Alle mærker har gode og dårlige produkter

14.10.12

Dette er i brug på mine egne badeværelseshylder lige nu

“Hvad er jeres yndlingsmærke?” er nok et af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Og det er umuligt at svare på. For selvom vi nok kan nævne, hvilket der ligger vores hjerte nærmest, så er det langt fra det samme, som at vores skab er fyldt med den serie alene. Tværtimod. Jeg tror både Helene og jeg er nogle af de mest alsidige overhovedet, når det kommer til at vælge produkter.

Ja, vi elsker MAC dybt. Men de plejer seriøst at lave nogle crappy neglelak og mascara, og jeg kan godt nævne en håndfuld produkter derfra, jeg har et nærmest hadsk forhold til (Satin Taupe!!!).

Du har nok hørt mig tale meget grimt om Dr. Hauschkas hudpleje, men der forhindrer dem ikke i at lave nogle virkelig pæne læbestifter.

Nej, jeg kan virkelig ikke lide Cliniques 3-trin system, som jeg synes er noget, fanden har skabt. Men de har dælme mange andre helt fantastiske produkter.

Er elf godt? De har vel et par 100 produkter, hvor skal jeg starte? Der er både virkelig gode, virkelig dårlige og lige midt i mellem produkter.

Miks og match er godt
Er det her det mest ubrugelige indlæg i Pudderdåsernes historie? Måske – men min pointe er to ting:

1. Køb ikke en hel serie fra den samme producent. Den eneste grund skal være, at det ser pænt ud på hylden. Der er absolut ingen anden grund, og du går glip af rigtig mange gode oplevelser.

2. Afskriv ikke et helt mærke på grund af en enkelt dårlig oplevelse.

Og så vil jeg spørge: Er der nogle mærker, I har et had/kærlighedsforhold til?

For mig er det helt sikkert Clinique. Det er enten et hit eller miss for mig, når de laver noget. Enten knuselsker jeg det eller også er det helt i skoven. Hvilket jeg egentlig ret godt kan lide ved et mærke. Det bliver aldrig kedeligt i hvert fald.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
39 kommentarer
Mille

Har fået et lidt for stort afhængighedsforhold til Aveda. Det betyder desværre også, at jeg er blevet helt autistisk med kun at have deres produkter stående på hylden. Før blandede jeg lystigt mellem Jurlique, REN og Organic Pharmacy, men efter jeg løb tør for ansigtscreme på en tur til Berlin og derfor måtte ty til et hurtigt alternativ, har alle mine ritualer været solgt til Aveda. Men derimod blander jeg lystigt mellem diverse mærker af shampoo og balsam. Jeg har dog tilgode at finde de helt rigtige kombinationer til fint og tyndt hår. Nogle anbefalinger?

Baysen

Jeg kan anbefale Purely Professional. Jeg har selv meget tyndt og fint hår, og bruger i øjeblikket Kids Shampoo kombineret med Conditioner 1 (og/eller Treatment 1). De tynger på ingen måde, og udtørrer heller ikke håret som jeg ellers oplever at mange hårprodukter til fint/tyndt hår gør. Jeg har også tidligere brugt Shampoo 1, som også er rigtig god!

Mille

Purely Professional har jeg aldrig prøvet. Tak for tip, jeg vil kaste mig ud i at prøve deres produkter 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Mille
En af de billige shampooer jeg er rigtig glad for er SunSilk alle dem jeg har prøvet har været gode! Ellers er jeg STOR fan af Aveda shampoo 😛
Kh. Helene

Clara Maj

mit ultimative love/hate forhold er klart til elf! Er helt besat af deres studio highlihters (alle farver er fantastiske) men samtidig synes jeg at nogle af deres produkter er lige til skraldespanden (øjenskygger, blush, tinted moisturizer..)
så det er jo bare heldigt at det ikke er så dyrt jo 🙂

Pudderdåse Katja

Helt enig – de har virkelig gode og virkelig skramlede produkter

Line

Kære dåser 🙂
Har søgt og søgt på ellers så trofaste google, på bare at finde det mindste om hvilke produkter der egentlig kan tåle at stå på badeværelset og hvilke der bliver ødelagt af det, men kan bare ikke finde noget, så håber i kan hjælpe mig tættere på svaret 🙂
Har læst (et sted som jeg så overhovedet ikke kan finde) at cremer osv bliver ødelagt af temperatur skiftene på badeværelset, er det rigtigt?
Men er det nødvendigt at opbevare make up, parfumer, cremer, serumer, make up fjerner, olier, hårprodukter, neglelakker osv uden for badeværelset og hvilke kan blive derude hvis det tilfældet?`
De bedste hilsner Line 🙂

Pudderdåse Helene

Kære Line
Det kommer lidt an på dit badeværelse. Hvis du som jeg er københavner har du måske et meget lille og fugtigt badeværelse, som nærmest bare er et toilet med en bruser over. Det havde jeg i mange år, og det er fuldstændig uegnet til opbevaring af noget som helst. Ingen form for kosmetik kan tåle fugt.
Et stort, moderne, veludluftet badeværelse med ventilation er selvfølgelig noget helt andet.
Problemet er ikke temperaturen. Problemet er simpelthen fugten. Det kan dine produkter ikke tåle. Hvor fugtigt der er på dit badeværelse – der er virkelig stor forskel på badeværelser i dag 🙂 Hvis du har et lille og fugtigt badeværelse, så skal du ikke opbevare dine produkter derude. Hårshampoo osv. som du bruger er selvfølgelig ok.
Kh. Katja, der af en eller anden grund har Helenes foto på

Line

Hej katja 🙂
Jeg har nemlig et lille badeværelse som bliver til et dampbad hver gang man har været en tur under bruseren 🙂
Men nu når intet kan tåle at være derude, udover shampoo og andet som bruges i badet, kan cremer, serummer, tonic, olier osv hellere ikke tåle at være der ? 🙂
Hilsen Line

Pudderdåse Katja

Nej, det er en dårlig ide. Nogle vil måske kunne – afhængig af ingredienser og indpakning. Men jeg ville ikke gøre det.

Sara Ellegaard

Jeg bruger faktisk systemet fra clinique. Jeg elsker det, jeg har også købt hvert enkelt produkt mindst to gange. Jeg er en stor fan fra clinique, især deres øjencreme. Jeg går meget op i produkternes indhold, ingenting skader mig i deres produkter. Men dog har jeg lige fundet ud af, at det er meget unaturlige stoffer. Så jeg tror jeg vil finde mig nogle nye produkter snares. Matas, Avené og Bioderma har jeg kun positive erfaringer med (næsten).

Sabine

Jeg har meget blandede oplevelser med GOSH. De har gode primere og anstændige øjenskygger og neglelakker, og så er de danskejede hvilket jeg rigtig godt kan lide, men aldrig har jeg oplevet dårligere mascare og kohl blyanter.

Pudderdåse Katja

Sjovt – jeg kan ikke lide deres øjenskygger, men de har verdens bedste eyeliner. Har du prøvet deres Velvet Touch eyeliner? https://pudderdaaserne.dk/2011/06/05/dasedarlings-gosh-velvet-touch-eyeliner/

Henrik Boysen

Paulas choice. og hendes serum må man bare prøve, man får i hvertfald god hudpleje for hver en krone

Kawkab

Jeg har prøvet forskellige hudpleje produkter såsom Lancome, Origins og Cosmea, og intet hjælp på min hud lige så meget som serien fra Medex. Origins er absolut no go for mig, jeg fik ekstremt mange irritationsknopper på kinderne, det fungerede bare slet ikke for min hud! Jeg har brugt Medex i snart 4 år, og jeg er i aller højeste grad glad for serien! Desuden er jeg helt vild med Medex ampul Desensible, som jeg bruger 2 gange om ugen efter udrensning, hvor rødmen og røde pletter forsvinder efter kort tid!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *