Hvad en pudderdåse gemmer i skufferne

23.09.12

I sidste weekend fik jeg et oprydningsflip. Begge pudderdåser bliver begavet med store mængder presseprøver på makeup, hudpleje og hårprodukter. Og selvom det er en stor gave, glæde og en basal nødvendighed for, at vi kan gøre det, vi gør – så betyder det også nogle gange, at vi er ved at blive fortrængt fra vores egne hjem af post, kasser, goodiebags og kosmetik i vanvittige mængder.

Så nogle gange skal der skrappe metoder til at komme til bunds i sagerne, og det gjorde jeg så i sidste weekend. En del af jer fulgte med på Facebook og på Instagram (@Pudderkatja), og jeg lovede at vise jer indholdet af de nu organiserede skuffer.

Photobucket

Mit makeupbord ser ud som det hele tiden har gjort – nu kan jeg bare rent faktisk SE det i stedet for lag på lag af alt muligt. Du kan læse alt om bord, spejl osv. her. Taburetten er skiftet ud – jeg sad den gamle ihjel…

Photobucket

På bordet står mine pensler, eyelinere, liplinere og øjenskygger i penneform i akrylglas fra Muji.

Photobucket

Det, jeg er ved at teste pt: Gosh BB Cream (fantastisk!), forskellige yndlingsprodukter fra Mineral Evolution, et par nye MAC læbestifter er der også dernede og en concealer fra Wet n wild.

Photobucket

Når det kommer til parfume, så skal der virkelig meget til at få lov at komme ind i varmen hos mig. Jeg holder mig meget tæt til mine gode gamle favoritter: Chanel Coco, Chanel no. 5, Marc Jacobs Lola, Narciso Rodriquez Essence og Serge Lutens (som jeg sjældent bruger – jeg kan bare virkelig godt lide den).

Photobucket

Den øverste skuffe: Neglelak. Jeg gør et stort stykke arbejde for at holde samlingen nede faktisk. Det er meningsløst og absurd at have SÅ meget neglelak. Det bliver for gammelt, så jeg forærer rigtig meget væk, efter jeg har skrevet om det.

Photobucket

En halvtom skuffe faktisk – her er en masse mascara, øjenvippe- og øjenbrynsprodukter.

Photobucket

Bronzere og highlightere og en lille højtelsket samling af MAC Mineralize Skinfinish.

Photobucket

Mine blushes – dem kan man altså aldrig få nok af. Selvom det selvfølgelig er tydeligt, hvilket mærke der er i overtal, så er det absolut Nars Blush, der er mine favoritter. De er superskønne. De nye Sisley blushes er også fantastiske og Korres blushes har jeg for nylig genopdaget min gamle kærlighed til.

Photobucket

Her har jeg øjenskyggepaletter og løse øjenskygger i alle mulige afskygninger.

Photobucket

Mine MAC pro paletter, cremeøjenskygge, pigmenter og NARS øjenskygger. Creme øjenskygger er nogle af dem, jeg bruger mest til hverdag, fordi det er super nemt og hurtigt. MAC, Make Up For Ever og Bobbi Brown laver dem bedst.

Photobucket

Alle mine læbeprodukter. Jeg er gået mere og mere væk fra lipgloss og er blevet en læbestift-pige. Guerlain, Chanel, Bobbi Brown og selvfølgelig MAC er ansvarlig for hovedparten i min skuffe.

Photobucket

Foundations, primere, pudder og concealer af alskens slags. Det er sjældent, jeg får lov at bruge den samme favorit længe af gangen. Som skønhedsblogger tester jeg konstant noget nyt. Man glemmer helt, hvordan det er at bruge de produkter, som egentlig personligt foretrækker nogle gange…

Photobucket

I skuffen under bordet har jeg kleenex, vatpinde, pincetter og diverse dims, som jeg har brug for at have indenfor rækkevide.

Pudderdåse-lageret
Og så til det, der drev mig til vanvid. Den konstante mængde post, kasser og produkter, der voksede mig over hovedet. Så jeg inddrog (endnu) en kommode i lejligheden (stakkels ægtemand), som nu er blevet til opbevaring af diverse produkter og sortering af post.

Photobucket

Øverst står de poser og pakker, jeg ikke har taget stilling til endnu. Ved siden af kommoden er trådkurve. Den øverst er det, jeg skal i gang med nu, nedenunder er en kurv til det, jeg skal give til Helene og en kurv til andet.

I skufferne er der sorteret op i “skal testes”, “skal måske testes”, “lager af ting vi bruger, men som vi har skrevet om” og så den skuffe med de produkter, som er alt resten, som vi med nogle måneders mellemrum afleverer på et krisecenter for ofre for kvindehandel i Danmark.

Og vigtigst af alt:

Photobucket

En skuffe med tom emballage. Hvis emballagen på noget jeg tester bliver væk, så er helvede løs. Det er der ingrediensliste mm. står på.

Inddeling af skufferne
Jeg har brugt tre forskellige ting i skufferne.
Glis bokse fra IKEA
Glis æsker fra IKEA (i hvid)
Plastteam bestikskuffemoduler

Pyha – det var det. Hvad synes I?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
70 kommentarer
Lise-P

Misundelig.dk
Hold nu op, hvor er det vildt. Er mega misundelig på især alle blushene, og egentlig også resten, samt at du har sådan en fin plads til bord, spejl og kommode. Det skal der være i mit hus engang når jeg får mig et 🙂

Katja B.

Uhh, hvor er der mange fine sager! Jeg bliver helt rundtosset…og lidt blød i knæene 🙂

Pudderdåse Katja

Dejligt, hvis de kan glæde. Sådan får jeg det også selv 😉

Cecilie Ingemann

Øj! Jeg kan godt blive helt svedt af alle de produkter du har! Jeg har lige ryddet op i mine produkter og jeg har ikke en brøkdel af, hvad du har (har eksempelvis kun 4-5 blushere) men jeg kan alligevel få hel dårlig samvittighed over min samling fordi det trods alt er begrænset hvad man kan nå at have på. Jeg tror, det kan tælles på én hånd hvor mange produkter (bortset fra mascaraer) jeg har brugt helt op i mit liv.

Pudderdåse Katja

Det her er jo på ingen måde en privat samling. Det ville være helt meningsløst, de fleste produkter har jeg kun lige skrabet overfladen på.
Det giver kun mening at sammenligne det med de samlinger, en makeupartist har eller Magasinerne har. Det er til professionel brug – det er IKKE et eksempel til efterfølgelse for privatpersoner.

kathrine

hmm.. godt initativ med at aflevere ting i ikke bruger til krisecentret. Men du kunne vidst godt undvære lidt mere 😉 ?

Pudderdåse Helene

Hej Kathrine
Jamen, man kan da nemt undvære det hele, men mon ikke bloggen bliver lidt kedelig, hvis vi skriver pressemeddelelserne af og aldrig tester nogle af produkterne selv?
Det tror vi og derfor har vi meget mere, end vi kan nå at bruge.
Kh. Helene

Teresa

Jeg er SÅ misundelig!! Åååh, al den MAC og Nars!! Når jeg bliver voksen vil jeg også have sådan noget make-up 😉
Ej, det er virkelig fedt at se hvad det egentlig er I går og gemmer på (eller du, Katja. Helene, hvad med dig? 😉 ) – og dyb respekt for systematiken i skufferne i gangen! Men det ender man nok med at indføre når produktprøverne bliver for uoverskuelige 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Teresa
Min makeup bliver ikke vist på bloggen! Sådan er det! Jeg kan godt røbe at mit stash fylder en hel del mere end Katjas. Selvom jeg er meget flittig med sortering og udsmidning/aflevering.
Kh. Helene

Teresa

Det er også bare mig der er helt utrolig nysgerrig 😉

Pudderdåse Helene

Hej Teresa
Det kan jeg godt forstå! I min egen færden på blogs og YouTube sidder jeg altid med en dårlig smag i munden, når jeg falder over haul og stash videoer. Når man sidder bag skærmen, er det svært at huske at det er til professionelt brug og derfor skal jeg ikke nyde noget.
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Hvem i alverden har bildt dig ind at jeg er voksen T.? 😉

Tine

Super fint – og mega gennemarbejdet indlæg! 🙂 Fedt at se hvordan tingene er opbevaret og organiseret 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Tine 🙂

Karin V. Sørensen

Kunne man bestille dig til at komme hjem til mig og lave et lignende nummer? 😀

Pudderdåse Katja

Ja da – det er alene et spørgsmål om betaling :-p

Majbrit

Hvad med at i laver en aktion og sælger billigt ud af det i ikke bruger ?
Det er jo paradis man ser på de billeder, bedre end en rejse til Hawai 🙂

Pudderdåse Katja

Som du kan læse, så har vi fundet bedre brug til det, vi ikke bruger 🙂 Vi vil heller ikke sælge – der er jo ofte tale om produkter, vi ikke har betalt for selv.

Mette WK

Jeg var så usolidarisk at vise billederne til min mand. Hans kommentar var “Jesus fucking christ!!!” Min egen kommentar var: “Næææh, en masse lækre sager <3"

Pudderdåse Katja

Min egen mand siger nogenlunde det samme med jævne mellemrum 😀

Anna

Hej Katja
Hvor har du bare mange lækre ting, det er da enhver piges drøm 🙂
Jeg har overvejet at købe sådan en lampe. Tror du, det vil kunne fungere fint, at have den siddende over et spejl – her tænker jeg på, om lyset er godt til det?
/Anna

Pudderdåse Katja

Ja det er det helt sikkert. Det giver virkelig godt lys. Pas på hvilke pærer du køber. Afhængigt af hvor kraftige de er, så giver det et meget stærkt lys. Så køb ikke nødvendigvis de kraftigste pærer.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *