Den ultimative solcreme – La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream SPF 50+

14.04.13
La Roche Posay Anthelios XL Dry Touch Gel-crème

La Roche Posay Anthelios XL Dry Touch Gel-crème

I har nok hørt både Helene, mig, flere læsere og andre bloggere hylde Vichys Mattifying face fluid dry touch ansigtssolcremer, der blev lanceret sidste år. De har en helt unik konsistens, som nærmest forsvinder på huden, så den føles tør og mat.

Men mange har efterspurgt dem i en variant uden parfume – så værsgod: La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream i hhv. SPF 30 og SPF 50+.

Eneste forskel er parfumen
Jeg kan ikke mærke forskel. Og man skal også kigge rigtig godt efter på ingredienslisten for at se forskel. Med god grund – La Roche-Posay og Vichy er ejet af samme firma, og det er langt fra første gang, at de udveksler gode produkter. Begge firmaer baserer i forvejen deres solcremer på det samme patenterede Mexoryl filter.

Det er stort set identiske produkter – bortset fra parfumen. Og begge er den bedste konsistens ansigtssolcreme, jeg har set endnu.

Her kan du købe det
La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream SPF 50+ koster circa 149 kroner. Vichys udgave koster cirka 135. SPF 30 varianterne koster en smule mindre. Du kan købe dem på de danske apoteker og på online-apotekerne.

Udenlandske webshops
eChemist har Vichys SPF50 til 125 med gratis fragt
. Husk at rabatkoden PUDDER125 giver 12,5 % rabat i denne uge. Til gengæld giver deres pris på SPF30 ikke mening. La Roche Posays udgave kan jeg kun finde på Escentual, men med fragt, så er det so-so. Apo-rot har La Roche-Posays SPF30, men igen husk fragten.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
66 kommentarer
Anne

Super, tusind tak 🙂

Ditte Jensen

Hej dejlige damer <3
Tak for en DEJLIG og FANTASTISK blog som jeg tjekker ud hver dag! Seriøst! 🙂
Jeg er ny udi sådan noget med at bruge solcremer – i hvert fald de bedre af dem! Har ENORMT svært ved at finde rundt i junglen af forskellige solcremer, aner ikke hvilke der virker og indeholder det som de bør :s
Om sommeren bruger jeg normalt bare en solcreme fra Matas eller andre forholdsvis billige, men de lægger sig som en fedtet hinde på min hud og jeg oplever flere urenheder når jeg benytter cremen, hvilket har gjort at jeg kun har gidet bruge solfaktor når jeg solbadede og aldrig til daglig. Men jeg synes jeg læser oftere og oftere om hvor vigtigt det er at bruge UVA-UVB-beskyttelse året rundt – ikke? Både pga rynker og hudkræft som jeg jo ikke ønsker. Min glæde var derfor stor da jeg læste om denne creme!! Men har lige nogle spørgsmål i måske kan svare på?
Kan man købe denne solcreme året rundt? Fx på nettet?
Jeg har meget tør hud. Beauté Pacifiques profukter passer perfekt til mig, og jeg bruger deres dagcreme til tør hud. Den indeholder UV-filter. Hvad vil det sige? Er det nok? Vil jeg ikke behøve en solcreme over så?? Der står ikke noget om UVA/UVB/SPF og sådan..
Kan denne solcreme bruges på hals og bryst også uden at smitte af på tøjet så det bliver hvidt? det hader jeg seriøst bare.. 🙁
Ups, det blev et lidt længere indlæg end jeg havde tænkt mig, håber det er ok 😉
MANGE kærlige hilsner fra Ditte

Pudderdåse Katja

Kære Ditte
Ja, du kan købe denne året rundt. Du kan sagtens bruge den på brystet, men man kan aldrig være sikker på, at solcreme ikke smitter af. Sådan er det nu engang med de solfiltre.
Hvis en creme kun skrive UV-beskyttelse og ikke noget med solfaktor, så kan du ikke nøjes med den desværre.
Jeg håber, det var svar på dine spørgsmål. Tak for det lange indlæg – dem elsker vi 🙂
Kh. Katja

Ditte Jensen

Tak for svar, vil skynde mig at købe sådan en lækker solcreme så snart jeg får løn så 😉
God dag 🙂

Trins

Jeg prøvede denne ansigts-solcreme (og det er første gang
jeg overhovedet køber LRP) på vores tur til syden i år, og JEG ER
HOOKED! Ikke noget skinnende fedtet fjæs til mig. Ej heller nogen
hummer-farvet hud. Og jeg har endda taget mig selv i at bruge den
efter jeg er kommet hjem, istedet for min normale dagcreme, fordi
den er så god. Efterlader mit ansigt fugtet, beskyttet og PÆNT.
1000 tak for tippet!

Pudderdåse Helene

Hej Trins
Ja, den er nemlig helt fantastisk, jeg er også vild med den <3
Kh. Helene

Anne-Sofie

men denne solcreme indeholder jo Octocrylene. Er det ikke netop det du siger du ikke kan tåle og som giver svien i øjnene?

Katja Moikjær

Jo 🙂 Men det her er også et gammelt indlæg. Det ændrer dog ikke på en varm anbefaling til denne, hvis man ikke har problemer med øjnene.

Elisabeth

Hej dåser, jeg skulle netop til at købe denne på Apo-Rot og får i første omgang 4 EUR på i fragt, som angivet i fragtlisten, men når jeg går videre og indtaster mine oplysninger er porto pludselig 8,5 – har I nogen erfaring med dette?

Anne Birn

Det er fordi det er til DK og ordren er på under 40 €, at den lægger 4,5 € oven i de normale 4 €, som det plejer at koste.
Køber man for mere end 40 € slipper man med de kun 4 € til fragt 🙂

Elisabeth

Tak for svar 🙂
Jeg googlede lidt og fandt den på Feelunique til 137 kr. incl. levering – jeg brugte koden PPAPRIL14 som gælder indtil 6. maj. Man skal betale med PayPal.

Jeanet

Kære Pudderdåser
Er jeg den eneste, der er træt af at den efterlader et hvidt ansigt og hvide streger i ansigtet samt smitter af på tøjet ved brug?
Mvh Jeanet

Charlotte

Hej 🙂
Jeg ved godt, at det er et gammelt indlæg, men håber alligevel på svar. Jeg har nu købt denne solcreme i faktor 30, men ser, at den hedder det samme, men uden det der xl. Hvilken forskel gør det? Jeg købte den til at bruge nu her og så længe den måtte holde. Mit ansigt er normalt ikke meget for solcreme og har tendens til både at blive enorm fedtet OG få udbrud af bumser/anden “uren” hud. Har den (til trods for det manglende “xl”) fortsat samme konsistens og matterende effekt? Og er der i virkeligheden en anden, der gør jobbet bedre med at sikre en ikke skinnende og ikke bumseplaget hud 🙂 Mange hilsner fra Charlotte

Katja Moikjær

Hej Charlotte
Hvor har du købt den? Jeg mener nemlig ikke, den du taler om er på det danske marked?
Jeg har aldrig prøvet den, jeg har kun prøvet den i faktor 50. Der kan godt være forskel, der er ikke rigtigt andet at gøre end at prøve 🙂
Kh. Katja

Charlotte

Hej Katja.
Tak for svar. Den er fra apo-rot. Jeg prøver 🙂 Det er en jungle at finde ud af 😉

Birgitte

Er det kun mig, der oplever at blive kridhvid af denne solcreme?
Jeg er vild med den matterende, ikke-fedtende effekt og den gode beskyttelse selvfølgelig, men jeg får altså hvide pletter af den samt kridhvide folder og rynker på hals og i ansigt. Ikke charmerende :joy:
Det samme sker når jeg bruger Anthelios 50+ til kroppen i den udgave der hedder Confort.
Andre der oplever det samme eller har et godt råd til at undgå det måske?

Helene Randløv

Hej Birgitte
Den eneste måde at undgå det helt er nok at vælge en creme med udelukkende kemiske filtre, for det lyder som om, det er de fysiske filtre, der driller dig.
Kh. Helene

Birgitte

Hej Helene.
Tak for svar.
Jeg bliver lige nødt til at spørge dumt, for så vidt jeg kan se, bruger La Roche Posay da netop kemiske filtre?
Kh
Birgitte

Helene Randløv

Hej Birgitte
Mig bekendt bruger de en kombination, for at få en høj UVA beskyttelse.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *