Hvad en pudderdåse gemmer i skufferne

23.09.12

I sidste weekend fik jeg et oprydningsflip. Begge pudderdåser bliver begavet med store mængder presseprøver på makeup, hudpleje og hårprodukter. Og selvom det er en stor gave, glæde og en basal nødvendighed for, at vi kan gøre det, vi gør – så betyder det også nogle gange, at vi er ved at blive fortrængt fra vores egne hjem af post, kasser, goodiebags og kosmetik i vanvittige mængder.

Så nogle gange skal der skrappe metoder til at komme til bunds i sagerne, og det gjorde jeg så i sidste weekend. En del af jer fulgte med på Facebook og på Instagram (@Pudderkatja), og jeg lovede at vise jer indholdet af de nu organiserede skuffer.

Photobucket

Mit makeupbord ser ud som det hele tiden har gjort – nu kan jeg bare rent faktisk SE det i stedet for lag på lag af alt muligt. Du kan læse alt om bord, spejl osv. her. Taburetten er skiftet ud – jeg sad den gamle ihjel…

Photobucket

På bordet står mine pensler, eyelinere, liplinere og øjenskygger i penneform i akrylglas fra Muji.

Photobucket

Det, jeg er ved at teste pt: Gosh BB Cream (fantastisk!), forskellige yndlingsprodukter fra Mineral Evolution, et par nye MAC læbestifter er der også dernede og en concealer fra Wet n wild.

Photobucket

Når det kommer til parfume, så skal der virkelig meget til at få lov at komme ind i varmen hos mig. Jeg holder mig meget tæt til mine gode gamle favoritter: Chanel Coco, Chanel no. 5, Marc Jacobs Lola, Narciso Rodriquez Essence og Serge Lutens (som jeg sjældent bruger – jeg kan bare virkelig godt lide den).

Photobucket

Den øverste skuffe: Neglelak. Jeg gør et stort stykke arbejde for at holde samlingen nede faktisk. Det er meningsløst og absurd at have SÅ meget neglelak. Det bliver for gammelt, så jeg forærer rigtig meget væk, efter jeg har skrevet om det.

Photobucket

En halvtom skuffe faktisk – her er en masse mascara, øjenvippe- og øjenbrynsprodukter.

Photobucket

Bronzere og highlightere og en lille højtelsket samling af MAC Mineralize Skinfinish.

Photobucket

Mine blushes – dem kan man altså aldrig få nok af. Selvom det selvfølgelig er tydeligt, hvilket mærke der er i overtal, så er det absolut Nars Blush, der er mine favoritter. De er superskønne. De nye Sisley blushes er også fantastiske og Korres blushes har jeg for nylig genopdaget min gamle kærlighed til.

Photobucket

Her har jeg øjenskyggepaletter og løse øjenskygger i alle mulige afskygninger.

Photobucket

Mine MAC pro paletter, cremeøjenskygge, pigmenter og NARS øjenskygger. Creme øjenskygger er nogle af dem, jeg bruger mest til hverdag, fordi det er super nemt og hurtigt. MAC, Make Up For Ever og Bobbi Brown laver dem bedst.

Photobucket

Alle mine læbeprodukter. Jeg er gået mere og mere væk fra lipgloss og er blevet en læbestift-pige. Guerlain, Chanel, Bobbi Brown og selvfølgelig MAC er ansvarlig for hovedparten i min skuffe.

Photobucket

Foundations, primere, pudder og concealer af alskens slags. Det er sjældent, jeg får lov at bruge den samme favorit længe af gangen. Som skønhedsblogger tester jeg konstant noget nyt. Man glemmer helt, hvordan det er at bruge de produkter, som egentlig personligt foretrækker nogle gange…

Photobucket

I skuffen under bordet har jeg kleenex, vatpinde, pincetter og diverse dims, som jeg har brug for at have indenfor rækkevide.

Pudderdåse-lageret
Og så til det, der drev mig til vanvid. Den konstante mængde post, kasser og produkter, der voksede mig over hovedet. Så jeg inddrog (endnu) en kommode i lejligheden (stakkels ægtemand), som nu er blevet til opbevaring af diverse produkter og sortering af post.

Photobucket

Øverst står de poser og pakker, jeg ikke har taget stilling til endnu. Ved siden af kommoden er trådkurve. Den øverst er det, jeg skal i gang med nu, nedenunder er en kurv til det, jeg skal give til Helene og en kurv til andet.

I skufferne er der sorteret op i “skal testes”, “skal måske testes”, “lager af ting vi bruger, men som vi har skrevet om” og så den skuffe med de produkter, som er alt resten, som vi med nogle måneders mellemrum afleverer på et krisecenter for ofre for kvindehandel i Danmark.

Og vigtigst af alt:

Photobucket

En skuffe med tom emballage. Hvis emballagen på noget jeg tester bliver væk, så er helvede løs. Det er der ingrediensliste mm. står på.

Inddeling af skufferne
Jeg har brugt tre forskellige ting i skufferne.
Glis bokse fra IKEA
Glis æsker fra IKEA (i hvid)
Plastteam bestikskuffemoduler

Pyha – det var det. Hvad synes I?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
70 kommentarer
Mia

Åhhh en nørdet ting måske… men fantastisk indeling i dine skuffer.. hvilke “rumdelere” har du brugt deri ?
Har netop selv skrevet et indlæg om mit eget projekt makeup over alt og nu skal der gøres noget ved det…
Kunne ikke komme på et bedre tidspunkt!

Pudderdåse Katja

Aj stor fejl fra min side at udelade den slags info. Jeg har opdateret indlægget.

Anne Andersen

Hvad jeg synes? Jeg synes, du er hamrende vanvittig! Og jeg kan ikke forstå, hvorfor der ikke bliver afleveret mere af det til mig??Jeg handler da også ;-)… Og så tænker jeg på, om Peter stadig har en sokkeskuffe, eller er den også inddraget? 🙂

Pudderdåse Katja

Du ved hvor jeg bor, og at skufferne er åbne 😉
Peter har en fjerdedel af garderobeskabet stadig 😀

Anne Andersen

Ha ha – fedt… Det betyder at du har 75 % af skabet…OG pladsen i gangen… OG kommoden i stuen… (og sikkert lidt på Eriks værelse…)

Pudderdåse Katja

Nejnejnej – på Eriks værelse står kummefryseren :p

Helena Bruun

GUUUUD et ordensmenneske du er og WOW hvor mange lækre produkter 😉

Pudderdåse Katja

Tak Helena (momentvis ordensmenneske… billederne snyder 😉 )

Pudderdåse Helene

Baaaahahaha…..fniiiiis…..host host!

Pudderdåse Katja

Dåser der ikke viser deres egne skuffer knytter :-p blællllllllfffffflllll

Pudderdåse Helene

Jamen, jeg fik bare noget galt i halsen O:-)

Pudderdåse Katja

Du skal altså have gjort noget ved den hoste!

Mette

Ser godt ud, Katja :-))
Er make-up kommoden fra Ikea??

Mette

Thx – tror jeg skal have investeret i sådan en….eller to, den ser ud til at være god til kagegrej også ;-D

Pudderdåse Katja

Afgjort! Der kan være alt i. Vær opmærksom på dog at de øverste skuffer er meget lave. Prøv at se min neglelak skuffe, den giver et godt billede af dybden. Perfekt til makeup, men mine kageforme kan ikke være deri.

MarieFlora

WOW – det er jo helt vildt. Drømmer om at have så meget makeup, men kan godt se, at det måske kan være lidt svært at nå at bruge det hele! 😀
De moji krukker, har du købt dem over hjemmesiden? Jeg mangler virkelig sådan nogen!

Pudderdåse Katja

Det er helt urealistisk at jeg nogensinde får brugt min makeup selv 😉
Mine muji krukker har jeg både bestilt på nettet og købt i udlandet (den nærmeste butik er i Malmø). Desværre er deres fragtpriser online ret høje.

Guapizimo

Inden jeg nåede at læse teksten “som vi med nogle måneders mellemrum afleverer på et krisecenter for ofre for kvindehandel i Danmark”, tænkte jeg at det ville være fedt hvis I afleverede noget af alt det der er i overskud på et kvindehjem, så det er jeg glad for at se I gør 🙂

Pudderdåse Katja

Det kan du tro 🙂 Der er mange derude, der sætter pris på en helt anden måde på en sølle shampoo og en neglelak, end vi nogensinde kommer til.

Pernille Aaby

Åhh jeg er misundelig! Som blogger har jeg også selv lidt af et lager, men det der er jo HEAVEN 😀

Pernille Aaby

Vil du i øvrigt anbefale Wet n’ Wilds pudder? Prisen er jo fantastisk 😀

Pudderdåse Katja

Som du kan se, så er den ikke pakket ud endnu 🙂 Jeg bliver dig svar skyldig. Men deres blush og øjenskygger er FAB!

Bodil

Jeg kan godt anbefale Wet nWild pressed powder, den holder godt på min blandede hud med Maybelline superstay 24H fundation under. Den behøver kun opfriskning, når det er rigtig varmt og den stopper ikke porrerne – for mig er den et fund til prisen. Er også glad for læbestifterne som er blevet anmeldt her på bloggen samt de små firkantede enkelte øjenskygger som I også har skrevet om. Concealeren har jeg ikke prøvet endnu – så der må vi håbe på en anmeldelse snart!

Marianne L

Tak for kigget! 🙂 Skal seriøst ha fat i en Alex… Mine lakker sover slet ikke godt nok i Helmer 😉

Susanne N. Petersen

Nøj det ser godt ud, jeg gad virkelig gerne hjem til dig og blive sminket!

Pernille

Love it!! Orden ftw

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *