Bio-Oil: Effektiv hjælp mod strækmærker

24.11.11
Bio-Oil før og efter

Jeg HADER, når ting virker, og jeg ikke kan forklare hvorfor. Men når de har hjulpet så effektivt som Bio-Oil mod mine heftige strækmærker på maven, så er jeg villig til at tilgive dem. Da jeg første gang fik Bio-Oil mellem hænderne var det med fnisen og pegen fingren. For denne kombination af simple mineralske olier og æteriske olier kunne da på ingen måder hjælpe mod strækmærker?

Well, jeg har ædt mine ord i mig mange gange siden. Og det mest irriterende for sådan en som mig, som gerne vil kunne henvise til videnskabelig dokumentation af indholdsstofferne, er, at jeg ikke kan forklare hvorfor… Men det virker!

Bio-Oil indeholder en yderst simpel blanding af en mineralsk- og andre typer olier, E-vitamin, A-vitamin og temmeligt parfumerede æteriske olier. Der er ingen ingredienser i denne olie, der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker. Faktisk findes der ingen kosmetiske ingredienser (udover retinoider som er på recept), der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker.

Før og efter tre måneder med Bio-Oil:
Bio-Oil før og efter

Et tæppe af strækmærker på maven
Men ikke desto mindre virker det. Jeg har mange og tydelige strækmærker, primært på maven. Kombinationen af pludselig vægtøgning, graviditet og derefter vægttab var nådesløs ved min krop, og hurtigt efter jeg var blevet gravid, var min mave et tæppe af strækmærker med meget lille mellemrum hele vejen over min mave.

Mine strækmærker er ikke væk, men de er blevet MEGET pænere de sidste tre måneder. Den største forskel er, at de er blevet meget lysere. Hudens tekstur er også blevet pænere og mere ensartet. De er IKKE væk, og man kan stadig se dem. Men man skal kigge bedre efter, og de springer ikke på samme måde i øjnene, som de gjorde før.

Det er på mange måder et lille mirakel i flaske. Jeg troede ikke, der var noget, der kunne hjælpe på min mave. Og jeg forstår stadig ikke, hvad det egentlig er, der har virket. Men noget har virket, og det er virkelig stort for sådan en som mig, som ikke bare har et lille strækmærke hist og pist, men som har et tæppe henover maven.

Og ja, det er det uden sammenligning mest grænseoverskridende før- og efterbillede, jeg har vist. Men hvad gør man ikke for den gode anmeldelses skyld?

Her kan du købe det
Prisen kan man heller ikke klage over. 119 kroner for de 60 ml. er ikke dyrt ud fra nogen målestok. Du kan blandt andet købe det hos Matas. Her hos Med24 kan du købe det lidt billigere endnu.

Har du strækmærker?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
161 kommentarer
JulleDulle

Hvor mange “bøtter” brugte du på de 3 mdr?
Og hvor ofte smurte du maven ind?
Jeg syntes det er utrolig smukt du vælger at “ofre” dig for at lade os andre se dine fine resultater.

Pudderdåse Katja

Hej
Tak skal du have 🙂 Jeg brugte den en gang om dagen i gennemsnit (på en god dag huskede jeg det to). Jeg var igennem to bøtter, men der er også meget større areal og flere steder end på billedet 🙂
Kh. Katja

frk-vegeberg

Hold da op en forskel! Jeg har længe ledt efter noget der kunne reducere nogle grimme ar jeg har så jeg skal da i hvert fald have bestilt noget af det her 😉
Jeg har været selvskadende i nogle år og det har resulteret i nogle grimme ar på mit ene lår 🙁 Jeg gør det ikke mere så det er bare trist at man har fået det bedre men stadig skal se på låret og mindes om hvordan det engang var.
Jeg troede aldrig jeg skulle finde noget der kunne hjælpe mig med at reducere arrene – Så tusind tak for at oplyse mig om dette 😉

Pudderdåse Katja

Jeg håber det virker for dig! Jeg har som sagt ikke prøvet det på ar – kun på strækmærker. Og der kan være forskel. Er det ikke noget man kan afhjælpe plastikkirurgisk ellers? Jeg tror, du skal prøve at spørge din læge om en henvisning til en plastikkirurg, jeg mener, at man kan gøre noget.
Opdateret: Der er en med et gammelt indlæg her, som har skrevet, at hun har fået dem fjernet hos en offentlig plastikkirurg: http://www.netdoktor.dk/interactive/discussion/viewtopic.php?f=74&t=20238
Der er i hvert fald flere muligheder. Held og lykke! Og hold mig meget gerne opdateret 🙂

frk-vegeberg

Mange tak 🙂
Jeg har lige købt Bio-oil og giver det en chance men tjekker lige linket det kunne jo være det endte med det 🙂

Pudderdåse Katja

Held og lykke med det i hvert fald 🙂

Tine

HOLD DA OP (Ja jeg er nødt til at skrive med store bogstaver!)
Jeg fik for nogle uger siden strækmærker på maven pga. vægtøgning og det har irriteret mig noget så grusomt. Jeg har hørt en del godt om Bio Oil og efter at have læst din blog tænkte jeg, at jeg ville prøve det og jeg må sige; jeg ELSKER det! Jeg har kun brugt det i nogle dag og mine helt nye og meget lilla strækmærker, er allerede nu begyndt at blive lysere! Jeg har en del andre strækmærker fra da jeg var teenager og det tog dem EVIGHEDER at blive lyse. Jeg er simpelthen så lykkelig. Jeg vil prøve det af på mine gamle og meget store strækmærker på hofterne nu og se om det måske gør dem pænere også 🙂
Tak for godt råd! 🙂
Tine

Pudderdåse Katja

Hvor er det fedt at høre Tine! Kh. Katja

Maria

Ej jeg må bare sige TUSIND TAK for det her indlæg. Jeg er gravid og er ved at dø af skræk over tanken om strækmærker! Det ser virkelig ud som om at olien har hjulpet, dit efter billede ser FLOT ud, de er slet ikke så tydelige (tillykke!! :D) Jeg har været ude og købe olien i dag og har allerede smurt maven og alle andre steder 😀 hehe. Håber på gode resultater! Tak for et godt og brugbart indlæg.

Pudderdåse Katja

Tak Maria. Dejligt at kunne hjælpe 🙂

I kampen mod strækmærker! « ROCKPAPERDRESSES

[…] det skal handle om. Kender I Bio-Oil? Jeg har læst lidt om olien hos mine yndlingsdåser, nemlig PUDDERDÅSERNE. Jeg har, siden jeg var 10-11 år, haft strækmærker på hofterne. Siden er lænd, lår, knæ […]

Pernille

Fedt! skal have den, men hjælper den også mod ar?
og kan den også bruges i ansigtet?

Strækmærker – ja dem har jeg også | C fashion

[…] typen der springer ud i noget nyt, uden at undersøge det lidt nærmere. Derfor tjekkede jeg også Bio-Oil indlæget hos Pudderdåserne, og da jeg fandt olien til 99,- i matas, kom den straks med […]

Julie

Selvom dette er et gammelt indlæg, så bliver jeg nødt til lige at kommentere 🙂 jeg er absurd glad for du lavede dette indlæg! Jeg har nu i tre måneder brugt bio Oil og jeg vil også gå så langt som at kalde det et mirakel. Mine strækmærker var smallere og mindre tydelige end dit før-billede og de er faktisk nærmest forsvundet. Jeg elsker det! Tusind tak for et fantastisk indlæg, som yderligere har fået mine øjne op for denne fantatiske blog 🙂

Pudderdåse Katja

Ej hvor er det bare fantastisk at høre Julie. Mange tak for den dejlige tilbagemelding 🙂 Kh. Katja

Musse

Selv om det er et ret gamelt inlæg bliver jeg altså lige nød til at komentere det.
Jeg er 13 år gamel og jeg har sel strækmærker på mine over arme og på mine hofter. Dem på armene er vilt iriterene fordi jeg ikke kan gå i korte t-shirts. Jeg har får overvejed at købe bio-oil men efter jeg har læst dette er jeg ikke i tvivl mere. Det skal købes i mogen efter skole.
Tusin tak<3
PS: jeg er altså ordblind så unskyl mine stave fegl.

Pudderdåse Katja

Hej Musse. Rigtig meget held og lykke og tusind tak for din søde kommentar – jeg synes, det er supergodt skrevet af dig 🙂 Kh. Katja

Gwen

KÆre Katja.
Jeg har nu brugt olien i 2 mdr. men har indtil videre ikke set noget resultat… øv øv.
Har du nogen forslag til hvorfor det ikke virker? Mine strækmærker lignede dine helt vildt og jeg har brugt olien 2 gange HVER dag.
Selv om dette er et gammelt indlæg håber jeg at du vil svare mig…
Kram Gwen.

Pudderdåse Katja

Hej Gwen
Det er jeg ked af at høre, men har ikke rigtig noget fornuftigt at sige, andet end at hvis du ikke ser nogen effekt nu, kommer du næppe til det. Æv!
Kram Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *