Anti-age når det er bedst: Estée Lauder Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting Serum

Alle mærker har gode og dårlige produkter

Dette er i brug på mine egne badeværelseshylder lige nu

“Hvad er jeres yndlingsmærke?” er nok et af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Og det er umuligt at svare på. For selvom vi nok kan nævne, hvilket der ligger vores hjerte nærmest, så er det langt fra det samme, som at vores skab er fyldt med den serie alene. Tværtimod. Jeg tror både Helene og jeg er nogle af de mest alsidige overhovedet, når det kommer til at vælge produkter.

Ja, vi elsker MAC dybt. Men de plejer seriøst at lave nogle crappy neglelak og mascara, og jeg kan godt nævne en håndfuld produkter derfra, jeg har et nærmest hadsk forhold til (Satin Taupe!!!).

Du har nok hørt mig tale meget grimt om Dr. Hauschkas hudpleje, men der forhindrer dem ikke i at lave nogle virkelig pæne læbestifter.

Nej, jeg kan virkelig ikke lide Cliniques 3-trin system, som jeg synes er noget, fanden har skabt. Men de har dælme mange andre helt fantastiske produkter.

Er elf godt? De har vel et par 100 produkter, hvor skal jeg starte? Der er både virkelig gode, virkelig dårlige og lige midt i mellem produkter.

Miks og match er godt
Er det her det mest ubrugelige indlæg i Pudderdåsernes historie? Måske – men min pointe er to ting:

1. Køb ikke en hel serie fra den samme producent. Den eneste grund skal være, at det ser pænt ud på hylden. Der er absolut ingen anden grund, og du går glip af rigtig mange gode oplevelser.

2. Afskriv ikke et helt mærke på grund af en enkelt dårlig oplevelse.

Og så vil jeg spørge: Er der nogle mærker, I har et had/kærlighedsforhold til?

For mig er det helt sikkert Clinique. Det er enten et hit eller miss for mig, når de laver noget. Enten knuselsker jeg det eller også er det helt i skoven. Hvilket jeg egentlig ret godt kan lide ved et mærke. Det bliver aldrig kedeligt i hvert fald.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

39 kommentarer

 • Jeg er helt sikkert med på Clinique! Alle deres rense-/plejesystemer er simpelthen dårlige. Men til gengæld har de nogle gode ansigtscremer. Men umiddelbart har jeg egentlig et ret afslappet forhold til de fleste mærker. Hvis jeg falder over et dårligt produkter, er der en ret god chance for, at jeg ikke køber noget derfra igen. Mens jeg gladeligt køber produkter fra mærker, som jeg har haft en god oplevelse med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er sjovt med Clinique… Sådan har jeg det virkelig også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Dybdahl

  Jeg vælger altid guldkorn ud fra de forskellige mærker, jeg har sjældent flere ting fra samme mærker i min hudplejerutine.
  Det du skriver om, at du hader Cliniques 3-trins system har jeg aldrig forstået, da du jo selv bruger/eller har brugt to af produkterne fra deres 3-trin system, nemlig extra mild soap og mild clarifying lotion. Det er bare dit 3-trin system (ja det bliver jo så dit 2-trin system, når du ikke bruger den uduelige gule creme).
  Når det er sagt, så fostår jeg aldrig de mennesker der tror på, at man er “nødt” til at have produkter fra samme mærke og man ikke skal blande. Det synes jeg personligt er en skrøne.
  Tak for en god blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Maria :)
   Ja, jeg bruger selv ofte Cliniques ekstra mild claryfying og den milde ansigtsrens. De er gode. Men samtlige andre produkter i det 3-trins program skulle sendes hen hvor peberet gror!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie Pedersen

  Gud hvor sjovt, Satin Taupe var min første øjenskygge fra MAC, og jeg eeeeelsker den. Men sårn er mennesker jo så forskellige. :) Men derfor er jeg da stadig jævnt nysgerrig efter at vide, hvorfor du bare overhovedet ikk kan med den? :D

  Synes absolut ikke dette indlæg er pointless. Det er jeres indlæg nu aldrig. :) Men især som yngre *skulle* mine produkter bare være fra samme serie. Og er vist ikke helt sluppet af med den overbevisning ift. shampoo + balsam.

  Tror ikke på stående fod der er nogen mærker, jeg har et had/kærlighedsforhold til… Til gengæld har jeg det med at forelske mig i ting, jeg så åbenbart er den eneste, der kan li’, og som så er udgået når jeg skal købe en ny omgang. Hvilket fakkertalt er jævnt irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hver gang jeg har Satin Taupe på, så ligner jeg en, der har fået en på øjet. Seriøst… Der er ikke noget galt med hverken konsistens eller kvalitet, men den farve, får mig bare til at ligne en, der enten har fået tæsk eller har en seriøst dårlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lonnie

   Haha, ja okay, så er det vist meget forståeligt, at dig og Satin Taupe don’t get along.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Noooo. Jeg har nærmest fået forbud fra Helene om at vise mig med den på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Hej :-)
  Min yndlings hudplejeserie har nu i nogle år været Beauté Pacifique. Og før jeg ved et tilfælde prøvede den har jeg været omkring mange, også de vildt uforskammede dyre :-D
  Jeg elsker de fleste ting fra BP, på nær deres øjenmakeup fjerner, den er grusom mod mine øjne, men resten er jeg bare så glad for, og ligegyldigt hvilke andre produkter jeg prøver – har lige været igennem ansigtsolien fra Rudolph Care – længes min hud efter BP, og falder til ro når jeg bruger den igen. Foruden at den heler alle nuværende og begyndende bumser op. Og giver en skøn glød :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, jeg må med skam sige, at vi stadig ikke har fået prøvet BP. Jeg ved godt – vi skal nok få det gjort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk også et afslappet forhold til mærker. Virker et produkt, så er jeg ligeglad med hvilket mærke det er. Men har alligevel et favoritmærke, som jeg af en eller anden grund altid vender tilbage til og det er for mig Max Factor. Jeg bruger deres mascaraer, 2 af dem er i brug lige for tiden, og så bruger jeg deres Foundation. Jeg har et kærlig/had-forhold til Nivea. Der er nogle ting jeg faktisk godt kan li, men så er der cremer jeg absolut ikke kan fordrage. Brugte faktisk deres pudder, men nu har de taget make-up-linjen af markedet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det er rigtigt, de havde en makeupserie i Danmark på et tidspunkt. Gad vide, hvad der blev af den…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clinique har jeg serioest bare et had-forhold til, jeg har ikke fundet NOGET som virker godt. Tror nok at jeg skal teste nogen af deres Chubby Sticks, har hoert at de er gode. Et andet maerke jeg har et hate/love forhold til er Maybelline, de laver sådan nogen flotte cremeoejenskygger, og har nogen virkeligt gode produkter og så har de bare nogen frygeligt dårlige nogen som bare slet ikke virker for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ååååh jeg elsker Chubby Sticks. De er fantastiske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Dejligt at erfare at jeg ikke er den eneste der blander lystigt alt efter hvad min hud har brug for og hvad der virker/ holder. Mine hylder ser nogenlunde lige så brogede ud som på billedet. En del af veninderne kører stadig efter princippet med hele serier og det hjælper desværre ikke mine argumenter, at min hud ind imellem reagerer på noget nyt – også efter jeg har haft en tester i brug. Selv hoppede jeg fra troen på hele serier for langt tid siden, det var sjovt nok også Clinique og Dr. Hauska (endda før man kunne få den her i DK),der gjorde udslaget. Men men som I skriver, så har begge mærker gode enkelte produkter. Jeg har mest Clinique – deres solcreme til ansigtet er genial, serum er også god og deres flydende rens til sensibel hud bruger jeg også i perioder. Dr. Hauska har som sagt OK læbestifter – det eneste mærke jeg nogensinde, når at bruge læbestifterne i bund hos.

  Er begyndt på konsekvent at lede efter billigere alternativer til noget af det dyre – der er nærmest gået sport i det og så er det jo dejligt at Pudderdaaserne er der til at teste meget mere end jeg nogensinde kan nå! Jeg går ud fra at I tester mere end hvad der popper op på bloggen – og at det I ikke omtaler er det som bare ikke dur, men har får jeg dog tit en gevaldig overraskelse – godt gået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Bodil :) Og ja – du kan tro vi prøver meget meget mere end det, der når på bloggen. For slet ikke at tale om de produkter, vi aldrig får prøvet… Ak… Hvis bare der var 25 timer i døgnet.

   Vi skriver nu også tit om det, der bare ikke virker. Fordi det også er vigtigt at fortælle :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Bodil
   Det vi ikke har skrevet om, er oftest de produkter, som står i den kilometer lange kø af to-do anmeldelser. Derfor må du aldrig gå ud fra at vi hader et produkt, bare fordi vi ikke har skrevet om det!

   For eksempel har jeg endnu ikke nået anmeldelsen af Matas Natur og jeg er VILD med de produkter <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit er virkelig også blandet. Det jeg dog har mest af er plaisir, det fungere bare til min hud. Men ellers er det lidt hist og her, hvad jeg har fundet ud af fungere hos mig. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg tror ikke, jeg har prøvet Plaisir siden starten af 90’erne. Måske det snart er tid igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Pudderdåserne :-)
  Jeg ville høre om det er sundt for huden hvis man renser den med noget citronsaft en gang om ugen? har den overhovedet godt af det?

  Mvh. Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Simone
   NEJ! Det er ikke godt for huden. Det er ekstremt irriterende, og huden kan alt efter, hvor sart den er, reagere med rødme, udslæt og irritation.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej pudderdåse Katja, hvor har du mon købt de der flotte badeværelses-beauty-hylder? Det er lige sådan nogle, jeg leder efter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Har fået et lidt for stort afhængighedsforhold til Aveda. Det betyder desværre også, at jeg er blevet helt autistisk med kun at have deres produkter stående på hylden. Før blandede jeg lystigt mellem Jurlique, REN og Organic Pharmacy, men efter jeg løb tør for ansigtscreme på en tur til Berlin og derfor måtte ty til et hurtigt alternativ, har alle mine ritualer været solgt til Aveda. Men derimod blander jeg lystigt mellem diverse mærker af shampoo og balsam. Jeg har dog tilgode at finde de helt rigtige kombinationer til fint og tyndt hår. Nogle anbefalinger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan anbefale Purely Professional. Jeg har selv meget tyndt og fint hår, og bruger i øjeblikket Kids Shampoo kombineret med Conditioner 1 (og/eller Treatment 1). De tynger på ingen måde, og udtørrer heller ikke håret som jeg ellers oplever at mange hårprodukter til fint/tyndt hår gør. Jeg har også tidligere brugt Shampoo 1, som også er rigtig god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Purely Professional har jeg aldrig prøvet. Tak for tip, jeg vil kaste mig ud i at prøve deres produkter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mille
   En af de billige shampooer jeg er rigtig glad for er SunSilk alle dem jeg har prøvet har været gode! Ellers er jeg STOR fan af Aveda shampoo :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mit ultimative love/hate forhold er klart til elf! Er helt besat af deres studio highlihters (alle farver er fantastiske) men samtidig synes jeg at nogle af deres produkter er lige til skraldespanden (øjenskygger, blush, tinted moisturizer..)
  så det er jo bare heldigt at det ikke er så dyrt jo :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Helt enig – de har virkelig gode og virkelig skramlede produkter

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære dåser :)

  Har søgt og søgt på ellers så trofaste google, på bare at finde det mindste om hvilke produkter der egentlig kan tåle at stå på badeværelset og hvilke der bliver ødelagt af det, men kan bare ikke finde noget, så håber i kan hjælpe mig tættere på svaret :)

  Har læst (et sted som jeg så overhovedet ikke kan finde) at cremer osv bliver ødelagt af temperatur skiftene på badeværelset, er det rigtigt?

  Men er det nødvendigt at opbevare make up, parfumer, cremer, serumer, make up fjerner, olier, hårprodukter, neglelakker osv uden for badeværelset og hvilke kan blive derude hvis det tilfældet?`

  De bedste hilsner Line :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Kære Line
   Det kommer lidt an på dit badeværelse. Hvis du som jeg er københavner har du måske et meget lille og fugtigt badeværelse, som nærmest bare er et toilet med en bruser over. Det havde jeg i mange år, og det er fuldstændig uegnet til opbevaring af noget som helst. Ingen form for kosmetik kan tåle fugt.
   Et stort, moderne, veludluftet badeværelse med ventilation er selvfølgelig noget helt andet.
   Problemet er ikke temperaturen. Problemet er simpelthen fugten. Det kan dine produkter ikke tåle. Hvor fugtigt der er på dit badeværelse – der er virkelig stor forskel på badeværelser i dag :) Hvis du har et lille og fugtigt badeværelse, så skal du ikke opbevare dine produkter derude. Hårshampoo osv. som du bruger er selvfølgelig ok.
   Kh. Katja, der af en eller anden grund har Helenes foto på

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Hej katja :)

   Jeg har nemlig et lille badeværelse som bliver til et dampbad hver gang man har været en tur under bruseren :)
   Men nu når intet kan tåle at være derude, udover shampoo og andet som bruges i badet, kan cremer, serummer, tonic, olier osv hellere ikke tåle at være der ? :)

   Hilsen Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, det er en dårlig ide. Nogle vil måske kunne – afhængig af ingredienser og indpakning. Men jeg ville ikke gøre det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Ellegaard

  Jeg bruger faktisk systemet fra clinique. Jeg elsker det, jeg har også købt hvert enkelt produkt mindst to gange. Jeg er en stor fan fra clinique, især deres øjencreme. Jeg går meget op i produkternes indhold, ingenting skader mig i deres produkter. Men dog har jeg lige fundet ud af, at det er meget unaturlige stoffer. Så jeg tror jeg vil finde mig nogle nye produkter snares. Matas, Avené og Bioderma har jeg kun positive erfaringer med (næsten).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har meget blandede oplevelser med GOSH. De har gode primere og anstændige øjenskygger og neglelakker, og så er de danskejede hvilket jeg rigtig godt kan lide, men aldrig har jeg oplevet dårligere mascare og kohl blyanter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Boysen

  Paulas choice. og hendes serum må man bare prøve, man får i hvertfald god hudpleje for hver en krone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kawkab

  Jeg har prøvet forskellige hudpleje produkter såsom Lancome, Origins og Cosmea, og intet hjælp på min hud lige så meget som serien fra Medex. Origins er absolut no go for mig, jeg fik ekstremt mange irritationsknopper på kinderne, det fungerede bare slet ikke for min hud! Jeg har brugt Medex i snart 4 år, og jeg er i aller højeste grad glad for serien! Desuden er jeg helt vild med Medex ampul Desensible, som jeg bruger 2 gange om ugen efter udrensning, hvor rødmen og røde pletter forsvinder efter kort tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anti-age når det er bedst: Estée Lauder Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting Serum