La Roche-Posay Toleraine Sensitive Le Teint Crème

20.11.19
La Roche Posay Sensitive Toleraine Le Teint Creme

La Roche Posay Sensitive Toleraine Le Teint Creme

La Roche-Posay har lavet den perfekte, nemme lette farvede dagcreme til selv den sarteste hud. Så hvis du bare ønsker en fin, diskret og ultralet foundation til hverdag – og vel at mærke kan passe den ene farve der er på det danske marked – så er Le Teint Crème et fremragende bud.

Plejende creme
Konsistensen er cremet og blød med et højt indhold af squalane. Der er flere aktive ingredienser i såsom ceramide og niacinamid, og basen af vand/glycerin/squalane giver en lækker, blød og plejende konsistens, som jeg ikke kan forestille mig at nogle hudtyper ikke vil synes om.

Der er ingen solfaktor i – hvilket jeg kun ser som en fordel i et produkt til sart hud. Der er ikke noget i dette produkt, som sensitiv hud bør kunne reagere på – ikke engang parfume.

Trods den bløde konsistens tørrer Le Teint Crème halvmat op og holder overraskende godt – selv på min foundationspisende hud. Den efterlader en naturlig finish og holder den værste skinnende hud i skak uden at være decideret mat.

I Danmark har vi fået en enkelt farve, nemlig light. Den passer mig perfekt og med den lette dækkevne vil den dække er rimeligt bredt udvalg af hudtoner, men det er langt fra et produkt til alle, desværre.

Mørkere farve i udlandet
På det franske marked kan jeg se to versioner, nemlig både light og medium, men den sidste har vi så ikke været så heldige at få til Danmark. Du kan selvfølgelig købe den i udlandet eller online.

Her kan du købe det (indeholder reklamelink*)
La Roche-Posay Toleraine Sensitive Le Teint Crème koster cirka 155 kroner på apoteket. Du kan også købe den online på webapoteket* eller på Med24*.

Jeg kan finde Le Teint Crème i medium også på franske webshops såsom cocooncenter, men jeg har ikke den store erfaring med at købe derfra.

PS. Jeg vil prøve senere i dag at lægge en video med Le Teint Crème på Instagram, så du kan se, hvordan den ser ud på.

Produktet har vi modtaget som et gratis anmeldereksemplar

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Louise

Den lyder som noget jeg har ledt efter.
Hvis jeg skal bruge den sammen med jeres Alt i en beskyttelse, hvilken rækkefølge vil så være bedst -og kan de overhovedet kombineres uden at fnulre?

Katja Moikjær

Ja det kan de. Brug denne ovenpå Alt i en beskyttelse

Olsen

Er squalane en god ingrediens, hvis man har problemer med hudorme?

Katja Moikjær

Den er god på den måde, at den ikke gøre dem værre. Men den vil ikke forbedre dem heller.

Eva

Tilstopper den porerne?

Katja Moikjær

Det tør jeg aldrig garantere, men jeg vil mene at risikoen er meget lille

Mille Holm

Hej Katja
Hvis man bruger den som dagcreme, har du så en creme du kan anbefale til om natten? Hvis man har en tendens til huden fedter om dagen, men også bliver tør i huden hvis man bruger noget til fedtet hud…

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *