Mit sminkebord

22.05.11
Sminkebord

Sminkebord

Jeg har længe været vokset ud af den Helmer fra IKEA, jeg har haft min makeup i, så i weekenden kørte hele den lille familie i IKEA og købte den noget større Alex (og de der 117 andre ting, man altid kommer hjem med, når man er i IKEA).

Så nu har jeg fået omorganiseret hele min makeupsamling, og selvom bordet og spejlet er det samme, som det har været længe, tænkte jeg, at jeg lige ville benytte mig at chancen til at vise jer mit sminkebord og hele setuppet. Bordet er egentlig et lille skrivebord, der hedder Leksvik. Det var lige præcis den rette størrelse til det stykke væg, der er. Taburetten er La Boheme fra Kartell i farvem Crystal.

Billig version af gammelt Hollywood spejl
Som spejl ønskede jeg mig et rigtigt gammel Hollywood spejl med pærer rundt om, men en hurtig søgning viste, at de kostede mange MANGE 1.000 kroner. Så i stedet fandt jeg på denne billige model fra IKEA. Spejlet er et helt enkelt kvadratisk spejl, der hedder Kolja, og på hver side har jeg sat en Musik lampe. Meget nemt og til en brøkdel af prisen.

Hvad den nye kommode gemmer på skal I nok få at se, når jeg er færdig med at ordne skufferne. Men det er jeg ikke helt for som altid, så mangler jeg lige nogle ting, jeg skal have hentet i IKEA i morgen. Er det ikke typisk? Men så skal I nok få samlingen at se.

Er sminkebord egentlig ikke et fantastisk ord? Jeg kommer til at tænke på fine damer i gamle dage. Men makeup-bord lyder bare heller ikke rigtigt.

Hvor lægger du din makeup?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
66 kommentarer
Lika

Ved mit kæmpe vindue inde i stuen – der er lyset bedst. Er ikke meget for det kunstige lys, det er som om det andet ægte lys er lidt bedre.

Lika

Ægte lys tsk tsk – mente selvfølgelig dagslys…

Pudderdåse Katja

Selvfølgelig 🙂

Julie

Tak for synet, hvor er jeg misundelig… på den gode måde 🙂 Når vi flytter til noget større, skal jeg helt klart ha’ noget lignende!
Jeg sminker mig på badeværelset, men bliver altid forstyrret af barn eller mand, der skal et eller andet derude 🙁 Det må være fantastisk at have sit helt eget lille hellige sted! 🙂
Og igen tak for god inspiration!

Pudderdåse Katja

Velbekomme. Det kan virkelig anbefales (det er på vores soveværelse i øvrigt).

Liselotte

Jeg har det i stuen under mit arbejdsbord i sådan en her – altså bare i en af skufferne:
http://www.stardust.com/B22.html
Det er også, fordi dagslyset er bedst der.

Pudderdåse Katja

De er også fine! Sådan en ønsker jeg mig til mit “rigtige” kontor!

Guapizimo

Jeg plejer at sidde ved spisebordet, så jeg kan sidde i dagslys, jeg ville dog rigtig gerne have sådan et sminkebord særligt nu hvor en i vennekredsen har et til salg fra Lisbeth Dahl!!! Men, jeg har ikke plads – men ham Alex der du viser, ham kunne jeg godt få plads til og HELT sikkert gøre brug af, jeg mangler nemlig noget mere opbevaringsplads 🙂

Pudderdåse Katja

Alex er fantastisk! Han er meget høj og rummelig 😀

Karen

Ihh hvor fint! Jeg er dybt misundelig 🙂

Manja

Ej, hvor er det fint! Og det der spejl er jeg ret misundelig på… jeg må i Ikea! 😀

Pudderdåse Katja

IKEA er et dejligt sted 😀

cecilie

fantastisk feminint:-)
Om man må spørge : hvor har du din fine stol fra?

Pudderdåse Katja

Det er La Boheme fra Kartell 🙂

maria

Ih, hvor har du et fint setup, Katja! Jeg har desværre ikke pladsen til et sminkebord 🙁 Men når jeg en dag får et walkin-closet, så bliver der også plads til et sminkebord 😉
Pt. ligger halvdelen af min samling fremme på en hylde i min Billy-reol fra Ikea, som står på soveværelset. Resten er gemt væk i skabet, da NOGEN synes, at det er rodet, når det hele står fremme! Men jeg er ved at liste det hele frem 😀
Da jeg står op før kæresten, samler jeg dagens look i en toilettaske og lægger makeup ved spisebordet, så jeg ikke vækker ham. Hvis han er vågen, står jeg bare foran Billy-reolen og lægger dagens ansigt på.
/Maria

Pudderdåse Katja

Jeg mangler også det der walkin-closet. Jeg ved bare ikke lige, hvor jeg skal gøre af det 🙂

Nina

Dejligt sminkebord!
Jeg er selv brændt varm på IKEAs Edland serie, hvor jeg planlægger at købe bord og taburet. Jeg har heldigvis et lille hjørne i min stue lige op til vinduet hvor der er gjort plads til sminkebord (og jeg kommer også altid til at tænke på fine damer og deres toiletborde, man bliver jo helt glad bare ved tanken!) Desværre er der kun to skuffer i Edlands bord, men jeg har heldigvis også et mega Pax skab, hvor alle mine MAC sager hygger sig i små kasser – og det vigtigste! Der er plads til mere! 🙂

Pudderdåse Katja

Lyder lækkert!

Pia Sabine

Nej hvor er det en fed ide!!!
Mit største ønske (når det kommer til makeup bord), er helt sikker også et hvor der hænger et spejl med 10000, ca!, pære rundt om.
Love it, LOVE IT!
Men men…min lille drøm bliver nok ikke opfyldt før vi flytter i noget større.
Fint er det du har fået lavet der, og jeg er misundelig ;O)
Dejlig aften
<3
Pia Sabine

Pudderdåse Katja

Tak Pia. Og en dejlig aften til dig også.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *