Fredagsfavorit: Vichy Capital Soleil SPF50+ Mattifying face fluid dry touch

08.03.13

foto-1

Det er altid en udfordring at finde en solcreme, der føles behagelig og giver en pæn og ikke-skinnende overflade på huden. Men den opgave klarer Vichys SPF50+ Mattifying face fluid dry touch.

At den samtidig holder så høj en faktor og god UVA-beskyttelse, som Vichy altid er garant for, er et kæmpe plus.

Det er ved at være tid til for alvor at finde solcremen frem igen, og denne er pt. favoritten hos begge pudderdåser. Konsistensen er ret unik. Den føles ikke som almindelig solcreme. Hvis du er træt af fedtede solcremer, så er denne et godt bud.

Der er parfume i, og den findes også i en spf30 version, som solcreme-haderen Jeanett er vild med.

Her kan du købe den
Vichy Capital Soleil SPF50+ Mattifying face fluid dry touch koster 135 kroner for 50 ml. og kan købes på apoteket.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
31 kommentarer
Anna

ÆV! Jeg var på apoteket i dag for at købe den fantastiske Vichy-solcreme. Jeg elskede tanken om at den både havde faktor 50, lækker konsistens og matterende effekt uden at udtørre (jeg kan nemlig godt tørre ud i ansigtshuden engang imellem på trods af uønsket næse-, pande, kinder-shine.) MEN – denne creme er udgået!!! Nooo!!! 🙁
Jeg ved at dette er et gammelt indlæg og jeg kan se, at I, siden hen, også har skrevet om La Roche Posays solcreme med samme egenskaber, men jeg kan bare læse mig frem til MANGE steder at konsistensen er ret “dum”, så man får hvide linjer/streger og at den også “fnuldrer”. Æv, altså at den Vichy-creme ikke findes længere :-/ (Jeg har, som 24-årig, slemme pigmentpletter/plamager i ansigtet, så det er nødvendigt med faktor 50.)
Hvad synes I om solcremen fra Avéne? Altså den som også er til ansigtet, faktor 50 og matterende??
På forhånd tak.
Anna <3

Helene Randløv

Hej Anna
Jeg fandt den i overflod på apoteket, det ved jeg, fordi den variant, jeg selv ville have, var udsolgt.
Ellers finder du den her:
http://www.apo-rot.dk/index_details.html?_filterartnr=9629403&_menuid=_brand_41&_nav=_brand_41&_random=-1441468384
Den var også med til solpressemødet i foråret 🙂
Den fra Avené har jeg ikke prøvet, så det kan jeg ikke udtale mig om.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *