Bio-Oil: Effektiv hjælp mod strækmærker

24.11.11
Bio-Oil før og efter

Jeg HADER, når ting virker, og jeg ikke kan forklare hvorfor. Men når de har hjulpet så effektivt som Bio-Oil mod mine heftige strækmærker på maven, så er jeg villig til at tilgive dem. Da jeg første gang fik Bio-Oil mellem hænderne var det med fnisen og pegen fingren. For denne kombination af simple mineralske olier og æteriske olier kunne da på ingen måder hjælpe mod strækmærker?

Well, jeg har ædt mine ord i mig mange gange siden. Og det mest irriterende for sådan en som mig, som gerne vil kunne henvise til videnskabelig dokumentation af indholdsstofferne, er, at jeg ikke kan forklare hvorfor… Men det virker!

Bio-Oil indeholder en yderst simpel blanding af en mineralsk- og andre typer olier, E-vitamin, A-vitamin og temmeligt parfumerede æteriske olier. Der er ingen ingredienser i denne olie, der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker. Faktisk findes der ingen kosmetiske ingredienser (udover retinoider som er på recept), der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker.

Før og efter tre måneder med Bio-Oil:
Bio-Oil før og efter

Et tæppe af strækmærker på maven
Men ikke desto mindre virker det. Jeg har mange og tydelige strækmærker, primært på maven. Kombinationen af pludselig vægtøgning, graviditet og derefter vægttab var nådesløs ved min krop, og hurtigt efter jeg var blevet gravid, var min mave et tæppe af strækmærker med meget lille mellemrum hele vejen over min mave.

Mine strækmærker er ikke væk, men de er blevet MEGET pænere de sidste tre måneder. Den største forskel er, at de er blevet meget lysere. Hudens tekstur er også blevet pænere og mere ensartet. De er IKKE væk, og man kan stadig se dem. Men man skal kigge bedre efter, og de springer ikke på samme måde i øjnene, som de gjorde før.

Det er på mange måder et lille mirakel i flaske. Jeg troede ikke, der var noget, der kunne hjælpe på min mave. Og jeg forstår stadig ikke, hvad det egentlig er, der har virket. Men noget har virket, og det er virkelig stort for sådan en som mig, som ikke bare har et lille strækmærke hist og pist, men som har et tæppe henover maven.

Og ja, det er det uden sammenligning mest grænseoverskridende før- og efterbillede, jeg har vist. Men hvad gør man ikke for den gode anmeldelses skyld?

Her kan du købe det
Prisen kan man heller ikke klage over. 119 kroner for de 60 ml. er ikke dyrt ud fra nogen målestok. Du kan blandt andet købe det hos Matas. Her hos Med24 kan du købe det lidt billigere endnu.

Har du strækmærker?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
161 kommentarer
Maria

Jeg har nu også prøvet olien i 3 måneder. Jeg har meget tydelige strækmærker på brysterne. De er nærmest ens på begge to, så jeg tænkte: smart, jeg tester på det ene og ser, om jeg kommer til at kunne se forskel. Men desværre nej. Absolut ingen forskel på nogen måder.
Jeg kunne i øvrigt tænke mig at høre, om I har testet de der derma-rollers til hjemmebrug? Jeg har nogle aknear på kinderne og overvejer at prøve det. Det skulle også virke på strækmærker.

Pudderdåse Katja

Æv! Det var ærgerligt. Nej, jeg har desværre ikke prøvet dem.

De der strækmærker… | ROCKPAPERDRESSES

[…] har haft rimelig mange forventninger til denne her olie efter at have læst Pudderdåse Katjas indlæg. Men jeg ved ikke, om det er fordi mine ar ikke er dybe nok, eller i virkeligheden er for […]

Nanna

Hej 🙂
Jeg har købt Bio-Oil da jeg har en del ar efter bumser i mit ansigt, hvilket jeg selvfølgelig er rimelig træt af 🙁 Efter jeg en enkelt gang har prøvet at smøre mit ansigt ind i Bio-Oil, synes jeg at den virker MEGET fedtet. Og da jeg i forvejen har tendens til fedtet hud, tvivler jeg nu på om det i det heletaget er en god idé at jeg bruger Bio-Oil i mit ansigt? Er bange for at den tilstopper min porer, så jeg måske ender med at få mere uren hud en jeg har i forvejen..
Hvad tror I? Og hvis I synes jeg skal fortsætte med at bruge oilen, hvilke tidspunkter på dagen ville så være bedst at smøre det på?
Håber I vil svare tilbage på mine spørgsmål 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Nanna
Ja, det er en olie, og den ER fedtet. Det er der ingen tvivl om overhovedet.
Det er ikke sikkert, den vil give flere bumser, men fedt på fedtet hud er sjældent godt. Men nu hvor du har købt den, så prøv den en evt. forsigtigt uge eller to og se, hvad der sker. Du kan jo stoppe igen når som helst, og en evt. effekt – positiv eller negativ – vil forsvinde igen, når du stopper.
Kh. Katja

Nanna

Tak! Jeg prøver mig frem så! 🙂

Line

En flaske på 60 ml, hvor lang tid holder den?:-)

Pudderdåse Katja

Det kommer helt an på, hvor stort et område, du vil bruge den på? Hvis du har lige så mange strækmærker som mig, så holder den ikke længe, men det er godt nok de færreste, der har det.

Grith

Jeg har ligesom dig Katja også brugt dette produkt (+sammen med Strivectin creme)og har også fået et flot resultat – jeg har “kun” brugt det i ca. 2 måneder indtil videre, men min mave er allerede blveet væsentlig pænere 🙂 så tommel op for Bio oil + Strivectin creme 😉
Ps. nu har jeg så købt det der Cocoa butter creme (for man er vel lidt desperat for at få normalt mave skind igen) 😉

Pudderdåse Katja

Fedt at høre! Og jep – man kan blive ret desperat 😀

Simone

Jeg har netop købt bio-oil, og efter 1 gangs brug er jeg godt nok overvældet (og ærgerlig) over den meget gennemtrængende parfumelugt.
Den kunne producenten godt have undladt.

Pudderdåse Katja

Helt enig!!!!

Anna

Ja, på inderlår og ballerne 🙁
jeg skal helt sikkert prøve dette produkt!

Camilla

Hej!
Super indlæg – og meget, meget modigt at lægge før/efter billeder op. TAK!
Jeg vil bare spørge, om I har prøvet Rescue Oil? Den skulle have samme effekt som Bio Oil (og ligner den også ret meget på indpakningen). Jeg har lige bestilt 150 ml Rescue Oil til 75kr på ebay, hvilket jo må siges at være en del billigere end de 120kr for 60 ml Bio Oil. Så nu må vi se om det virker på mine 5 år gamle strækmærker.. ellers må jeg nok hive en hundredelas op af lommen og gå i matas i stedet 🙂
Vil det forresten være muligt at få en opdatering om strækmærkerne? såfremt du altså har noget nyt at fortælle/vise.

Sarah

Tak tak og atter tak for dette indlæg! Har længe overvejet at købe Bio Oil, men der er sgu efterhånden så mange produkter derude der lover guld og grønne skove uden at virke.. Så jeg søgte efter effekt på det og fandt frem til din ”anmeldelse” og hvor er det fedt at se, at du er så positiv! Billederne gør det bare troværdigheden endnu bedre, så tak 🙂
Jeg skal da helt 100 ud og købe det nu – ikke flere overvejelser! Og så satser jeg på at det heller ikke lyver om sin effekt på ar.
Og ps. fed blog jeg lige fandt! 😉

Pudderdåse Katja

Tak Sarah 🙂

Karoline

Hvor er det sejt at du tør vise dine strækmærker!
Jeg er 14 og HADER mine strækmærker! Jeg har nogle meget tydelige røde på mine bryster og nogle få ved mine lår.
Det kunne være man skulle prøve Bio-oil? 🙂

Pudderdåse Katja

Det er et forsøg værd, hvis du har lyst 🙂 Men der er ingen garantier. Din alder taget i betragtning vil jeg dog sige til dig, at du kan lige så godt lære at slutte fred med dine strækmærker. Langt de fleste af os har dem, og de forsvinder ikke. Det er bare sådan det er 🙂 Jeg har stadig MASSER – og der er intet der kan få dem til at forsvinde. Så lær at leve med dem som de er 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *