Sephora: Mine bedste negleredskaber

Den bedste: Gosh BB Cream

Gosh BB Cream

Hele hypen om BB Creams som noget, der skal gå i stedet for hudpleje, går helt henover hovedet på mig. Foundation skal for mig virke som makeup – evt. med solfaktor. Foundation og solfaktor fylder også så meget i et produkt, at der alligevel ikke er nok plads til gode ingredienser. Jeg kommer aldrig til at nøjes med en farvet dagcreme om morgenen alligevel, så den mikroskopiske mængde antioxidanter eller anti-age ingredienser, de kan få plads i deres BB Creams er vand set i forhold til den serum eller creme, jeg alligevel har smurt på min hud forinden. Derfor bliver den bedste BB Cream for mig den med den bedste performance.

Og der vinder Gosh. Fordi den er en virkelig god, meget let og naturlig foundation med bredspektret solfaktor med UVA beskyttelse (en sjældenhed!), fin og naturlig dækkeevne, holder godt i forhold til alle andre lignende produkter, jeg har prøvet, og så vinder den yderligere rigtig mange point på udvalget af farver.

Fra sandfarvet til kaffefarvet
De fem farver – fra 1 Sand til 5 Espresso dækker meget bredt. Den lyseste er rigeligt lys til selv mig, lige nu er jeg en 2’er, og Espresso siger næsten sig selv. TAK for at der endelig er noget til kvinder med mørk hud også i lille Danmark. Ikke bare dækker de fem farver bredt, de er også alle sammen fine og neutrale nuancer uden antydning af pink, orange eller andet, som vi ikke vil have.

Holdbarheden overraskede mig. Den holder bedre på mig, end de andre vestlige BB Creams, jeg har prøvet. Jeg synes, den gav en meget fin hud. Den dækker mere end Olay Total Effects og holder bedre – der er mere makeup i denne og mindre hudpleje, som der jo så til gengæld er rigtig meget af i Olay.

Og den rigtig gode nyhed: Der er ingen parfume i!

Her kan du købe den
Du kan købe Gosh i bla. Matas, og Gosh BB Cream koster 120 kroner. Du kan købe den online på Matas’ webshop her.

Har du prøvet den?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

69 kommentarer

 • Jeg er så glad for min BB-cream! Jeg kan godt nøjes med den til hverdag bare, og så en lille smule foundasion under øjnene bare. Når jeg skal i byen bruger jeg dog foundasion ovenpå. Jeg synes, at det fungerer godt, og jeg føler bare, at huden bliver meget glattere og finere af den. Måske er det bare indbildning :)!

  Ha’ en god aften :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, den ser da klart pænere ud med den behandling. Hvilken bruger du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Ja. Jeg nappede den i Matas i går, da den stod til en intro-pris på 100 kr. Og jeg er – som dig – også meget imponeret. Min hud fremstår fin og ensartet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Findes der nuancer der matcher hvis man er en NC (i mac) – altså har en gullig hudtone?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Den købte jeg for en uges tid siden, netop fordi der ingen parfume er i og opfyldte mine andre ønsker og krav som en bb cream skulle indeholde. Den er virkelig god. Jeg har sart hud og prøvede dengang en tester fra garnier som havde en intens paefume duft og min hud var ikke så vild den, men denne her gosh bb creme er helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror måske nok lige jeg LØBER ned i Matas i morgen og køber den der!
  TAK pudderdåser fordi I på bedste saglige maner, kan vejlede os gennem makeup junglen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er os, der takker for at I læser med :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg er fristet, især pga. det du skriver om, at der ikke er mærkelige nuancer af pink og gul og så det med at den er parfumefri. Jeg må i matas i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Orv, det lyder godt. Jeg har aldrig fået “lært” at gå med foundation, men jeg bliver nødt til at øve mig, nu hvor min rosacea ofte blusser op. Måske denne BB-cream er et oplagt sted at starte. Er der parabener i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   BB Cream er et meget oplagt sted at starte fordi det er en meget let og “usynlig” foundation. Derfor er den også nem at lægge. Med fingrene går fint. Jeg kan faktisk ikke huske, om der er parabener i, og jeg gider ikke rejse mig lige nu :-P Også fordi det er en principsag for mig, jeg mener parabenerne er de bedste konserveringsmidler vi har: http://pudderdaaserne.dk/2011/03/26/parabener-kan-give-massehysteri/

   (Men jeg mener bestemt at Gosh ikke bruger parabener – de er helt enige med mig ved jeg i at parabener er det bedste valg, ligesom alle andre som fx. Matas også mener, men man kan pt. ikke sælge noget til danske forbrugere med parabener i)

   PS. Undskyld – du ramte en kæphest ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Tak for svar! :) Jeg ved godt, at Pudderdåserne ser anderledes på parabener, end jeg gør. Jeg er også mest hys med butyl- og propylparaben og deres iso-former, men jeg var i sin tid en af de første til at hidse mig op over parabenerne, så nu kan jeg lige så godt fortsætte. ;) Det er heldigvis blevet nemmere og nemmere at finde produkter uden parabener. Jeg mener faktisk, at Gosh er flink til at undlade at bruge parabenerne, så jeg må i Matas og se efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Man skal ikke ændre på gode gamle vaner :-p

   Nu har jeg den i hånden her, og der er ingen parabener i.

   PS. Butyl og Propyl er også frikendt af EU nu og har fået grønt lys. Nu mangler kun iso-forbindelserne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Jeg har også rosacea og har den på for første gang i dag. Indtil videre virker det som om den går fint i spænd med rosacea :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er godt at høre – det tyder på at den er mild :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina DJ

  Er næsten lige begyndt at bruge Garniers BB og er super tilfreds med den. Men nu skal jeg da liiige prøve Gosh’s udgave næste gang, jeg er i Matas. Tak for tippet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Velbekomme :) For mig er den langt bedre end Garnier. Jeg er ikke fan af Garniers.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har selv Skin79’s BB cream, som jeg ved også har været nævnt her på bloggen. Jeg har fuldstændig udskiftet foundation med netop den BB cream, men da jeg skal bestille den på eBay hver gang kunne det være godt med et alternativ til de tider hvor man mangler.

  Hvordan vil du sammenligne GOSH’s med Skin79’s?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt lide at BB creams er blevet så populære, da de er perfekte til mig der kun vil have en minimal dækning! :)

  Hvordan er denne fra Gosh i forhold til fedtet hud? Jeg prøvede nemlig den originale fra Garnier, og den var alt for fedtet til min hud!
  ..og har I testet den der Nude Magic én fra Loreal? Den har jeg nemlig kigget lidt på ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Camilla
   Ja, det har jeg, og jeg ELSKER den! Den har en MEGET sær konsistens, men er fin og meget naturlig <3. Jeg har brugt den til de sidste par lørdagslook, jeg har lavet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det havde jeg slet ikke set, men den ser rigtig fin ud! Hvilken én tror du/I vil være bedst til en lidt fedtet hud – den fra Loreal eller Gosh? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det kan jeg svare på efter weekenden, så har jeg også testet Gosh :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  Hej, nu så jeg lige i snakket Garniers BB creme.
  Jeg er dreng så bruger ikke sådan nået men hvis man kigger på
  ingrediens listen så burde alle holde sig fra den.

  Der er for meget alkohol i (kan udtørre og skade hudens helings proces

  Alt for meget parfume
  ( selv hvis du ikke kan se skaderne på hudens overflade vil de foregå under huden )

  Og så indeholder den ikke engang de rigtige UVA filtre i form af
  zinc oxide, titanium dioxide, avobenzone (which may also be listed as
  butyl methoxydibenzoylmethane), Mexoryl SX (ecamsule), or Tinosorb.

  Det var så min mening om danmarks mest sælgene BB creme.
  Det siger jo også lidt om hvor nemt hudpleje brancen har ved at snyde os forbruger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige nu står mit valg imellem den nye BB cream fra Garnier til fedtet hud og den fra Gosh. Hvad skal jeg vælge til min urene og fedtede hud? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Gosh! Jeg hader den fra Garnier (omend jeg ikke har prøvet den til fedtet hud…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Tak for den gode anmeldelse, Katja :)

  Det lyder lige som noget for mig! Det gode ved GOSH er også, at det ikke er testet på dyr – I like! Og så er parfumefri make-up generelt bare et must for mig.

  Ved du hvordan det ser ud med afsmitningsfaktoren? Mit hvide Mac-tastatur på arbejdet har det med at afsløre, at jeg har foundation i hovedet (fordi jeg sidder som en anden Einstein med hænderne oppe mod ansigtet, når jeg tænker), og det er jo knapt så fedt… Mineralpudder plejer dog ikke at være en så stor synder som alm. flydende foundation – og det er altså ikke fordi, jeg spartler det på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg synes den er god – den holder jo på mig. Og jeg plejer at smelte foundation væk i løbet af et øjeblik. Så det må klart tælle til dens fordel. Mineralfoundation kan jeg glemme alt om, det forsvinder som dug for solen.

   Dyreforsøg er ikke tilladt i EU på kosmetik, så europæiske mærker kan vi heldigvis regne med :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabel

   Det lyder ret lovende, jeg tror jeg må forsøge mig. Tak for svar :)

   Ej, er det rigtigt? Det vidste jeg faktisk ikke! Men jeg går ud fra, at det stadig er lovligt at teste cremer mm. på dyr? Så er min liste nemlig ikke helt ubrugelig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan også købe den i føtex :)

  den her BB creme er den bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER simpelthen de indlæg, hvor I finder det bedste og mest effektive produkt – selvom der selvfølgelig er forskel på folk og vores præferencer.
  Jeg har ingen erfaring med BB-creams, til gengæld roder jeg pt rundt i primere – dog uden det det store held.

  I den forbindelse har jeg et par input til jer: 1) Primertest. Både hos Youngblood og Bare Minerals er jeg blevet bildt ind, at mineraler optræder naturligt i huden og at deres primere derfor er bedst. Laura Mercier påstår også at deres er bedst og mest original – hvad skal man tro? Når man nu bare vil have noget, der er effektivt, uden for meget kemisk junk?

  2) Poser under øjnene. Der er meget fokus på at dække mørke rande – men hvis problemet er poser, er ikke så meget kosmetisk hjælp. Udover at droppe kulhydrater, sove nok og undgå salt. Findes der ikke en øjencreme der kan hjælpe? Eller noget kosmetik? Concealer synes jeg bare fremhæver problemet…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du er sød – tak :-)

   1) Den der med at mineraler er naturligt i huden… Den ryger direkte i min sorte bog med top-vås som sælgere siger. Sikke da noget…. Mineralsk makeup er lavet af Mica og Talkum og ja, det er mineraler, men sgudda ikke noget vi har i huden. Sikke da noget ævl. Desuden er et produkt aldrig bedre eller sundere bare fordi det er naturligt forekommende. Lad os nu få den myte aflivet en gang for alle. Stryknin og arsenik er også naturlige stoffer ;-)

   Primere – der findes et HAV af primere og de har hver deres formål. Det er godt nok længe siden jeg skrev denne, og der er kommet mange andre produkter til, men budskabet er det samme: http://pudderdaaserne.dk/2011/09/03/guide-til-ansigtsprimere/

   Primere er ikke en ting – de kan alt muligt forskelligt. Så det kommer an på, hvad du vil opnå? Men det er en god ide at få opdateret den liste :-)

   2) Jeg har samme problem og nej – desværre. Poser og mørke rande kan du ikke gøre noget ved. Spar øjencremen, det virker alligevel ikke. Hvis du har poser og/eller tynd hud der giver mørke rande, så er der to muligheder: Operation eller Restylane, som jeg har været rigtig glad for: http://pudderdaaserne.dk/2011/08/14/restylane-mod-morke-rande/

   Jeg håber det hjalp – jeg glæder mig også til det opfinder en øjencreme der virker

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • City chick

   Nej, den med mineralerne fik også ALT til at stritte på mig. Jeg har tidligere slået ud af Jane Iredale make up og fik at vide at det var fordi den var for ren!!!! ¤&¤/W
   Ja, eller fordi det er smækfyldt med nikkel – christ altså!

   Nå, men primerne bruger jeg primært til udglatning, altså til at fylde små linjer og rynker ud. Men de lover jo alle guld og grønne skove, mens de tømmer bankkontoen ;-)

   Flink matasdame har i dag givet mig masser af prøver på øjencremer, der skulle hjælpe ved at dræne og øge cirkulationen, og jeg skal nok lade dig vide, hvis noget at det viser sig at virke ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Prøver holder – god Matas-dame!!!

   Fortæl mig hvordan det går :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Hold da op hvor er den god til at dække og holde – meget bedre end den omtalte Olay og de andre jeg har prøvet. Slår heller ikke ud af den! Bruger i pudder over den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg gør ikke, jeg bruger meget sjældent pudder. Men du kan sagtens hvis du gerne vil

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Den er super god! købte den for en lille måneds tid siden og bruger ikke andet. Jeg købte den i den absolut lysteste og jeg er bleg med bleg på. Den er endda for lys, så dem der har svært ved at finde lyse foundations burde helt klart se denne vej.

  Jeg har tildens til tør hud og deraf små uren hud, og når jeg bruger en foundation, kan min hud godt suge al foundationen, så mine porer omkring næsen ligner et par tørre knaster efter en hel dag. Jeg syntes denne her ikke gør det, så er klar fan.

  Lige en anmeldelse herfra.

  Ps. Jeg så jeres MD-formulations anmeldelse den anden dag, hvor du anbefalede man skulle bruge AHA, glycolsyre..tror jeg, som var rigtig god til at bekæmpe urenheder…kunne I pudderdåser ikke lave et ‘best of’ – indlæg på budget med samme typer produkter, sådan i spænd til en maksimal 400 kr. hvis man drømmer om samme effekt, men ikke har 720 kr. for et par ml mirakel-cremé :)

  Tak for en super blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jo – det er på vej kan jeg godt afsløre :) jeg er i fuld gang med at prøve flere af samme slags

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Bomberg

   Til Heidi: jeg bruger produkter fra MD-formulations, men køber den på beautybay.com hvor de er en hel del billigere end i dk (særligt deres continium reneweal cream) ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har netop her i formiddag købt denne BB creme til 120 kr i Magasin og jeg fik en full size mascara med ub. Det var da en flot gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er monster-glad for denne her BB cream! Det er den eneste – ABSOLUT ENESTE – foundation jeg kan finde i butikkerne, som ikke er for mørk til mig (yes, jeg er meget lys) og så kan man overhovedet ikke se at jeg har den på. Den holder længe og er bare rigtig god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Sille

  jeg nw20 i mac, hvilken farve ville være god?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det tør jeg ikke gætte på, men du kan prøve dem alle Matas. Måske den næstlyseste, men prøv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Ååh, hvor jeg elsker jeres blog, altså. Når man mangler noget, søger man og får svar – og jeg stoler fuldt og fast på jer :-)) Et enkelt spørgsmål – hvordan lægger I den på? Fingrene, svamp, børste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du er sød Ida :)
   Med noget så avanceret som fingrene, gør jeg det selv

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej med jer
  Sikke et dejligt indlæg:-)

  Sad netop og overvejede hvad jeg skulle kigge efter i matas i dag.

  Jeg prøver generelt at undgå parfume, og synes lidt det er en jungle når jeg forsøger at finde produkter på fx matas hjemmeside. Når søger og krydser af under ingen parfume kommer gosh produkterne ikke frem.
  Istedet er det de noget dyrere INK produkter og Nilens jord, som jeg kun har dårlige erfaringer med der kommer frem. Har ellers gode erfaringer med fx Gosh mascara, så det har irriteret mig.

  Ved i om det er generelt at der ikke er parfume i Gosh produkter?

  Tak for en dejlig hjemme side
  Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Lise
   Ja det er da tåbeligt at de ikke dukker op? Der er nemlig ikke parfume i de fleste af deres produkter. Så du kan roligt bruge de fleste.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Tak for svar.
   Tror bare matas vil prøve at prakke mig de dyrere mærker på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line b

  !!!!!!!!!ADVARSEL til alle med sart hud!!!!!!!!!
  LAD VÆR, LAD VÆR, LAD VÆR med at købe GOSH’s BB cream – fik udslæt og hævede øjne og kinder efter kun 2 dages brug!!!!!! Nu er jeg på en uges binyrebarkhormon ”kur” for at komme af med udslættet i hele hovedet samt, for at kunne åbne mine øjne igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Man skal ALDRIG generalisere sine egne allergiske reaktioner til andre. Jeg har fx for nylig haft en på en dagcreme fra et stort internationalt mærke, som langt de fleste vil kunne tåle. En allergisk reaktion er dybt individuel. I mit tilfælde var det på et solfilter, det vil jeg også gætte på at det er i dit tilfælde. Alle solfiltre kan give en allergisk reaktion – men derfor skal man godt nok ikke holde op med at bruge dem af den grund. Og man må aldrig generalisere sine erfaringer til andre – det svarer til at være peanutallergiker og advare andre mod peanuts.

   Jeg håber, det går bedre og at du finder et andet produkt du kan tåle. Prednisolon kure er ikke sjove, jeg havde selv fornøjelsen i sommer.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Hej Katja,
   Har du et andet foreslag til mig, den generaliserende bb-cream forskrækkede? en lys, som i kridt hvid “går i et med sneen” bb cream, uden parfume, med god dækevne og som en fattig studine kan få råd til?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Altså…. En BB Cream er jo netop bare en farvet dagcreme = meget let dækkeevne. Hvorfor er det, du gerne vil have en BB Cream og ikke en god flydende foundation?

   Men jeg vil sige MACs nye der kommer til januar er fremragende til dig. Meget meget lyse farver. Men hvis du vil have en god dækkeevne, så er det slet ikke Bb Cream, du skal bruge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  UPS! mente selvfølgelig naturlig dækevne :-)
  Jeg har overvejet en foundation fra Clinique imod rødme. Min hud har det nemlig med at blusse op – og det synes jeg min forrige bb cream var god til at skjule (men den kunne jeg jo så desværre heller ikke tåle)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg forstod det heller ikke :-D Hvis du er hvid, hvid, så prøv evt MACs nye. Gosh er det eneste budgetmærker jeg kender, der laver de her fantastiske farver. Det er virkelig sjældent.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Fedt! Den smutter jeg ned i Magasin og kigger på. Og mange tak for hjælpen – fedt, at du tager dig tid til at hjælpe og svare :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej, jeg har længe overvejet at købe den, men jeg ved ikke helt. Jeg er nybegynder hvad angår, foundation, bb cream. Plejer normalt kun at gå med øjenmakeup, og lidt concealer, pudder. Men nu er jeg blevet i tvivl, da jeg har fundet tre andre, som jeg også overvejer.. Valget står mellem, den fra Gosh, L’oreal Nude, Rimmel 9-i-1, og Maybelline Dream Fresh. Hvis i har nogle erfaringer med nogle af dem, hvilken vil i så sige er bedst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej.

  Hvordan er denne i forhold til Missha Perfect Cover BB Cream? Den bruger jeg nu er er fint tilfreds med dækkeevnen og den fugter. Men er ikke helt sikker på den i forhold til parfume osv.

  Hvad kan I anbefale til gravide med tør hud? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Moikjær

  Kære Natascha
  jeg har ikke selv prøvet Missha desværre. Så kan ikke hjælpe dig.
  Til gravide anbefaler jeg præcis det samme som til alle andre :)
  http://pudderdaaserne.dk/2013/02/21/daseposten-gravid-og-kosmetik/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Har læst en del om BB- cream nogen der kan anbefalede en til rødme i ansigtet? Ydermere har jeg hørt om cc creme .. Nogen der har erfaring med dette produkt? Dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Købte denne på baggrund af anmeldelsen og var egentlig ok tilfreds. Synes den dækkede tilpas, men alligevel sidder der lidt i hudfolder og porer, når man kigger tæt på (i makeup spejlets x10).
  Nu er der så kommet lidt farve i kinderne fra forårssolen og pludselig synes jeg der sidder frygtelig meget mere i porerne. Kan slet ikke få det pænt nu :(
  Det mest naturlige ville jo så være at vælge en nuance mørkere, men jeg har ikke været sådan 100 tilfreds med den fra start (måske har det været for lys fra starten af?).
  Hvor vigtigt er det at ramme hudtonen? Og er der et alternativ til denne, når man har store og ofte tilstoppede porer?
  Det jeg har brug for er en let farve til bare lige at udjævne huden lidt og så solfaktoren.
  KH Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg synes den giver nok farve til, at det er vigtig at ramme rigtigt. Den er ikke helt transparent. Og hvis du ikke er 100% tilfreds, så er der mange andre derude.

   Vi lancerer selv en solcreme med en smule farve i løbet af de kommende dage, men den er ekstremt let. Ellers er både Helene og jeg virkelig glade for disse: http://pudderdaaserne.dk/2016/09/09/fredagsfavorit-erborian-perfect-skin/

   Men det kommer lidt an på om det er farven eller solbeskyttelsen, du har brug for?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Prøv solcremen fra bioderma msolfaktor 50 – dem er særligt designet til Rosacea og bare super god …

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora: Mine bedste negleredskaber