Fredagsfavorit: Vichy Capital Soleil SPF50+ Mattifying face fluid dry touch

08.03.13

foto-1

Det er altid en udfordring at finde en solcreme, der føles behagelig og giver en pæn og ikke-skinnende overflade på huden. Men den opgave klarer Vichys SPF50+ Mattifying face fluid dry touch.

At den samtidig holder så høj en faktor og god UVA-beskyttelse, som Vichy altid er garant for, er et kæmpe plus.

Det er ved at være tid til for alvor at finde solcremen frem igen, og denne er pt. favoritten hos begge pudderdåser. Konsistensen er ret unik. Den føles ikke som almindelig solcreme. Hvis du er træt af fedtede solcremer, så er denne et godt bud.

Der er parfume i, og den findes også i en spf30 version, som solcreme-haderen Jeanett er vild med.

Her kan du købe den
Vichy Capital Soleil SPF50+ Mattifying face fluid dry touch koster 135 kroner for 50 ml. og kan købes på apoteket.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
31 kommentarer
Malle

ØV, med parfumen! Så må jeg lede videre!

Pudderdåse Katja

Har du prøvet Cliniderm Light & Mattifying?
https://pudderdaaserne.dk/2011/04/14/test-af-solcreme-cliniderm/

Malle

Den lyder også rigtig god, men faktor 25 er desværre ikke nok! Puuh, det er jo en jungle! Stor tak for fantastisk blog 🙂

Pudderdåse Katja

JA det er 🙁 Og tak

Isabel

Pudderdåser, hvilken solcreme med SPF 50 kan I anbefale UDEN parfume i? Jeg kan ikke finde rundt i junglen med de rette solfiltre – så vidt jeg kan se dumper mange af de kendte solcremer på det 🙁
– Isabel

Pudderdåse Katja

La Roche-Posay! Men du finder ikke denne konsistens magen til. Beskyttelsen er dog den samme – uden parfume (samme firma). Vichy har også nogle uden parfume.
Hvor har du læst test?

Isabel

Hej Katja, tak for svar – har du en præcis en fra en af de mærker, der har nok beskyttelse? Det må gerne være fra Escentual.com, der er jeg alligevel ved at købe A-derma efter jeres gode tip om rabat 😀
Jeg mener, at jeg læste test i Astma-allergi bladet.

Pudderdåse Katja

Alle solcremer fra Vichy, Avene og La Roche-Posay kan jeg absolut anbefale ifht. beskyttelse. Derudover handler det alene om konsistens og med/uden parfume og hvor høj SPF faktoren er.
Hel enig med Nanna 🙂

Nanna

Tillader mig lige at komme med et foreslag 🙂
Jeg vil foreslå dig La Roche Posay eller Avene 🙂 Nogle af avenes solcremer er der dog parfume. Solfiltre fra disse to mærker,(og vichy for den sags skyld) kan du roligt stole på.

Isabel

Super, tak dig både dig og Katja – jeg må på jagt 😉

Henrik Boysen

Clinique er også ret gode til at lave sol cremer med rigtige UV filtre i. M.V.H http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/

Jytte

Fantastisk. Tak for tippet!
Overvejer I at komme til Aarhus med et kursus? Aarhus er en skøn by 🙂

Pudderdåse Katja

Ja! vi har faktisk fundet et sted, nu skal vi bare have lagt en dato 🙂

Jytte

Fantastisk!

Maria

Er inde og kigge og kan se, at der også findes een på spray …. Er det ligeså godt el ? Jeg har ikke en prut forstand på solcreme, hehe …. Men syns som regel, at spray måske er mindre fedtet i det ?

Pudderdåse Katja

Det er helt lige så godt. Det er kun et spørgsmål om, hvilken konsistens du foretrækker (jeg bruger selv spray om sommeren. Det er lidt nemmere med barn og sandstrand og såen)

Anna

Det lyder som en solcreme, jeg må prøve! Synes nemlig altid, at solcreme får ansigtet til at se noget skinnende ud. Kan man mon benytte denne under foundation/farvet ansigtscreme osv.? Og selvfølgelig beholde virkningen:)

Pudderdåse Katja

Ja da 🙂 Den er ret perfekt til det, fordi den trænger så hurtigt ind

Christina

Jeg er simpelthen så glad for, at I havde denne med i et Vichy-solcreme indlæg sidste sommer (den var vist lige udkommet), for det var sådan jeg opdagede den.
Efter mange års søgen efter den HELT rigtige spf 50+ solcreme til min kridhvide, fedtede hud holder jeg mig nu til den her. La Roche Posay Anthelios xl spf 50+ fluide extreme er også god, men noget fedtet, hvis man sammenligner med denne fra Vichy. Det er første gang, jeg har fundet en solcreme, der trænger 100% ind og ikke fedter det mindste.
Så den kan jeg kun anbefale til folk, der har brug for noget, der bare IKKE fedter. Jeg bruger den hver dag året rundt, og den fungerer også perfekt under makeup for mit vedkommende. (:

Christina

Og lige en tilføjelse: Den er også ideel til halsen, nakken og hænderne, fordi den tørrer helt. Jeg kan nemlig ikke holde ud at have fedtede håndrygge eller hals/nakke, hvilket almindelige kropssolcremer bliver disse steder, i hvert fald ifølge mine erfaringer.

Pudderdåse Katja

Det er smart!

Pudderdåse Katja

Hvor er det dejligt at det virker for dig 🙂

StinaM

Hej smukke dåser,
Nu må forårssolen da snart titte frem, og derfor er jeg på jagt efter den mest effektive solcreme til at beskytte mit albinofarvede ansigt.
Skal jeg i retning af Clinique 40+ eller vil Avene eller Vichy 50+ være et bedre valg?
Jeg satser på minus sol i ansigtet i år. Jeg er ikke til meget fedtede cremer i ansigtet.
Cremen skal også kunne klare at beskytte mit ansigt i den græske bagende sol til sommer.
Stina

Pudderdåse Katja

De er efter min mening allesammen lige effektive. Spørgsmålet er, hvilken konsistens man bedst kan lide, om der skal være parfume eller ej i osv.
Det her er en af de mest fantastiske ikke-fedtende konsistenser, jeg har prøvet og absolut en favorit til folk, der hader fedtede solcremer.

henrik boysen

Er der alkohol i ?

Pudderdåse Katja

Nej 🙂

Line

Jeg er selv ejer af den solcreme og synes den er fantastisk fordi den ikke fedter. Jeg har dog opdaget at hvis jeg kører en finger henover huden hvor jeg har påført solcremen, “skaller” den ligesom af igen, har i samme problem? Hvis forekommer dette også ved LRP matte solcreme?

Pudderdåse Katja

Ja, det gør den. De fysiske filtre er jo netop et “lag” ovenpå huden. Det gør La Roche-Posay ikke – men den er ikke baseret på mineralske filtre som denne, så den har ikke de samme fordele. Men hvis du ikke har særlig sart hud, kan det jo også være helt lige meget.

Elisabeth

Hej igen, undskyld, det var det forkerte sted, jeg smed kommentaren – jeg mente “juvelen” fra Cliniderm.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *