Dåsedarlings: Gosh Velvet Touch Eyeliner

05.06.11
Gosh Velvet Touch Eyeliner

Gosh Velvet Touch Eyeliner

Pudderdåserne gør en dyd ud af at være først med det sidste og anmelde de nyeste produkter. Men når vi kigger i vores egen makeup-pung, så er det de gode, gamle klassikere, vi oftest hiver frem. I denne serie Dåsedarlings vil vi derfor fremhæve de produkter, som hverken er nye eller hotte, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Den opmærksomme Pudderdåserne læser vil have lagt mærke til, at der ofte går et produkt igen i vores looks: Gosh Velvet Touch Eyeliner. Det er der en god grund til. Det er bare den bedste eyeliner, nogen af os har prøvet. Derfor er den både Helenes og min favorit og har været det i mange år.

Blød, cremet og superholdbar
Når du lægger den på, er den blød, cremet og pigmenteret og nem at lægge. Den glider ubesværet på, og farverne er pigmenterede. Du kan sagtens smudge den til et smokey eye, hvis du har lyst til det eller på anden måde blende den ud, bare du arbejder hurtigt. Efter få sekunder sætter den, og så bliver den siddende. Af en blyant eyeliner at være er dette en af de mest holdbare, smudgeproof og vandfaste, der findes. Den bliver siddende, hvor du lagde den, og giver ikke pandaøjne. Den er også god i den våde kant, hvis man er til det.

Det bedste af det hele er næsten prisen. Den koster 69,95, og der er slet ingen grund til at betale mere for en eyeliner. Du finder ikke bedre kvalitet hos de dyre mærker.

Hvad mere kan man ønske sig af en eyeliner?

Her kan du købe det
Du kan købe Gosh Velvet Touch Eyeliner for 69,95 kroner stykket i Matas, stormagasiner og større supermarkeder. Den fåes i pt. 19 farver.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Budgetpigen

Jeg vil lige sige tak for den her anbefaling!
Den blev købt et par dage efter jeres blogindlæg, og jeg elsker den!
Jeg har i en del år sværget til Dior waterproof Crayon Eyeliner i intense brown, men den her er lige så god.
Købte den i truly brown og den har den helt rigtig farve, hverken for lys eller rødlig.
Så tusind tak for det!

Pudderdåse Katja

Ej hvor er det godt at høre. Tusind tak for tilbagemeldingen. 🙂

Julie

Har lige opdaget i dag at de også er gode som base under øjenskygge.
Jeg tegnede løst over hele øjenlåget med “Golden moss” og lidt op i globelinjen og tonede ud. Derefter lagde jeg lidt grøn øjenskygge ovenpå. Det er nu 12 timer siden og det sidder fuldstændig som da jeg lagde det 🙂
I morgen vil jeg prøve med “Purple stain” og lilla øjenskygge!

Pudderdåse Helene

Hej Julie!
Det er de nemlig (også) geniale til, jeg bruger dem ofte som base.
Mvh. Helene

En god kohl der skal svejses af med en skærebrænder ..

[…] fås i en millard farver – og den holder. I hvert fald på mig. Enig! Den er fantastisk! Dåsedarlings: Gosh Velvet Touch Eyeliner Iiiiiiiiiiihhhhh, jeg tør ikke gå forbiiiiiii den!!! Svar med citat […]

anja rou lund

I denne uge har føtex dem til 39,95 kr. Jeg købte 4 🙂

Pudderdåse Katja

Feedt! Tak for tippet

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *