Den ultimative solcreme – La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream SPF 50+

14.04.13
La Roche Posay Anthelios XL Dry Touch Gel-crème

La Roche Posay Anthelios XL Dry Touch Gel-crème

I har nok hørt både Helene, mig, flere læsere og andre bloggere hylde Vichys Mattifying face fluid dry touch ansigtssolcremer, der blev lanceret sidste år. De har en helt unik konsistens, som nærmest forsvinder på huden, så den føles tør og mat.

Men mange har efterspurgt dem i en variant uden parfume – så værsgod: La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream i hhv. SPF 30 og SPF 50+.

Eneste forskel er parfumen
Jeg kan ikke mærke forskel. Og man skal også kigge rigtig godt efter på ingredienslisten for at se forskel. Med god grund – La Roche-Posay og Vichy er ejet af samme firma, og det er langt fra første gang, at de udveksler gode produkter. Begge firmaer baserer i forvejen deres solcremer på det samme patenterede Mexoryl filter.

Det er stort set identiske produkter – bortset fra parfumen. Og begge er den bedste konsistens ansigtssolcreme, jeg har set endnu.

Her kan du købe det
La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream SPF 50+ koster circa 149 kroner. Vichys udgave koster cirka 135. SPF 30 varianterne koster en smule mindre. Du kan købe dem på de danske apoteker og på online-apotekerne.

Udenlandske webshops
eChemist har Vichys SPF50 til 125 med gratis fragt
. Husk at rabatkoden PUDDER125 giver 12,5 % rabat i denne uge. Til gengæld giver deres pris på SPF30 ikke mening. La Roche Posays udgave kan jeg kun finde på Escentual, men med fragt, så er det so-so. Apo-rot har La Roche-Posays SPF30, men igen husk fragten.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
66 kommentarer
Anne N.

Kære Katja,
Jeg skal have købt mig en god solcrem til ansigtet og har netop kigget på denne fra La Roche Posay, så det er super fedt med en anbefaling!
Jeg har dog ikke kunne finde information om, hvorvidt den fungerer til tør hud? Bruger A-dermas lotion til ansigtet normalt, hvis det kan give en ide om tørheden.
Mange hilsner
Anne

Pudderdåse Katja

Jeg har knitrende tør hud. Men kan ikke fordrage fede solcremer alligevel. Jeg vil helst have en god creme på først og så en solcreme som denne bagefter.

Anne N.

Det tror jeg også, at jeg vil satse på. Tak for rådet 🙂
Ha’ en dejlig dag!

Svenskofilia

Hurra!

Line

Ja! Den er nemlig helt fantastisk. Jeg prøvede den den anden dag, og den skal helt sikkert med mig en tur til Grækenland til sommer 🙂

Pudderdåse Katja

Fedt 🙂

Gry

Fedt fedt fedt! Tak for anbefalingen! 🙂

Anja C.

ja det vil også interessere ig at høre hvis nogen har prøvet Vichy´s (tænker La-Roche Porsay er så ny så ingen har?) med tør hud, da jeg selv har knastør hud, men hader fedtede solcremer på mit ansigt, de trænger nemlig ikke ind, men ligger og fedter hele dagen på huden.

Pudderdåse Katja

Jeg har knastør hud og hader fedtede solcremer. Jeg foretrækker sådan en som denne. Og så bruger jeg altid en anden creme først.

Rebecca

Det her er muligvis et lidt dumt spørgsmål, men kan man bare bruge den solcreme om dagen i stedet for dagcreme?
🙂

Pudderdåse Katja

Det kommer jo an på så meget… Hvilken creme plejer du at bruge om dagen?
Jeg har tør hud, og den vil derfor aldrig være nok for mig. Fedtet hud har bestemt ikke brug for andet.

Rebecca

Okay, jeg har lidt fedtet hud, så jeg kan altså nøjes med den. Det var også det jeg regnede med, men man kan jo blive helt forvirret af alle de forskellige råd i diverse dameblade… Men tak for svar 🙂

Josefine

Hej søde dåser 🙂
Kan I hælpe med produktnavn på tysk? La Roche Posays solcremer hedder ikke helt det samme på det tyske marked, og på ApoRot er der en del ansigtssolcremer at vælge mellem?
Og nu jeg er ved dette mærke – har I nogen erfaringer med renseprodukterne herfra?

julie

Tak. Hvad skulle man dog gøre uden jer 🙂

Pudderdåse Katja

😀

Louise Eriksen

Jeg søger en god solcreme til ekstrem sart hud. Vil i anbefale denne eller er der en som er bedre?

Pudderdåse Katja

Jeg synes denne er et rigtig godt bud – med det forbehold at jeg jo ikke ved, hvad du plejer at reagere på? Men La Roche Posay har en virkelig god beskyttelse.

Karin V. Sørensen

Kære dåser,
jeg har ikke rigtig kunnet finde ud af hvornår jeg skal bruge solcreme – ja om dagen, ha ha – men før og efter hvad??
Jeg bruger pt to forskellige slags serum, den første kommer på lige efter skintonic og er fra Beaute Pacifique og hedder Defy Damage, efter den er trukket ind bruger jeg Anti-aging fra Tromborg(en fantastisk serum btw) og når den er trukket godt ind, dagcreme! Som for tiden er Embryolisse’s alm fugt dagcreme. Hvornår kommer jeg så solcreme på?
Hvorfor laver firmaerne ikke en solfaktor man kan hælde i sin creme når man tager den ud på hånden så den kan mikses lige inden den kommer på huden? Det ville da være genialt!
godaften,
Karin

Pudderdåse Katja

Kære Karin
ALTID solcreme til allersidst. Solfaktor skal være det sidste (før makeup selvfølgelig, den må komme efter).
Der er faktisk nogen, der har lavet sådan et produkt, men jeg vil ikke anbefale det. Problemet er, at du ikke har nogen kontrol over, hvor høj faktor du ender op med. Der skal så lidt til at det hele ændrer sig. Jeg mener heller ikke det er godkendt – det er vist ren titanium dioxid.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *