KVD True Portrait Foundation – og lidt om nyt navn og ny forhandler

02.03.20
KVD True Portrait

KVD True Portrait

KVD – the brand formerly known as… Kat von D har forladt sit eget beauty brand, og ejeren Kendo har omdøbt brandet til “KVD Vegan Beauty”.

Kendo er en skønhedsvirksomhed, der primært ejer celebrity-mærker såsom KVD, Ole Henriksen og Fenty Beauty.  Og Kat von D var blevet en for kontroversiel skikkelse for ejerne. Hvis du ikke allerede har hørt historierne om anti-semitisme og anti-vaxx’er, så kan du starte her. Og jeres undertegnede skønhedsbloggere her er glade for et KVD uden Kat von D. Vi var selv blevet i stigende grad tilbageholdende overfor brandet. Og det er altså sagt af en, der importerede en af de allerførste Von D Beethoven Paletter, der blev lanceret i Sephora, før Kat Von D Beauty-brandet overhovedet eksisterede.

Her i Danmark er der også sket ændringer. KVD er ikke længere Sephora-only, men kan nu også købes i Matas. Indtil videre online og i 18 butikker.

Helt tynd – og så skiller den!
Og så var det jo True Portrait, det handlede om. Den ikke-længere-spor-nye foundation fra KVD, der blev lanceret tilbage i 2019.

Jeg skrev begejstret til Helene, da jeg havde fingrene i den: “Den er helt tynd, og så skiller den!” – og som den sande ven, Helene er, så forstod hun mig.

Et utrænet øje vil sandsynligvis vrænge på næsen af en True Portrait Foundation-tester, der har stået urørt længe på hylden i Sephora. Den skiller nemlig værre end en uheldig bearnaise-sovs.

Men netop derfor kommer True Portrait også i en ryste-venlig en emballage og instruktioner om at RYSTE DEN før brug. Og ryste den grundigt. Og resultatet er den fineste tyndtflydende foundation.

Hvis du drømmer om en totalt-dækkende foundation, så er den ikke for dig. Den gamle Lock It er derimod et godt bud.

Hvis du derimod ønsker dig en medium dækning, der er naturlig, men stadig mat. Som er holdbar men ikke maskelignende, så er True Portrait din ven.

Den helt tynde konsistens gør den så nem at arbejde med. Jeg får lyst til at sammenligne den med en Face & Body foundation, men disse har aldrig fungeret på mig, fordi de forsvinder fra mit ansigt efter en time maks.

Jeg bruger en MAC 131 duo fibre pensel og resultatet bliver så fint og naturligt. Og en af KVD’s helt store fordele er det meget brede og inkluderende udvalg af farver. Der er 40 farver i alt.

Vi har også lagt en video på IG-tv her – PS. Den første der kommenterer at jeg trænger til at komme til frisøren, melder sig samtidig frivilligt til at passe mine tre syge unger imens!

Her kan du købe den (reklamelinks*)
KVD True Portrait Foundation koster 290 kroner i Sephora* eller i Matas.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *