Comwell Borupgaard: Spaophold

Den ultimative solcreme – La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream SPF 50+

La Roche Posay Anthelios XL Dry Touch Gel-crème

I har nok hørt både Helene, mig, flere læsere og andre bloggere hylde Vichys Mattifying face fluid dry touch ansigtssolcremer, der blev lanceret sidste år. De har en helt unik konsistens, som nærmest forsvinder på huden, så den føles tør og mat.

Men mange har efterspurgt dem i en variant uden parfume – så værsgod: La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream i hhv. SPF 30 og SPF 50+.

Eneste forskel er parfumen
Jeg kan ikke mærke forskel. Og man skal også kigge rigtig godt efter på ingredienslisten for at se forskel. Med god grund – La Roche-Posay og Vichy er ejet af samme firma, og det er langt fra første gang, at de udveksler gode produkter. Begge firmaer baserer i forvejen deres solcremer på det samme patenterede Mexoryl filter.

Det er stort set identiske produkter – bortset fra parfumen. Og begge er den bedste konsistens ansigtssolcreme, jeg har set endnu.

Her kan du købe det
La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream SPF 50+ koster circa 149 kroner. Vichys udgave koster cirka 135. SPF 30 varianterne koster en smule mindre. Du kan købe dem på de danske apoteker og på online-apotekerne.

Udenlandske webshops
eChemist har Vichys SPF50 til 125 med gratis fragt
. Husk at rabatkoden PUDDER125 giver 12,5 % rabat i denne uge. Til gengæld giver deres pris på SPF30 ikke mening. La Roche Posays udgave kan jeg kun finde på Escentual, men med fragt, så er det so-so. Apo-rot har La Roche-Posays SPF30, men igen husk fragten.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

66 kommentarer

 • Anne N.

  Kære Katja,
  Jeg skal have købt mig en god solcrem til ansigtet og har netop kigget på denne fra La Roche Posay, så det er super fedt med en anbefaling!
  Jeg har dog ikke kunne finde information om, hvorvidt den fungerer til tør hud? Bruger A-dermas lotion til ansigtet normalt, hvis det kan give en ide om tørheden.
  Mange hilsner
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har knitrende tør hud. Men kan ikke fordrage fede solcremer alligevel. Jeg vil helst have en god creme på først og så en solcreme som denne bagefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne N.

   Det tror jeg også, at jeg vil satse på. Tak for rådet :)
   Ha’ en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja! Den er nemlig helt fantastisk. Jeg prøvede den den anden dag, og den skal helt sikkert med mig en tur til Grækenland til sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Fedt fedt fedt! Tak for anbefalingen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja C.

  ja det vil også interessere ig at høre hvis nogen har prøvet Vichy´s (tænker La-Roche Porsay er så ny så ingen har?) med tør hud, da jeg selv har knastør hud, men hader fedtede solcremer på mit ansigt, de trænger nemlig ikke ind, men ligger og fedter hele dagen på huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har knastør hud og hader fedtede solcremer. Jeg foretrækker sådan en som denne. Og så bruger jeg altid en anden creme først.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Det her er muligvis et lidt dumt spørgsmål, men kan man bare bruge den solcreme om dagen i stedet for dagcreme?
  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kommer jo an på så meget… Hvilken creme plejer du at bruge om dagen?

   Jeg har tør hud, og den vil derfor aldrig være nok for mig. Fedtet hud har bestemt ikke brug for andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

   Okay, jeg har lidt fedtet hud, så jeg kan altså nøjes med den. Det var også det jeg regnede med, men man kan jo blive helt forvirret af alle de forskellige råd i diverse dameblade… Men tak for svar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej søde dåser :-)
  Kan I hælpe med produktnavn på tysk? La Roche Posays solcremer hedder ikke helt det samme på det tyske marked, og på ApoRot er der en del ansigtssolcremer at vælge mellem?

  Og nu jeg er ved dette mærke – har I nogen erfaringer med renseprodukterne herfra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Tak. Hvad skulle man dog gøre uden jer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eriksen

  Jeg søger en god solcreme til ekstrem sart hud. Vil i anbefale denne eller er der en som er bedre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg synes denne er et rigtig godt bud – med det forbehold at jeg jo ikke ved, hvad du plejer at reagere på? Men La Roche Posay har en virkelig god beskyttelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Kære dåser,
  jeg har ikke rigtig kunnet finde ud af hvornår jeg skal bruge solcreme – ja om dagen, ha ha – men før og efter hvad??
  Jeg bruger pt to forskellige slags serum, den første kommer på lige efter skintonic og er fra Beaute Pacifique og hedder Defy Damage, efter den er trukket ind bruger jeg Anti-aging fra Tromborg(en fantastisk serum btw) og når den er trukket godt ind, dagcreme! Som for tiden er Embryolisse’s alm fugt dagcreme. Hvornår kommer jeg så solcreme på?
  Hvorfor laver firmaerne ikke en solfaktor man kan hælde i sin creme når man tager den ud på hånden så den kan mikses lige inden den kommer på huden? Det ville da være genialt!
  godaften,
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Karin
   ALTID solcreme til allersidst. Solfaktor skal være det sidste (før makeup selvfølgelig, den må komme efter).

   Der er faktisk nogen, der har lavet sådan et produkt, men jeg vil ikke anbefale det. Problemet er, at du ikke har nogen kontrol over, hvor høj faktor du ender op med. Der skal så lidt til at det hele ændrer sig. Jeg mener heller ikke det er godkendt – det er vist ren titanium dioxid.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie A.

  Jeg har på jeres anbefaling netop klikket en Vichy Dry Touch hjem i sidste uge – men det er da rart at vide, at der findes et alternativ uden parfume! Lige nu glæder jeg mig dog mest af alt til et ikke-fedtet ansigt hele sommeren.

  Når nu vi er ved emnet solcreme – I har et gammelt indlæg om solcreme og UVA. Kunne I mon tænke jer at lave det i en opdateret udgave? Her tænker jeg især på, om der er sket noget nyt i forhold til indholdsstoffer, men også på, at en del af mærkerne jo jævnligt fornyer sig, og derfor kan være blevet bedre eller værre siden 2011.

  På forhånd tak – og tak for en altid god blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AFA

  Jeg har lige fået fat på den, og den lever til fulde op til jeres lovprisninger, så tak for tip :)
  Hvis man kan tillade sig at stille jer et spørgsmål, så ville jeg høre om I kan anbefale en billig creme med antioxidanter? Jeg synes nemlig, det er utrolig svært at finde når ens hud hele tiden skifter mellem tør og fedtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kadriye

  Sol cremer.jeg vil meget gerne.jeg har min hud problem .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Hej!
  Jeg håber i får det den her kommentar selvom indlægget er nogle uger gammelt! :-)
  Hvorfor skal solcreme på til sidst? Hvad gør det?
  Jeg synes nogle gange min dagcreme kan begynde at fnulrer af (giver det mening…?) hvis jeg putter solcreme ovenpå dagcremen.
  Bruger allerede dagcreme fra La Roche Posay så måske fungerer de bedre sammen :-) Men vil bare gerne høre HVORFOR solcremen skal på til sidst?
  Hilsen Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fordi ligesom du oplever at solcremen fjerner din dagcreme, så vil det, du putter ovenpå solcremen fjerne den og påvirke solfiltrenes effektivitet.

   Men en dagcreme fra La Roche Posay – er du sikker på den ikke har uv-filter i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak for svaret, det giver go’ mening! :-) Må prøve den fra LRP.
   Jeg bruger Effaclar Duo, og så vidt jeg kan finde frem til er der ikke uv beskyttelse i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Hej pudderdåser, først og fremmest tak for en vidunderlig blog, som jeg bruger stort set hver gang, jeg skal købe skønhedsprodukter. Også denne gang, hvor jeg var på jagt efter en god solcreme til ansigtet. Jeg har tidligere prøvet både Vichys og la Roche-Posays solcremer med efterfølgende allergiske reaktioner, hvilket undrede mig, da jeg ikke nomalt reagerer direkte allergisk på noget, selvom jeg godt kan få lidt rødme og kløe af parfumerede produkter. Nå, men fuld af tillid til dåserne, køber jeg alligevel denne solcreme og tænker ikke nærmere over mine dårlige erfaringer (dumt, jeg ved det). Lige da jeg putter den i ansigtet strammer det lidt, men føles ikke vildt ubehageligt. 3 timer efter kløer det ret meget, og min kæreste spørger mig, hvorfor jeg er helt rød i hovedet og på brystet. I spejlet kan jeg se, at min hud er hævet og rød i hele ansigtet. Jeg vasker solcremen af og sidder nu flere timer efter med varm, kløende, rød hud, som føles som om den er blevet for lille til mit ansigt. Lidt research på nettet har overbevist mig om, at det sandsynligvis er det kemiske solfilter octocrylene, der er banditten. Det er nemlig i både Vichys og la Roche-Posays solcremer. Atma-Allergi Danmark har fjernet den blå krans fra produkter, som indeholder stoffet http://www.astma-allergi.dk/web/portal//good_news_item/-/journal_content/56_INSTANCE_Qq2u/12111/393613 Jeg har desværre lige købt en børnesolcreme fra Nivea, som ikke indeholder parfume eller parabener, men.. octocrylene. Den har jeg så ikke lige lyst til at smøre mine børn ind i – eller at forære til andre, som risikerer at udvikle allergi, så den ender nok i skraldespanden sammen med denne fra la Roche, og jeg må gå sommeren i møde med et fedtet ansigt. Lang smøre, men synes bare lige I skulle vide det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Alice
   Man kan have allergi overfor Octocrylene, og så skal man selvfølgelig holde sig fra det. Det er heldigvis de færreste der har det, så der er ingen grund til at danskerne generelt skal undgå Octocrylene. Det er ligesom man kan være allergisk overfor alt muligt andet.
   Husk at tjekke indholdsdeklarationen, hver gang du køber solcreme. Det er et meget udbredt solfilter.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Ved du tilfældigvis om der er Octocrylene (er det et
   solfilter?) i alle LRPs solcremer? Også dem til børn??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Trins
   Uden at være helt sikker vil jeg alligevel svare ja til dit spørgsmålet. Solfiltret Octocrylene er i stort set alle L’Oréals solcremer. Hvis det er et spørgsmål om allergi, skal du selvfølgelig undgå det pågældende filter og bruge en af de astma- og allergimærkede solcremer i stedet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Kære Pudderdåse Katja,

   Under en del research på nettet efter den helt rette børnesolcreme,  faldt jeg over dit svar her til Alice. 

   Alice som på meget fin vis beskriver sin ret så alvorlige onpludselige kontaktallergi over for Octocrylene.

   Jeres blog læses af rigtig mange og derfor har I et vist ansvar for ikke at skrive noget, der kan være direkte sundhedsskadeligt.

   Det falder mig således for brystet, når du skriver, at de fleste danskere heldigvis ikke har allergi over for stoffet og derfor ikke behøver undgå produkter med Octocrylene i. 
   Hvor ved du det fra?

   Du kunne ikke tage mere fejl!
   Det virker desværre som om du helt misforstået, at netop ALLE mennesker, der bruger produkter med Octocrylene har en reel risiko for pludselig at udvikle en allergi magen til Alices.

   De første rapporter om kontaktallergi fra Octocrylene dukkede op i 2003. Siden har brugen af stoffet været støt stigende i kosmetikindustrien (i solcremer især). I 2010 kom rapporter om mange, især børn, der på kort tid udviklede svær kontaktallergi overfor Octocrylene. 

   Octocrylene har vist sig at være et potent fotoallergen, der kan give allergi, som meste rammer børn.
   Men voksne kan altså også udvikle allergi over for stoffet.

   Har du først en kontaktallergi, så har du den for livet med risiko for krydsallergi med andre stoffer.

   Det kan være et helvede! Spørg en hvilken som helst allergiker.

   Som Alice rigtig skriver, så har Astma Allergi Forbundet fjernet den blå krans fra produkter med Octocrylene og holdningen er, at stoffet helt bør udfases!

   Octocrylene er både et potent allergifremkaldende stof og samtidig også mistænkt for at være miljøbelastende. 
   Endnu en grund til helt at undgå det.

   Jeg kan godt se, du kommer i klemme med anprisningen af det sikkert sponserede præparat fra La Roche-Posay, som du anmelder på bloggen, men du bør i den forbindelse afholde dig fra at komme med brede sundhedsfaglige betragtninger, som du ikke har belæg for.

   Alice skal iøvrigt have stor ros for at rejse emnet.

   Mvh Louise, speciallæge

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Louise

   Tak for din kommentar.

   Først og fremmest vil jeg lige slå fast at jeg aldrig har været sponsoreret af La Roche-Posay. De eneste, de annoncerer hos er faktisk læger. Hvis vores indlæg er sponsoreret, så oplyser vi altid om det – læs mere her: http://pudderdaaserne.dk/om-2/produktomtale-2/

   I forhold til Octocrylene så er det absolut min mening. Man skal passe på med ikke at smide barnet ud med badevandet.

   Ja, der har været en stigning af antallet af tilfælde af allergi overfor Octocrylene, men taget i betragtning, at det er et af de mest udbredte solfiltre, så er det ikke nødvendigvis så mærkeligt.

   Men der er ingen tvivl om at man kan få allergi overfor Octocrylene. Men det kan man få af alle solfiltre? Skal vi så undgå solcreme?

   Octocrylene har nogle særlige fordele brugt i små koncentrationer sammen med andre sofiltre- det gør de øvrige solfiltre langt mere stabile og gør solcremen mere vandfast. Det er en ret vigtig del af mange solcreme-formuleringer.

   Det er en rigtig god idé at undgå octocrylene, hvis man har en særlig risiko for allergi. Men som Videnscenter for Allergi også skriver:

   De kemiske solfiltre, som hyppigst rapporteres som årsag til allergi, er octocrylene, benzophenone-3, benzophenone-10 og ethylhexyl methoxycinnamate. Dette hænger ikke nødvendigvis sammen med at de er meget allergifremkaldende, men kan være fordi de bruges meget som solfiltre.

   http://www.videncenterforallergi.dk/solcremer-og-allergi.html

   Der står også, at der stadig kun er rapporteret få tilfælde i Danmark.

   Hvad der bekymrer mig langt mere, er danskernes dårlige solvaner, stigningen i tilfælde af kræftformer på huden og markedsføring af solcremer som “farlige” http://pudderdaaserne.dk/2013/07/22/bagom-naturlige-solcremer-amazing-space-og-tromborg/

   Din kommentar fik mig faktisk til at kaste mig ud i en længere research, for da jeg begyndte at kigge på de solcremer, som er blevet omformuleret for nylig pga. debatten om Octocrylene, så opdagede jeg, at de ved samme lejlighed har fjernet beskyttelsen mod de lange UVA-stråler. Således indeholder fx. Dermas solcremer som mange tyer til som det “sikre” valg efter Octrocrylene-debatten, INGEN beskyttelse mod UV stråler over 354 nm.

   Det synes jeg personligt er et farligere valg end Octocrylene?

   Vh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej. Jeg kom til at tænke på, hvordan er uva beskyttelsen i la roche posay dry touch? Når jeg kigger på de andre solcremer derfra står der uva ultra. Jeg aner ikke, hvad dette betyder, men er der ligeså god uva beskyttlse i denne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der er ALTID suveræn UVA beskyttelse i La Roche Posay :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  Hej katja, fik et lidt sjovt spørgsmål her for lidt siden og blev faktisk lidt i tviol.
  Spørgmålet var.
  Man kan købe nået der hedder zinksalve.
  Nogle af disse cremer indeholder rigtig meget zinc oxide.
  kan jeg i teorien bruge disse cremer som sol beskyttelse selvom der ikke står et spf nr på.

  Personligt ville jeg sige nej, men jeg kan ikke begrunde det, det kan være du kan hjælpe mig :)

  Så ville jeg lige høre om jeg har forstået det med nanoteknologi rigtigt.
  Det er næsten ikke til at opdrive en sol creme i danmark med kun fysisk filtre, da man ikke må bruge nano teknologi, til at sikre at solcremen ikke ligger som et hvidt lag på huden. Derfor bruger de fleste producenter kemisk filtre da de ligger under huden og altså ikke giver et hvidt skær når man smøre det på. ( De fleste forbrugere syntes nemlig ikke det er fedt et se hvid ud i hovedet :)
  Er det rigtigt forstået at man godt må bruge Zink oxid og Titanium dioxide, i sol cremer alene, bare man ikke bruger nanoteknologi.
  Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Zinksalve indeholder zinkoxid så i princippet fanger den nok også nogle af solens stråler. Hvorfor man skulle have lyst til at gøre det, har jeg dog virkelig svært ved at forestille mig.

   Der findes flere cremer i Danmark med rent fysisk filter. De er som du siger baseret på nanoteknologi. Zinkoxid og titanium dioxid i nanoform er fuldt ud lovligt at bruge og indgår ofte i kombination med de kemiske filtre. De findes også i få mineralske solcremer alene.

   Svanemærket tillader ikke nano, så produkter med svanemærket indeholder ikke nano-filtre. Der er nemlig en masse miljømæssige overvejelser omkring brugen af nano-partikler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik Boysen

   Hej igen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik Boysen

   Hej igen og tak for dit svar. Der er bare lige nået jeg skal have helt på plads.
   Når man bruger nano teknologi i cremer der kun indeholder fysisk solfiltre er det så fordi at man vil undgå det hvide skær som man normalt får, når man smøre sig med cremer der kun indeholder fysisk solfilter.
   Ved du hvor man kan købe sol cremer med kun fysisk sol filter. De fleste solcremer er kun med kemisk filter eller med en blandning af kemiske og fysiske filtre. Tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie K. L

  Kære pudderdåserr
  Efter dette indlæg og et af en anden blogger har mit hoved kørt konstant om solcreme, jeg kunne vildt godt tænke mig en af dem der “dry touch” men i spf 30, jeg kan bare ikke finde den.. Og desværre heller ikke på escentual, hvor de jo holder tilbud :-/ Kan i hjælpe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ikke på nettet desværre – har du prøvet på apoteket?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Udgaven m spf 30 fås ikke på apoteket i Danmark, siger min apoteker, som undersøgte sagen til bunds, da jeg holdt fast,i at jeg havde læst (her på siden! ;) ) at det gjorde den. Den er iflg hende ikke en del af det danske sortiment…
   Jeg har til gengæld fundet den på http://www.cocooncenter.co.uk til ret rimelig pris. Der kommer fragt oveni, men hvis man bestiller et par stykker (og måske også lidt tørshampoo fra Klorane…) så er det stadig billigt! :)

   http://www.cocooncenter.co.uk/La-Roche-Posay-Anthelios-Gel-Cream-Dry-Touch-SPF-30-50ml!14740.html

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Aaaah – jeg må have forvekslet med Vichys SPF 30 Dry Touch. Den kan man få herhjemme :) Jeg kan ikke altid se, hvilket indlæg jeg svarer på, når jeg svarer…

   Tak for indsatsen. Vi håber, vi får LRP’s version på et tidspunkt snart

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S. Andersen

  Hejsa! :)

  Jeg står og mangler en god solcreme til ansigtet og har desperat søgt rundt efter, hvilken det skulle være. Jeg har desværre tendens til ikke at kunne tåle forskellige solcremer og får eksem OVER DET HELE. Jeg tænker umiddelbart, at denne ville være god, men hvordan er den i forhold til Astma- og allergiforbundets anbefalinger?
  En anden ting: Hvor pokker kan man købe den i faktor 30? Har ledt og ledt, men synes ikke at kunne finde den på nettet.

  – Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har før brugt Vichy Mattifying spf 50, men er glad for at der nu er kommet et alternativ uden parfume. Jeg har slemme pigmentpletter, så det er vigtigt at den holder godt og der er godt UVA filter.

  Nu har jeg købt denne også, da min hud er meget sart og jeg foretrækker uparfumeret, men på Vichys står der noget med at den er vandafvisende, det synes jeg ikke der gør på denne. Er der foreskel på det ved de to? Tænker at her i varmen og på ferie må jeg bruge den mest holdbare, selvom jeg smører ofte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er et rigtig godt spørgsmål. Jeg bliver nødt til at spørge dem selv. Men under alle omstændigheder skal man altid smøre sig ind igen, når man kommer op af vandet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Ja jeg smører altid så snart jeg kommer op :) tænker bare at jo mere vanddast jo bedre, når man er i vandet og generelt bare går og små-sveder..

   Ellers synes jeg næsten LRPs er mere matt i effekten end Vichys, hvilket jeg ikke troede var muligt!! Og jeg kommer virkelig et tykt lag på, så villle gerne fortsætte med den uparfumerede, vis den er lige vandfast :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Den er også vandafvisende :) Jeg har netop fået svar.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Super, tusind tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Jensen

  Hej dejlige damer <3
  Tak for en DEJLIG og FANTASTISK blog som jeg tjekker ud hver dag! Seriøst! :)

  Jeg er ny udi sådan noget med at bruge solcremer – i hvert fald de bedre af dem! Har ENORMT svært ved at finde rundt i junglen af forskellige solcremer, aner ikke hvilke der virker og indeholder det som de bør :s

  Om sommeren bruger jeg normalt bare en solcreme fra Matas eller andre forholdsvis billige, men de lægger sig som en fedtet hinde på min hud og jeg oplever flere urenheder når jeg benytter cremen, hvilket har gjort at jeg kun har gidet bruge solfaktor når jeg solbadede og aldrig til daglig. Men jeg synes jeg læser oftere og oftere om hvor vigtigt det er at bruge UVA-UVB-beskyttelse året rundt – ikke? Både pga rynker og hudkræft som jeg jo ikke ønsker. Min glæde var derfor stor da jeg læste om denne creme!! Men har lige nogle spørgsmål i måske kan svare på?

  Kan man købe denne solcreme året rundt? Fx på nettet?
  Jeg har meget tør hud. Beauté Pacifiques profukter passer perfekt til mig, og jeg bruger deres dagcreme til tør hud. Den indeholder UV-filter. Hvad vil det sige? Er det nok? Vil jeg ikke behøve en solcreme over så?? Der står ikke noget om UVA/UVB/SPF og sådan..
  Kan denne solcreme bruges på hals og bryst også uden at smitte af på tøjet så det bliver hvidt? det hader jeg seriøst bare.. :(

  Ups, det blev et lidt længere indlæg end jeg havde tænkt mig, håber det er ok ;)

  MANGE kærlige hilsner fra Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Ditte
   Ja, du kan købe denne året rundt. Du kan sagtens bruge den på brystet, men man kan aldrig være sikker på, at solcreme ikke smitter af. Sådan er det nu engang med de solfiltre.

   Hvis en creme kun skrive UV-beskyttelse og ikke noget med solfaktor, så kan du ikke nøjes med den desværre.

   Jeg håber, det var svar på dine spørgsmål. Tak for det lange indlæg – dem elsker vi :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Jensen

   Tak for svar, vil skynde mig at købe sådan en lækker solcreme så snart jeg får løn så ;)
   God dag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Jeg prøvede denne ansigts-solcreme (og det er første gang
  jeg overhovedet køber LRP) på vores tur til syden i år, og JEG ER
  HOOKED! Ikke noget skinnende fedtet fjæs til mig. Ej heller nogen
  hummer-farvet hud. Og jeg har endda taget mig selv i at bruge den
  efter jeg er kommet hjem, istedet for min normale dagcreme, fordi
  den er så god. Efterlader mit ansigt fugtet, beskyttet og PÆNT.
  1000 tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Trins
   Ja, den er nemlig helt fantastisk, jeg er også vild med den <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  men denne solcreme indeholder jo Octocrylene. Er det ikke netop det du siger du ikke kan tåle og som giver svien i øjnene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jo :) Men det her er også et gammelt indlæg. Det ændrer dog ikke på en varm anbefaling til denne, hvis man ikke har problemer med øjnene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej dåser, jeg skulle netop til at købe denne på Apo-Rot og får i første omgang 4 EUR på i fragt, som angivet i fragtlisten, men når jeg går videre og indtaster mine oplysninger er porto pludselig 8,5 – har I nogen erfaring med dette?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Birn

   Det er fordi det er til DK og ordren er på under 40 €, at den lægger 4,5 € oven i de normale 4 €, som det plejer at koste.

   Køber man for mere end 40 € slipper man med de kun 4 € til fragt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Tak for svar :-)
   Jeg googlede lidt og fandt den på Feelunique til 137 kr. incl. levering – jeg brugte koden PPAPRIL14 som gælder indtil 6. maj. Man skal betale med PayPal.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Kære Pudderdåser

  Er jeg den eneste, der er træt af at den efterlader et hvidt ansigt og hvide streger i ansigtet samt smitter af på tøjet ved brug?

  Mvh Jeanet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :)
  Jeg ved godt, at det er et gammelt indlæg, men håber alligevel på svar. Jeg har nu købt denne solcreme i faktor 30, men ser, at den hedder det samme, men uden det der xl. Hvilken forskel gør det? Jeg købte den til at bruge nu her og så længe den måtte holde. Mit ansigt er normalt ikke meget for solcreme og har tendens til både at blive enorm fedtet OG få udbrud af bumser/anden “uren” hud. Har den (til trods for det manglende “xl”) fortsat samme konsistens og matterende effekt? Og er der i virkeligheden en anden, der gør jobbet bedre med at sikre en ikke skinnende og ikke bumseplaget hud :) Mange hilsner fra Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Charlotte

   Hvor har du købt den? Jeg mener nemlig ikke, den du taler om er på det danske marked?
   Jeg har aldrig prøvet den, jeg har kun prøvet den i faktor 50. Der kan godt være forskel, der er ikke rigtigt andet at gøre end at prøve :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katja.
   Tak for svar. Den er fra apo-rot. Jeg prøver :) Det er en jungle at finde ud af ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Er det kun mig, der oplever at blive kridhvid af denne solcreme?
  Jeg er vild med den matterende, ikke-fedtende effekt og den gode beskyttelse selvfølgelig, men jeg får altså hvide pletter af den samt kridhvide folder og rynker på hals og i ansigt. Ikke charmerende :joy:
  Det samme sker når jeg bruger Anthelios 50+ til kroppen i den udgave der hedder Confort.

  Andre der oplever det samme eller har et godt råd til at undgå det måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Birgitte
   Den eneste måde at undgå det helt er nok at vælge en creme med udelukkende kemiske filtre, for det lyder som om, det er de fysiske filtre, der driller dig.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej Helene.

  Tak for svar.
  Jeg bliver lige nødt til at spørge dumt, for så vidt jeg kan se, bruger La Roche Posay da netop kemiske filtre?

  Kh
  Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Birgitte
   Mig bekendt bruger de en kombination, for at få en høj UVA beskyttelse.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comwell Borupgaard: Spaophold