Yves Rocher Couleurs Nature: Miks & Match

Makeuppen der kunne holde til en tur i spa

 

Så er jeg vel ankommet til Hotel Griffen i Rønne, hvor jeg skal til møder resten af dagen med noget arbejde, der på ingen måde er relateret til skønhed eller Pudderdåserne. Men heldigvis har jeg lige et par timer, før jeg skal på, og hov, hotellet har sørme et spa… Man skulle da være et skarn, hvis man ikke lige kunne slå et par timer ihjel der.

Så mig i badekåbe og tøfler og afsted ned i Diamond Spa på Hotel Griffen. Det var dejligt, men det skal dette indlæg ikke handle om, for det, der slog mig var, at efter to timer med jacuzzi, varmtvandsbasin, sauna og fodbad, så sad min makeup stadig nydeligt, da jeg kom op på værelset igen. En lille bitte klat foundation på et lille bitte plet på næsen, et styk blotting paper, en vatpind under øjnene og lidt læbestift var alt, hvad der skulle til, og nu er jeg klar til mødet om en halv time. Nej, jeg svømmede ikke med hovedet under vand, men jeg svedte i saunaen og jacuzzien sprøjtede. Det synes jeg er imponerende.

Produkterne, jeg brugte, var:

Urban Decay All-Nighter Setting Spray
MAC Pro Longwear Foundation
MAC Pro Longwear Concealer
MAC Studio Careblend Pressed Powder
MAC Powder Blush
Too Faced Shadow Insurance
MAC Paint Pot i Groundwork
MAC Eyeshadow i Brule
Benefit They’re Real! Mascara

Her kan du købe det
Du kan købe MAC i Magasin, Salling i Aalborg og på Magasins webshop. Du kan købe Too Faced, Urban Decay og Benefit på lookfantastic.com. Magasin på Kgs. Nytorv har også Too Faced Shadow Insurance, men det er noget billigere på Look Fantastic.

2 kommentarer

 • Hejsa,

  Jeg har lige en forespørgsel. Jeg er netop stødt på denne erhvervsprofil på Trendsales (http://www.trendsales.dk/search-advanced?search=;u=601603;), hvor de sælger ganske lovende produkter til akne- og problemhud – men hvad tænker I om disse produkter? Er det fup eller fakta? Vil ikke bruge en masse penge hvis det bare er tom snak…

  På forhånd tak! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mette!
   Jeg kender ikke produktet, men vil da lige kigge nærmere på det :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Couleurs Nature: Miks & Match