Mit sminkebord

22.05.11
Sminkebord

Sminkebord

Jeg har længe været vokset ud af den Helmer fra IKEA, jeg har haft min makeup i, så i weekenden kørte hele den lille familie i IKEA og købte den noget større Alex (og de der 117 andre ting, man altid kommer hjem med, når man er i IKEA).

Så nu har jeg fået omorganiseret hele min makeupsamling, og selvom bordet og spejlet er det samme, som det har været længe, tænkte jeg, at jeg lige ville benytte mig at chancen til at vise jer mit sminkebord og hele setuppet. Bordet er egentlig et lille skrivebord, der hedder Leksvik. Det var lige præcis den rette størrelse til det stykke væg, der er. Taburetten er La Boheme fra Kartell i farvem Crystal.

Billig version af gammelt Hollywood spejl
Som spejl ønskede jeg mig et rigtigt gammel Hollywood spejl med pærer rundt om, men en hurtig søgning viste, at de kostede mange MANGE 1.000 kroner. Så i stedet fandt jeg på denne billige model fra IKEA. Spejlet er et helt enkelt kvadratisk spejl, der hedder Kolja, og på hver side har jeg sat en Musik lampe. Meget nemt og til en brøkdel af prisen.

Hvad den nye kommode gemmer på skal I nok få at se, når jeg er færdig med at ordne skufferne. Men det er jeg ikke helt for som altid, så mangler jeg lige nogle ting, jeg skal have hentet i IKEA i morgen. Er det ikke typisk? Men så skal I nok få samlingen at se.

Er sminkebord egentlig ikke et fantastisk ord? Jeg kommer til at tænke på fine damer i gamle dage. Men makeup-bord lyder bare heller ikke rigtigt.

Hvor lægger du din makeup?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
66 kommentarer
Cecilie

Hej.
Nu da disse væglamper er en fast installation (har selv overvejet at købe dem længe), skal der så en elektriker til? Og hvad gav du i alt for at få disse skønheder på din væg?

Katja Moikjær

Hvad mener du helt præcis med en “fast installation”?
Jeg har selv sat en ledning til med en stikprop i enden. Supernemt.

Liselotte Alminde

Hvilke pærer/hvilken styrke har du sat i dine musiklamper ? Mega flot, det du har lavet 🙂 Kh Liselotte

Katja Moikjær

Hej Liselotte. De allersvageste sparepærer de havde – ellers bliver det et meget voldsomt lysbad. Og tak 🙂 Kh. Katja

Liselotte Alminde

Kære Katja
Tak for svar 🙂
Ha en dejlig dag
KH
Liselitte

Sarah

Hej, hvad kostede bordet, da du købte det?

Helene Randløv

Hej Sarah
Nu koster det i hvert fald 899 kroner.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *