Dåse-darlings: Too Faced Shadow Insurance

02.03.11
Too Faced Shadow Insurance

Pudderdåserne gør en dyd ud af at være først med det sidste og anmelde de nyeste produkter. Men når vi kigger i vores egen makeup-pung, så er det de gode, gamle klassikere, vi oftest hiver frem. I denne serie Dåsedarlings vil vi derfor fremhæve de produkter, som hverken er nye eller hotte, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Too Faced Shadow InsuranceVi omtalte Too Faced Shadow Insurance tilbage i et af de allerførste indlæg på Pudderdåserne, hvor vi testede øjenskyggeprimere, men den fortjener så afgjort et indlæg for sig selv. Jeg tror, hvis du spurgte Helene og jeg, hvilket produkt vi nødigst ville undvære, ville vi – efter at have brokket os gevaldigt over kun at måtte vælge et – nok i hvert fald begge overveje at nævne Too Faced Shadow Insurance.

For det er en fast del af både Helenes og min makeup-rutine og et produkt, vi konsekvent anbefaler folk at bruge. Det er en øjenskyggeprimer, hvilket vil sige en primer, som du smører på øjenlåget, før du lægger din øjenmakeup. For det første gør den det meget nemmere at lægge øjenmakeup, og – og det er her den for alvor excellerer – for det andet får den din øjenmakeup til at holde næsten evigt.

Sidste år var jeg til koncert med Kent i TAP 1 på Carlsberg. Meget kan man sige om TAP 1, men udluftning – det er der ikke. Og da jeg rigtig godt kan lide Kent og hopper temmelig meget til koncerter – ja så var jeg en meget svedig hoppebold bagefter. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at mine veninder stirrede på mig, da lyset blev tændt. For mine mørke smokey eyes sad fuldstændig, som da jeg lagde dem fire timer tidligere, men i resten af ansigtet havde jeg ikke en dråbe makeup.

Så effektiv er Too Faced Shadow Insurance, jeg overdriver ikke. Den gør også farverne mere intense, gør det nemmere at blende øjenskyggerne, og får øjenskygger, der drysser, til at sidde bedre fast.

Hvis du bruger løse øjenskygger som pigmenter, er en primer et must, og her er Too Faced Shadow Insurance også rigtig god. Fordi den er flydende, kan du også blande den med pigment.

Her kan du købe den
Magasin er de eneste, der forhandler Too Faced herhjemme. Den koster 170 kroner i deres butikker. Du kan også købe den for lidt under 100 kroner hos den engelske webshop Beauty Bay.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Mette Straa

Magasin i Fields har den ikke 🙂 bare så folk ikke går forgæves – men heeeelt klart et fantastisk produkt!

Pudderdåse Katja

Tak for oplysningen Mette!

Christinna

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt.
Jeg glæder mig til at se flere dåsedarlings.

Katja

Jeg skulle have læst igår, for jeg har lige bestilt den på lookfantastic – desværre ikke til den pris, omend billigere end herhjemme.
Men også en ABSOLUT favorit herhjemme (og jo også en dåsedarling, der har anbefalet den i tidernes morgen 🙂 )

Advo

Tak for anbefalingen! Hvordan er den i forhånd til fx Urban Decays?

Pudderdåse Katja

Jeg har aldrig prøvet Urban Decays Primer Potion, så der bliver jeg dig svar skyldig. Jeg har aldrig haft behov for at prøve andet end denne 😀
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Kære Advo!
Som Katja har jeg aldrig prøvet UDPP, men jeg har altid hørt at de er lige gode. På den anden side er der detaljen med emballagen på UDPP, det er primært den der har afholdt mig fra at prøve.

josephine palmvig

Jeg ELSKER UDPP i farven EDEN. Er dækkende som en lys gullig concealer, så den udvisker de røde og blå nuancer om mine øjne inden øjenskyggen. Jeg kan ikke leve uden den nu 🙂

Advo

Tak for svar, Pudderdåser ;D. Helene, du har klart ret i at emballagen ikke er særlig smart (eller er den fra et forretningssynspunkt?) da jeg også har hørt at det er svært at nå bunden. Jeg spurgte egentlig fordi, jeg fik en med i min Urban Decay Naked Palette men har ikke fået den brugt endnu – da jeg selvfølgelig også har den fra ELF mineral *ups*.

Line

Jeg har begge og bruger begge, men har kun UD primer potion med når jeg skal noget hurtigt. Vender altid tilbage til TFSI. De er i princippet lige gode synes jeg, men emballagen er UDEN TVIVL et mega plus, så Too Faced vinder hos mig 🙂

Pudderdåse Katja

Tak for sammenligningen Line. Godt at høre fra en, der har begge.
Kh. Katja

Stine-Helene

Nogen ideer til om og hvor jeg ville kunne købe denne i London?

Pudderdåse Katja

Uh godt spørgsmål. Jeg vil tro, de har det i Selfridges, som har en meget stor beauty afdeling. Men jeg er ikke sikker. Selfridge er under alle omstændigheder et godt sted at kigge forbi.

Pudderdåse Katja

Nå den står så ikke på Selfridges brand liste. Og Too Faceds hjemmesides funktion til at finde retailers virker ikke rigtigt. Jeg kan ikke rigtigt hjælpe dig 🙁

Stine-Helene

Jeg har lavet en meget stor Post It med navnet I min Guide til London, finder jeg den så er det et plus. Ellers så er der jo altid Magasin hjemme 😉
Tusinde tak for hjælpen og jer ! 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *