder under et stramt budget for mig, på sygemelding.

For nyligt så jeg en Revuele serie i Normal, med retinol.
Har I lyst til at lave et review af hvad man kan forvente af dens kvalitet?

Mvh Pernille

Katja Moikjær

Ja, hvis jeg selv kan finde den. Hvilken Normal så du den i?

Mia engelbredt

Jeg så en anmeldelse et sted af Retinolserien som jeg selv bruger. Der stod at den ikke indeholdt retinol – men retinyl, som ikke skulle være lige så virksomt. Jeg har ikke brugt retinol/retinyl før, så har ikke noget sammenligningsgrundlag – men synes at serum og creme giver en dejlig blød og gennemfugtet hud næste morgen. I den henseende er det i hvert fald lige så godt som mærker til 10 gange prisen.

Lene

Den er lækker og virker godt, synes jeg. Har købt den blå. Hvor ofte er det anbefalet at bruge sådan en flydende peeling?
Og havde tænker I om at bruge en af de her produkter på bumser teenagehud, for at forebygge bumser?

Helene Randløv

Hej Lene
Den grønne er bedst til bumser og hudorme. Generelt anbefaler vi jo en-to gange dagligt. Du kan læse mere under (brugen af) vores egen T-Zone Peeling.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *