Supergoop! Every.Single.Face. SPR-Shield Watery Lotion SPF50

Supergoop
28.09.23
Supergoop

I ved godt, vi plejer at sige, at I bare skal købe europæiske solcremer og så holde jer langt fra de amerikanske ikke? Det gode og dejligt nemme budskab er nu blevet langt mere kompliceret.

At du skal holde dig fra enhver solcreme, der sælges på det amerikanske marked – undtagen dem baseret på mineralske filtre gælder sådan set stadig. De amerikanske myndigheder tillader stadig kun forældede kemiske solfiltre, som vi for længst har udfaset på denne side af Atlanterhavet.

En solcreme i to versioner

Men for nylig tog Paula’s Choice den eneste logiske konsekvens af denne fastlåste situation og lancerede en solcreme specielt til deres internationale kunder. Og nu har Supergoop! gjort det samme.

Problemet er, at man skal være i stand til selv at afkode ingredienslisten, hvis man vil vide, hvad man køber. Der er ingen hjælp at hente andre steder. På Supergoops egen amerikanske webshop finder du endda et produkt med næsten samme navn, men når man ser nærmere efter, har det en anden ingrediensliste med de gamle amerikanske solfiltre. Den, jeg sidder med her ved siden af min computer, har en helt anden ingrediensliste. Hvordan man som almindelig forbruger skal have en chance for at gennemskue det, har jeg simpelthen ingen anelse om.

Jeg har købt min version i dansk Sephora, og det her er den eneste Supergoop! solcreme, jeg er stødt på med både en amerikansk og en international version.

Ny kategori solfilter

Supergoop! bruger i den internationale version af Every.Single.Face. en kombination af fire solfiltre, hvoraf tre af dem ikke ville være mulige at sælge på et amerikansk marked, men det er til gengæld netop disse tre, der giver en høj og bredspektret UVA-dækning, der er i tråd med, hvad vi i dag ved om effekten af UVA-stråler på vores hud. Det kan den amerikanske version ikke.

Det interessante for os danske kunder er også at Supergoop! her bruger et af de allernyeste og unikke solfiltre, som vi desværre endnu ikke har set nogle af de danske producenter tage til sig. Et filter, der hedder methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol. Det er det første af sin slags – et kunstigt mineralsk filter på nanoform, som giver en bredspektret dækning i hele UV-spektret og op i det blå lys. Jeg har indtil videre kun prøvet det i den nye solcreme fra Paula’s Choice og hos Ultra Violette*. Jeg er spændt på, hvornår flere producenter vil tage det til sig.

At kalde Supergoop! Every.Single.Face. for “Watery Lotion” er nok en sandhed med modifikationer. Den er ikke tyndtflydende, men den til gengæld en meget let lotion, der er nem at fordele. Den er bestemt så let som en solcreme af denne type og med denne beskyttelse kan være, og den er helt usynlig på min lyse hud.

Der er ingen parfume i, og prisen er rimelig for den mængde, du får. Jeg er fan, og jeg håber, at Supergoop! vil lave flere internationale versioner fremover.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)

Supergoop! Every.Single.Face. SPR-Shield Watery Lotion koster 279 kroner i Sephora*. og I Magasin.Supergoop

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *