Lørdagslook: Violet Underground

Hvad en pudderdåse gemmer i skufferne

I sidste weekend fik jeg et oprydningsflip. Begge pudderdåser bliver begavet med store mængder presseprøver på makeup, hudpleje og hårprodukter. Og selvom det er en stor gave, glæde og en basal nødvendighed for, at vi kan gøre det, vi gør – så betyder det også nogle gange, at vi er ved at blive fortrængt fra vores egne hjem af post, kasser, goodiebags og kosmetik i vanvittige mængder.

Så nogle gange skal der skrappe metoder til at komme til bunds i sagerne, og det gjorde jeg så i sidste weekend. En del af jer fulgte med på Facebook og på Instagram (@Pudderkatja), og jeg lovede at vise jer indholdet af de nu organiserede skuffer.

Photobucket

Mit makeupbord ser ud som det hele tiden har gjort – nu kan jeg bare rent faktisk SE det i stedet for lag på lag af alt muligt. Du kan læse alt om bord, spejl osv. her. Taburetten er skiftet ud – jeg sad den gamle ihjel…

Photobucket

På bordet står mine pensler, eyelinere, liplinere og øjenskygger i penneform i akrylglas fra Muji.

Photobucket

Det, jeg er ved at teste pt: Gosh BB Cream (fantastisk!), forskellige yndlingsprodukter fra Mineral Evolution, et par nye MAC læbestifter er der også dernede og en concealer fra Wet n wild.

Photobucket

Når det kommer til parfume, så skal der virkelig meget til at få lov at komme ind i varmen hos mig. Jeg holder mig meget tæt til mine gode gamle favoritter: Chanel Coco, Chanel no. 5, Marc Jacobs Lola, Narciso Rodriquez Essence og Serge Lutens (som jeg sjældent bruger – jeg kan bare virkelig godt lide den).

Photobucket

Den øverste skuffe: Neglelak. Jeg gør et stort stykke arbejde for at holde samlingen nede faktisk. Det er meningsløst og absurd at have SÅ meget neglelak. Det bliver for gammelt, så jeg forærer rigtig meget væk, efter jeg har skrevet om det.

Photobucket

En halvtom skuffe faktisk – her er en masse mascara, øjenvippe- og øjenbrynsprodukter.

Photobucket

Bronzere og highlightere og en lille højtelsket samling af MAC Mineralize Skinfinish.

Photobucket

Mine blushes – dem kan man altså aldrig få nok af. Selvom det selvfølgelig er tydeligt, hvilket mærke der er i overtal, så er det absolut Nars Blush, der er mine favoritter. De er superskønne. De nye Sisley blushes er også fantastiske og Korres blushes har jeg for nylig genopdaget min gamle kærlighed til.

Photobucket

Her har jeg øjenskyggepaletter og løse øjenskygger i alle mulige afskygninger.

Photobucket

Mine MAC pro paletter, cremeøjenskygge, pigmenter og NARS øjenskygger. Creme øjenskygger er nogle af dem, jeg bruger mest til hverdag, fordi det er super nemt og hurtigt. MAC, Make Up For Ever og Bobbi Brown laver dem bedst.

Photobucket

Alle mine læbeprodukter. Jeg er gået mere og mere væk fra lipgloss og er blevet en læbestift-pige. Guerlain, Chanel, Bobbi Brown og selvfølgelig MAC er ansvarlig for hovedparten i min skuffe.

Photobucket

Foundations, primere, pudder og concealer af alskens slags. Det er sjældent, jeg får lov at bruge den samme favorit længe af gangen. Som skønhedsblogger tester jeg konstant noget nyt. Man glemmer helt, hvordan det er at bruge de produkter, som egentlig personligt foretrækker nogle gange…

Photobucket

I skuffen under bordet har jeg kleenex, vatpinde, pincetter og diverse dims, som jeg har brug for at have indenfor rækkevide.

Pudderdåse-lageret
Og så til det, der drev mig til vanvid. Den konstante mængde post, kasser og produkter, der voksede mig over hovedet. Så jeg inddrog (endnu) en kommode i lejligheden (stakkels ægtemand), som nu er blevet til opbevaring af diverse produkter og sortering af post.

Photobucket

Øverst står de poser og pakker, jeg ikke har taget stilling til endnu. Ved siden af kommoden er trådkurve. Den øverst er det, jeg skal i gang med nu, nedenunder er en kurv til det, jeg skal give til Helene og en kurv til andet.

I skufferne er der sorteret op i “skal testes”, “skal måske testes”, “lager af ting vi bruger, men som vi har skrevet om” og så den skuffe med de produkter, som er alt resten, som vi med nogle måneders mellemrum afleverer på et krisecenter for ofre for kvindehandel i Danmark.

Og vigtigst af alt:

Photobucket

En skuffe med tom emballage. Hvis emballagen på noget jeg tester bliver væk, så er helvede løs. Det er der ingrediensliste mm. står på.

Inddeling af skufferne
Jeg har brugt tre forskellige ting i skufferne.
Glis bokse fra IKEA
Glis æsker fra IKEA (i hvid)
Plastteam bestikskuffemoduler

Pyha – det var det. Hvad synes I?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

70 kommentarer

 • Mia

  Åhhh en nørdet ting måske… men fantastisk indeling i dine skuffer.. hvilke “rumdelere” har du brugt deri ?

  Har netop selv skrevet et indlæg om mit eget projekt makeup over alt og nu skal der gøres noget ved det…

  Kunne ikke komme på et bedre tidspunkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Aj stor fejl fra min side at udelade den slags info. Jeg har opdateret indlægget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Andersen

  Hvad jeg synes? Jeg synes, du er hamrende vanvittig! Og jeg kan ikke forstå, hvorfor der ikke bliver afleveret mere af det til mig??Jeg handler da også ;-)… Og så tænker jeg på, om Peter stadig har en sokkeskuffe, eller er den også inddraget? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du ved hvor jeg bor, og at skufferne er åbne ;-)

   Peter har en fjerdedel af garderobeskabet stadig :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Andersen

   Ha ha – fedt… Det betyder at du har 75 % af skabet…OG pladsen i gangen… OG kommoden i stuen… (og sikkert lidt på Eriks værelse…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nejnejnej – på Eriks værelse står kummefryseren :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GUUUUD et ordensmenneske du er og WOW hvor mange lækre produkter ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Helena (momentvis ordensmenneske… billederne snyder ;-) )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Baaaahahaha…..fniiiiis…..host host!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Dåser der ikke viser deres egne skuffer knytter :-p blællllllllfffffflllll

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Jamen, jeg fik bare noget galt i halsen O:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du skal altså have gjort noget ved den hoste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ser godt ud, Katja :-))
  Er make-up kommoden fra Ikea??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja
   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Thx – tror jeg skal have investeret i sådan en….eller to, den ser ud til at være god til kagegrej også ;-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Afgjort! Der kan være alt i. Vær opmærksom på dog at de øverste skuffer er meget lave. Prøv at se min neglelak skuffe, den giver et godt billede af dybden. Perfekt til makeup, men mine kageforme kan ikke være deri.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarieFlora

  WOW – det er jo helt vildt. Drømmer om at have så meget makeup, men kan godt se, at det måske kan være lidt svært at nå at bruge det hele! :-D

  De moji krukker, har du købt dem over hjemmesiden? Jeg mangler virkelig sådan nogen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er helt urealistisk at jeg nogensinde får brugt min makeup selv ;-)

   Mine muji krukker har jeg både bestilt på nettet og købt i udlandet (den nærmeste butik er i Malmø). Desværre er deres fragtpriser online ret høje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inden jeg nåede at læse teksten “som vi med nogle måneders mellemrum afleverer på et krisecenter for ofre for kvindehandel i Danmark”, tænkte jeg at det ville være fedt hvis I afleverede noget af alt det der er i overskud på et kvindehjem, så det er jeg glad for at se I gør :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kan du tro :) Der er mange derude, der sætter pris på en helt anden måde på en sølle shampoo og en neglelak, end vi nogensinde kommer til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh jeg er misundelig! Som blogger har jeg også selv lidt af et lager, men det der er jo HEAVEN :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil du i øvrigt anbefale Wet n’ Wilds pudder? Prisen er jo fantastisk :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Som du kan se, så er den ikke pakket ud endnu :) Jeg bliver dig svar skyldig. Men deres blush og øjenskygger er FAB!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bodil

   Jeg kan godt anbefale Wet nWild pressed powder, den holder godt på min blandede hud med Maybelline superstay 24H fundation under. Den behøver kun opfriskning, når det er rigtig varmt og den stopper ikke porrerne – for mig er den et fund til prisen. Er også glad for læbestifterne som er blevet anmeldt her på bloggen samt de små firkantede enkelte øjenskygger som I også har skrevet om. Concealeren har jeg ikke prøvet endnu – så der må vi håbe på en anmeldelse snart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for kigget! :) Skal seriøst ha fat i en Alex… Mine lakker sover slet ikke godt nok i Helmer ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne N. Petersen

  Nøj det ser godt ud, jeg gad virkelig gerne hjem til dig og blive sminket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Love it!! Orden ftw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misundelig.dk

  Hold nu op, hvor er det vildt. Er mega misundelig på især alle blushene, og egentlig også resten, samt at du har sådan en fin plads til bord, spejl og kommode. Det skal der være i mit hus engang når jeg får mig et :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja B.

  Uhh, hvor er der mange fine sager! Jeg bliver helt rundtosset…og lidt blød i knæene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Dejligt, hvis de kan glæde. Sådan får jeg det også selv ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj! Jeg kan godt blive helt svedt af alle de produkter du har! Jeg har lige ryddet op i mine produkter og jeg har ikke en brøkdel af, hvad du har (har eksempelvis kun 4-5 blushere) men jeg kan alligevel få hel dårlig samvittighed over min samling fordi det trods alt er begrænset hvad man kan nå at have på. Jeg tror, det kan tælles på én hånd hvor mange produkter (bortset fra mascaraer) jeg har brugt helt op i mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det her er jo på ingen måde en privat samling. Det ville være helt meningsløst, de fleste produkter har jeg kun lige skrabet overfladen på.

   Det giver kun mening at sammenligne det med de samlinger, en makeupartist har eller Magasinerne har. Det er til professionel brug – det er IKKE et eksempel til efterfølgelse for privatpersoner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  hmm.. godt initativ med at aflevere ting i ikke bruger til krisecentret. Men du kunne vidst godt undvære lidt mere ;) ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Kathrine
   Jamen, man kan da nemt undvære det hele, men mon ikke bloggen bliver lidt kedelig, hvis vi skriver pressemeddelelserne af og aldrig tester nogle af produkterne selv?
   Det tror vi og derfor har vi meget mere, end vi kan nå at bruge.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ misundelig!! Åååh, al den MAC og Nars!! Når jeg bliver voksen vil jeg også have sådan noget make-up ;)

  Ej, det er virkelig fedt at se hvad det egentlig er I går og gemmer på (eller du, Katja. Helene, hvad med dig? ;) ) – og dyb respekt for systematiken i skufferne i gangen! Men det ender man nok med at indføre når produktprøverne bliver for uoverskuelige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Teresa
   Min makeup bliver ikke vist på bloggen! Sådan er det! Jeg kan godt røbe at mit stash fylder en hel del mere end Katjas. Selvom jeg er meget flittig med sortering og udsmidning/aflevering.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også bare mig der er helt utrolig nysgerrig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Teresa
   Det kan jeg godt forstå! I min egen færden på blogs og YouTube sidder jeg altid med en dårlig smag i munden, når jeg falder over haul og stash videoer. Når man sidder bag skærmen, er det svært at huske at det er til professionelt brug og derfor skal jeg ikke nyde noget.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvem i alverden har bildt dig ind at jeg er voksen T.? ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint – og mega gennemarbejdet indlæg! :) Fedt at se hvordan tingene er opbevaret og organiseret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Kunne man bestille dig til at komme hjem til mig og lave et lignende nummer? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja da – det er alene et spørgsmål om betaling :-p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Hvad med at i laver en aktion og sælger billigt ud af det i ikke bruger ?
  Det er jo paradis man ser på de billeder, bedre end en rejse til Hawai :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Som du kan læse, så har vi fundet bedre brug til det, vi ikke bruger :) Vi vil heller ikke sælge – der er jo ofte tale om produkter, vi ikke har betalt for selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg var så usolidarisk at vise billederne til min mand. Hans kommentar var “Jesus fucking christ!!!” Min egen kommentar var: “Næææh, en masse lækre sager <3"

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Min egen mand siger nogenlunde det samme med jævne mellemrum :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Katja

  Hvor har du bare mange lækre ting, det er da enhver piges drøm :)

  Jeg har overvejet at købe sådan en lampe. Tror du, det vil kunne fungere fint, at have den siddende over et spejl – her tænker jeg på, om lyset er godt til det?

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det er det helt sikkert. Det giver virkelig godt lys. Pas på hvilke pærer du køber. Afhængigt af hvor kraftige de er, så giver det et meget stærkt lys. Så køb ikke nødvendigvis de kraftigste pærer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det er jo fuldstændigt vanvittig det der! Min kæreste skal ikke komme her og sige jeg har meget! Min samling er en dråbe ved siden af jeres hav! Jeg er målløs… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hehehe…. Husk på, at det er til professionel brug. Det er IKKE en almindelig privat samling. Jeg får jo aldrig i hele mit liv brugt noget der ligner 10 procent af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Nej, det har du selvfølgelig ret i! Det må jo kræve en del, når det ikke kun er til eget forbrug :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget flot! Jeg har lige ryddet op og lavet om i mine skuffer. Jeg er også blogger og har lige som jer lidt af et lager af produkter som gör at min kaereste bliver totalt vanviddig! Men sådan er det jo ;-) Vi skal jo alle have plads… Den der alex kan jeg godt nok taenke mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Alex er fantastisk! Det der med vanvittige mænd kender jeg alt for godt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad kan i bedst anbefale Helmer eller Alex?
  Passer Glis boksene også til Helmer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige købt Helmer og jeg ville ønske jeg havde taget Alex i stedet for. Helmer er mindre, men den er også ret…irriterende på en eller anden måde. Skufferne er dumme og det hele er lidt for tungt og klodset.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja. Den er billigere. Jeg har haft Helmer og været glad for den. Men den ER billigere. Og så larmer metalskufferne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Klart Alex – men den koster noget mere. GLIS passer faktisk ikke ned i nogen af dem i bredden. De er alt for små, så man kan fylde ud omkring. Men de passer i højden, der er Helmer faktisk bedre. Der kan man få et indlæg Antonius, der passer perfekt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid N

  hold da op!!! man sidder og bliver helt misundelig her ude, bag skærmen!! Jeg er selv lidt af en skønhedsfreak og æææææælsker nye ting og sager selvom jeg kun er 17.. hihi
  Men du har da rigeligt :-) OG TAK FOR ALLE FIF! Det er dejligt at I to dåser, sender en masse gode råd ud – det er skønt!
  Derudover vil jeg sige at, det er dejligt at du forærer lidt sager væk (for der er da nok neglelak til et helt liv :)) og det at det bliver givet til ofre for kvindehandel synes jeg simpelthen er fantastisk!! intet mindre!

  Fortsæt det gode arbejde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tusind tak Astrid :) Det er dejlige ord

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg gad godt være din datter!!!! Hold da op en samling ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor ser det bare smukt ud! Jeg MÅ altså bare snart have anskaffet mig de lamper fra IKEA – har drømt om dem så længe efterhånden :D

  Og sikke meget fantastisk lækkert makeup! Jeg får altid at vide, at jeg har unaturligt meget makeup, men det er ingenting sammenlignet med dit, haha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ih, hvor fint. Hvis I mangler en testhjælper så sig endelig til :)

  Har selv concealeren fra wnw og er glad for den var så billig, ellers havde jeg fortrudt købet. Aldrig har jeg haft så dårlig en concealer. Mærket er ellers godt på øjenskygger jo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er den nye taburet fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej :-)

  Jeg har forelsket mig i dit spejl og lamper, og ud fra hvad jeg kan se på Ikea’s hjemmeside, findes der to slags lamper med samme glamourøse look. Mit spørgsmål til dig er egentlig om det giver så godt et lys, at man rent faktisk kan lægge en flot make-up, i det lys lampen giver ? Kan læse mig frem til at du har den lampe der hedder ‘Musik’, men man kan også få en tilsvarende bare med LED lys, så jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal vælge.

  På forhånd tak!

  Vh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, det giver et fantastisk lys. Jeg var faktisk nødt til at købe nogle svage pærer, fordi det var alt for voldsomt. 10 pærer er ret meget lys.

   Jeg så også den nye LED-version, den fandtes ikke da jeg købte dem.

   Jeg har ikke stor erfaring med LED som “arbejdslys”, men på mange måder er det jo et fantastisk valg. IKEA har en side, der beskriver fordelene ved LED meget fint

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej. Alt det der er købt i skufferne. Hvordan kunne du vide de passede?? Målte du det i ikea???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille
   Uden at være Katja, vil jeg tro, at hun købte dem på øjenmål. Det er i hvert fald sådan, jeg gør. I værste fald kan man jo tage dem ud igen :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Violet Underground