Hvad en pudderdåse gemmer i skufferne

23.09.12

I sidste weekend fik jeg et oprydningsflip. Begge pudderdåser bliver begavet med store mængder presseprøver på makeup, hudpleje og hårprodukter. Og selvom det er en stor gave, glæde og en basal nødvendighed for, at vi kan gøre det, vi gør – så betyder det også nogle gange, at vi er ved at blive fortrængt fra vores egne hjem af post, kasser, goodiebags og kosmetik i vanvittige mængder.

Så nogle gange skal der skrappe metoder til at komme til bunds i sagerne, og det gjorde jeg så i sidste weekend. En del af jer fulgte med på Facebook og på Instagram (@Pudderkatja), og jeg lovede at vise jer indholdet af de nu organiserede skuffer.

Photobucket

Mit makeupbord ser ud som det hele tiden har gjort – nu kan jeg bare rent faktisk SE det i stedet for lag på lag af alt muligt. Du kan læse alt om bord, spejl osv. her. Taburetten er skiftet ud – jeg sad den gamle ihjel…

Photobucket

På bordet står mine pensler, eyelinere, liplinere og øjenskygger i penneform i akrylglas fra Muji.

Photobucket

Det, jeg er ved at teste pt: Gosh BB Cream (fantastisk!), forskellige yndlingsprodukter fra Mineral Evolution, et par nye MAC læbestifter er der også dernede og en concealer fra Wet n wild.

Photobucket

Når det kommer til parfume, så skal der virkelig meget til at få lov at komme ind i varmen hos mig. Jeg holder mig meget tæt til mine gode gamle favoritter: Chanel Coco, Chanel no. 5, Marc Jacobs Lola, Narciso Rodriquez Essence og Serge Lutens (som jeg sjældent bruger – jeg kan bare virkelig godt lide den).

Photobucket

Den øverste skuffe: Neglelak. Jeg gør et stort stykke arbejde for at holde samlingen nede faktisk. Det er meningsløst og absurd at have SÅ meget neglelak. Det bliver for gammelt, så jeg forærer rigtig meget væk, efter jeg har skrevet om det.

Photobucket

En halvtom skuffe faktisk – her er en masse mascara, øjenvippe- og øjenbrynsprodukter.

Photobucket

Bronzere og highlightere og en lille højtelsket samling af MAC Mineralize Skinfinish.

Photobucket

Mine blushes – dem kan man altså aldrig få nok af. Selvom det selvfølgelig er tydeligt, hvilket mærke der er i overtal, så er det absolut Nars Blush, der er mine favoritter. De er superskønne. De nye Sisley blushes er også fantastiske og Korres blushes har jeg for nylig genopdaget min gamle kærlighed til.

Photobucket

Her har jeg øjenskyggepaletter og løse øjenskygger i alle mulige afskygninger.

Photobucket

Mine MAC pro paletter, cremeøjenskygge, pigmenter og NARS øjenskygger. Creme øjenskygger er nogle af dem, jeg bruger mest til hverdag, fordi det er super nemt og hurtigt. MAC, Make Up For Ever og Bobbi Brown laver dem bedst.

Photobucket

Alle mine læbeprodukter. Jeg er gået mere og mere væk fra lipgloss og er blevet en læbestift-pige. Guerlain, Chanel, Bobbi Brown og selvfølgelig MAC er ansvarlig for hovedparten i min skuffe.

Photobucket

Foundations, primere, pudder og concealer af alskens slags. Det er sjældent, jeg får lov at bruge den samme favorit længe af gangen. Som skønhedsblogger tester jeg konstant noget nyt. Man glemmer helt, hvordan det er at bruge de produkter, som egentlig personligt foretrækker nogle gange…

Photobucket

I skuffen under bordet har jeg kleenex, vatpinde, pincetter og diverse dims, som jeg har brug for at have indenfor rækkevide.

Pudderdåse-lageret
Og så til det, der drev mig til vanvid. Den konstante mængde post, kasser og produkter, der voksede mig over hovedet. Så jeg inddrog (endnu) en kommode i lejligheden (stakkels ægtemand), som nu er blevet til opbevaring af diverse produkter og sortering af post.

Photobucket

Øverst står de poser og pakker, jeg ikke har taget stilling til endnu. Ved siden af kommoden er trådkurve. Den øverst er det, jeg skal i gang med nu, nedenunder er en kurv til det, jeg skal give til Helene og en kurv til andet.

I skufferne er der sorteret op i “skal testes”, “skal måske testes”, “lager af ting vi bruger, men som vi har skrevet om” og så den skuffe med de produkter, som er alt resten, som vi med nogle måneders mellemrum afleverer på et krisecenter for ofre for kvindehandel i Danmark.

Og vigtigst af alt:

Photobucket

En skuffe med tom emballage. Hvis emballagen på noget jeg tester bliver væk, så er helvede løs. Det er der ingrediensliste mm. står på.

Inddeling af skufferne
Jeg har brugt tre forskellige ting i skufferne.
Glis bokse fra IKEA
Glis æsker fra IKEA (i hvid)
Plastteam bestikskuffemoduler

Pyha – det var det. Hvad synes I?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
70 kommentarer
Sabrina

Det er jo fuldstændigt vanvittig det der! Min kæreste skal ikke komme her og sige jeg har meget! Min samling er en dråbe ved siden af jeres hav! Jeg er målløs… 🙂

Pudderdåse Katja

Hehehe…. Husk på, at det er til professionel brug. Det er IKKE en almindelig privat samling. Jeg får jo aldrig i hele mit liv brugt noget der ligner 10 procent af det.

Sabrina

Nej, det har du selvfølgelig ret i! Det må jo kræve en del, når det ikke kun er til eget forbrug 🙂

Honi

Meget flot! Jeg har lige ryddet op og lavet om i mine skuffer. Jeg er også blogger og har lige som jer lidt af et lager af produkter som gör at min kaereste bliver totalt vanviddig! Men sådan er det jo 😉 Vi skal jo alle have plads… Den der alex kan jeg godt nok taenke mig.

Pudderdåse Katja

Alex er fantastisk! Det der med vanvittige mænd kender jeg alt for godt 😉

Anne

Hvad kan i bedst anbefale Helmer eller Alex?
Passer Glis boksene også til Helmer?

Teresa

Jeg har lige købt Helmer og jeg ville ønske jeg havde taget Alex i stedet for. Helmer er mindre, men den er også ret…irriterende på en eller anden måde. Skufferne er dumme og det hele er lidt for tungt og klodset.

Pudderdåse Katja

Ja. Den er billigere. Jeg har haft Helmer og været glad for den. Men den ER billigere. Og så larmer metalskufferne.

Pudderdåse Katja

Klart Alex – men den koster noget mere. GLIS passer faktisk ikke ned i nogen af dem i bredden. De er alt for små, så man kan fylde ud omkring. Men de passer i højden, der er Helmer faktisk bedre. Der kan man få et indlæg Antonius, der passer perfekt

Astrid N

hold da op!!! man sidder og bliver helt misundelig her ude, bag skærmen!! Jeg er selv lidt af en skønhedsfreak og æææææælsker nye ting og sager selvom jeg kun er 17.. hihi
Men du har da rigeligt 🙂 OG TAK FOR ALLE FIF! Det er dejligt at I to dåser, sender en masse gode råd ud – det er skønt!
Derudover vil jeg sige at, det er dejligt at du forærer lidt sager væk (for der er da nok neglelak til et helt liv :)) og det at det bliver givet til ofre for kvindehandel synes jeg simpelthen er fantastisk!! intet mindre!
Fortsæt det gode arbejde!!

Pudderdåse Katja

Tusind tak Astrid 🙂 Det er dejlige ord

Christine

Jeg gad godt være din datter!!!! Hold da op en samling 😉

Camilla

Årh, hvor ser det bare smukt ud! Jeg MÅ altså bare snart have anskaffet mig de lamper fra IKEA – har drømt om dem så længe efterhånden 😀
Og sikke meget fantastisk lækkert makeup! Jeg får altid at vide, at jeg har unaturligt meget makeup, men det er ingenting sammenlignet med dit, haha 😉

Anna

Ih, hvor fint. Hvis I mangler en testhjælper så sig endelig til 🙂
Har selv concealeren fra wnw og er glad for den var så billig, ellers havde jeg fortrudt købet. Aldrig har jeg haft så dårlig en concealer. Mærket er ellers godt på øjenskygger jo.

Pudderdåse Katja

Jeg er heller ikke fan af den :-/

Louise

Hvor er den nye taburet fra? 🙂

Pudderdåse Katja

Det er en Dulton Wisdom Tooth: http://www.illumsbolighus.dk/shop/dulton_wisdom_tooth_taburet.aspx
Den er fjollet, men sjov 🙂

Maria

Hej 🙂
Jeg har forelsket mig i dit spejl og lamper, og ud fra hvad jeg kan se på Ikea’s hjemmeside, findes der to slags lamper med samme glamourøse look. Mit spørgsmål til dig er egentlig om det giver så godt et lys, at man rent faktisk kan lægge en flot make-up, i det lys lampen giver ? Kan læse mig frem til at du har den lampe der hedder ‘Musik’, men man kan også få en tilsvarende bare med LED lys, så jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal vælge.
På forhånd tak!
Vh Maria

Pudderdåse Katja

Ja, det giver et fantastisk lys. Jeg var faktisk nødt til at købe nogle svage pærer, fordi det var alt for voldsomt. 10 pærer er ret meget lys.
Jeg så også den nye LED-version, den fandtes ikke da jeg købte dem.
Jeg har ikke stor erfaring med LED som “arbejdslys”, men på mange måder er det jo et fantastisk valg. IKEA har en side, der beskriver fordelene ved LED meget fint

Pernille

Hej. Alt det der er købt i skufferne. Hvordan kunne du vide de passede?? Målte du det i ikea???

Helene Randløv

Hej Pernille
Uden at være Katja, vil jeg tro, at hun købte dem på øjenmål. Det er i hvert fald sådan, jeg gør. I værste fald kan man jo tage dem ud igen 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *