Fredagsfavorit: The Body Shop Sleep

10.02.23

Egentlig bryder jeg mig ikke sådan vildt meget om duften af lavendel… Med mindre det altså er sådan en, der kommer fra planten, der blomstrer om sommeren. Der findes skønne dufte med lavendel for eksempel Chanel Les Exclusifs Jersey, og af nyere dato er der YSL Libre. Det var Jersey, der for snart ti år siden løb af med sejren, som min anden duft fra Les Exclusifs.
Det er nok de færreste, der ikke har et eller andet minde om lavendelduften. Det kan være den franske håndsæbe, de små poser med tørrede lavendelblomster i skuffen. For ikke at glemme duften af de smukke marker i Provence, der vitterlig er noget helt særligt!
The Body Shop har gentænkt wellnesskonceptet, og ved sidste lancering blev det til serierne: Breathe, Boost og Sleep. Søvn er ikke min spidskompetence, derfor tager jeg gerne imod hjælp, og præcis dét er Sleep-serien.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

The Body Shop Sleep

Som de to andre serier indeholder Sleep naturligvis flere relevante produkter. Det er ikke dem alle sammen jeg har prøvet, fordi de ikke passer til mine præferencer eller vaner. Her gennemgår jeg dem alligevel, fordi de sagtens kan passe til dine vaner. Der er ikke så meget hokus pokus over navnene, de beskriver indholdet ret præcist. Duften er udover den søvndyssende lavendel blandet med vetiver.

Produkterne

  • Sleep Relaxing Hair & Body Wash*: Det er en fint skummende badesæbe både til krop og hår.
  • Sleep Rejuvenating Body Scrub-In-Oil*: Det er en virkelig lækker scrub. Den er især god til sådan en sen fodbehandling, hvis livet har været en udfordring i løbet af dagen.
  • Sleep Bedtime Balm: Her har vi stjernen og dermed dåsen, som jeg har tømt og genkøbt. Det er mine hænder og arme jeg smører ind ved sengetid, fordi jeg jo sover på maven. På den måde er duften tæt på næsen, samtidig med at mine hænder også får en solid omgang pleje.
  • Sleep Balmy Body Cream: Som nævnt er navnene særdeles beskrivende og denne creme er netop ”balmy”. Har det været en rigtig træls dag, er det et fint ritual at tage fem minutter til lidt egenomsorg. Det kan faktisk på sigt fremme både sinds og sundhedstilstand temmelig markant.
  • Sleep Relaxing Massage Oil*: Har du én eller anden ved hånden, der kan give dig en massage er det selvfølgelig at foretrække. Men man kan altså sagtens tage fat selv, eller bruge en bold, en rulle eller hvad man nu er til.
  • Sleep Calming Pillow Mist*: Det er en ret så intens duft på puden, men jeg må erkende, at det virker! Det er nu oftest min dyne, der får et par spray, fordi det er armene jeg smører ind. Derfor bliver det lige lovlig voldsomt, hvis det er min pude.
  • Sleep Essential Oil Blend*: Den æteriske olieblanding kan med fordel bruges på pulspunkterne, hvor den kan give dig det sidste skub ind i drømmeland.

Syv kropsprodukter kan du altså finde i Sleep-serien. Aftenbade er ikke noget jeg rigtig gør mig i, så badeprodukterne bruger jeg ikke. Der er jo mange, der holder af at bade om aftenen. Så kan det være, der er ro i huset og måske også i hovedet… Ellers er der i hvert fald chance for, at der kan komme det.

Den terapeutiske effekt af duften

Det er ikke til at komme udenom, at æteriske olier har en effekt i hvert fald på sindet. European Sleep Center har faktisk stået bag kliniske forsøg med produkterne, og resultaterne betragtes som statistisk signifikante.
Til stor frustration for mine omgivelser er søvn til stadighed ikke noget, der falder mig let. Eller det vil sige indtil det tidspunkt, hvor jeg nærmest ikke kan hænge sammen… Så sover jeg til gengæld fra alarmer, ringeklokker og alt muligt andet. Der er masser af gode råd på bloggen. De virker bare knap så godt, når jeg ikke har overskud til at følge dem. Et natritual med egenomsorg i form af indsmøring af kroppen, dybe vejrtrækninger på sengekanten og et forsøg på at parkere tankerne, fungerer rigtig godt for mig i øjeblikket. God nat og sov rigtig godt!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *