IKEA billedhylder på badeværelset

15.07.12
IKEA RIBBA billedhylder på badeværelset

Mit badeværelse er mere eller mindre konstant et mindre kaos. Jeg har egentlig ret god skabsplads, men alt er bag lukkede skabslåger, og det gør det lidt vanskelligt at få fat i de ting, man nu engang bruger hver dag mere eller mindre. De ting ender så typisk på bordet i badeværelset, og når man så samtidig tester en millard nye produkter hele tiden – ja, så har vi rodet…

Derfor besluttede jeg mig for, at jeg måtte have nogle små åbne hylder til det, jeg har brug for at få fat i på daglig basis. Det var ikke nemt at finde en god løsning – indtil Kira Eggers foreslog mig at bruge Ribba billedrammer, som hun har set en anden gøre.

Og dem har jeg så sat op i dag. Det virker ret perfekt og meget billige. Det er billedhylder, og de er derfor meget smalle. Der kan fint stå selv tykke flasker – men ikke mere. Se fx. min voks, den er nødt til at stå på skrå. Men det er en god ting tænker jeg, minimerer risikoen for rod. Og så er de fine.

Og så koster de 39 kroner stykket.

Her kan du købe det
Du kan købe RIBBA billedhylde i IKEA i tre farver og to længder. Jeg har brugt de hvide i 55 cm til 39 kroner stykket.

IKEA RIBBA billedhylder på badeværelset

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
Lis T

Det var godt nok smart. Den idé vil jeg nok også bruge! Tak til dig og Kira 🙂

Pudderdåse Katja

Selvtak Lis 🙂

Advo

Så længe den er bred nok til en flaske Bioderma, så er den helt OK til mig! 😀 Tak for tippet!

Pudderdåse Katja

Præcis 😀 (det er kun 250 ml tror jeg….)

Simone

Dem har jeg også, jeg har bare vendt dem om, så der ikke er den der kant, ellers kunne mine parfumer ikke står der. De er super-gode!

Pudderdåse Katja

Det er også en god måde at gøre det på.

Baysen

Det er virkelig et godt tip 🙂 Så det på http://www.mindthebeauty.dk for noget tid siden, hvorefter jeg tog i IKEA og anskaffede mig sådan en RIBA-hylde. Desværre har jeg ikke fået den hængt op endnu – må virkelig gøres snart, for vores badeværelsesbord er et stort rod.

Pudderdåse Katja

Har de også gjort det? Det har jeg slet ikke set?

Pudderdåse Katja

HA! Ja her var den: http://www.mindthebeauty.dk/blog/room-crush
Iiiih det er fint med neglelak også. Øøøøøhøj det ville blive en lang hylde herhjemme :p

Baysen

Du var hurtigere end jeg 🙂 Mht. opbevaring af neglelakker har jeg også set sættekasser blive brugt – det er både fint og smart!
http://sisselykke.dk/neglelak-opbevaring

Pudderdåse Katja

Åh hvor fint!!! Man skulle have lidt færre, så man kunne gøre det der

Pudderdåse Katja

Ej hvor fint. Må have noget mindre neglelak…

Pudderdåse Helene

Mindre neglelak?!? Tsk tsk 😛

Line

Sådan en hylde har jeg også, jeg bruger den bare til krydderidåser i køkkenet 😀

Pudderdåse Katja

Jeg har også to i stuen som der rent faktisk er billeder på 🙂

Annette

Det er så smart. Vi har også længe haft en hylde ved puslebordet med alle de nøvendige ting og sager til bleskift 🙂

Pudderdåse Katja

Årh det er også en god ide. 7-9-13 så er puslebordet dog snart overflødigt her.

Helene

Jeg havde præcis de hylder på mit badeværelse, da jeg boede på kollegium. Det var vildt smart, og de passede perfekt til alverdens spraydåser, krukker og flasker!
De kan varmt anbefales! 🙂

Pudderdåse Katja

Fedt at høre. Jeg er også blevet virkelig glad for dem allerede

M.

off topic, men hvad synes i om ingredienslisten på Juhldal shampoo nr. 1(Aqua, Sodium Coco Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Yucca Schidigera Stem Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Isoamyl Methoxycinnamate, Spinacia Oleracea Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid.)
kan se der er en masse ekstrakter i, og mener(ret mig hvis jeg er forkert) at en pudderdåse har skrevet at det er parfumestoffer.
jeg har tykt, krøllet, tørt og ødlagt hår, men da jeg snart skal klippes korthåret er det mest min hovedbund jeg bekymre mig om. den er helt tør og men masser af skæl og selvom hovedbunden er tør, bliver håret tættest på hovedet ekstremt hurtig fedtet:/
har tænkt på purely professional men det er lidt for dyrt, så hvis det skulle være derfra må det være Kids Baby shampoo:)

Pudderdåse Katja

Hej M. Jeg kender ikke Juhldals shampoo. Men ingredienserne ser fine ud. Planteekstrakter kan både være parfumerede og ikke-parfumerede. Disse ser ok ud.
Kh. Katja

Sofie

Det er godt nok smart ! – Jeg er ret vild med både denne idé og idéen med neglelakkerne i sættekassen, som en anden har linket til. Jeg selv er også lidt i tænkebox, hvordan jeg får plads til det hele. Jeg mener selv, at jeg har for lidt plads – kæresten mener, at der er tale om for mange produkter.. ak ja, godt det er mig der har ret 😉

Pudderdåse Helene

Selvfølgelig er det dig, der har ret, det kan der ikke være tvivl om!!!
:-*
Kh. Helene

Anna

Jeg har kigget på de selvsamme hylder – blot til mine kogebøger i køkkenet 🙂

Pudderdåse Katja

Oooh, som holder når de er åbne eller…?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *