Ny yndlingspudder: MAC Studio Careblend/Pressed Powder

29.08.11
MAC Studio Careblend/Pressed Powder

Jeg har forelsket mig i MACs nyeste pudder Studio Careblend/Pressed Powder. Først var jeg skeptisk ved, om den var matterende nok til at kontrollere min kombinerede hud, men det er netop den ikke-matterende effekt, der gør den så attraktiv.

Pudder skal selvfølgelig være matterende, det er hele pointen med den, men Careblend er det på en ny måde. Den gør det uden, at man ser pudret eller mat ud, men får et mere levende og stadig let dewy look, der ikke ser traditionelt pudret ud. Den er meget fin i konsistensen og giver en meget smuk finish på huden.

Den bliver solgt i marketingmaterialet som en krydsning mellem hudpleje og makeup, og den indeholder da også adskillige gode antioxidanter, olier og andre gode sager. Hvis du har meget fedtet hud, vil du nok synes, at den ikke er god nok, til at holde den skak, men især tørre hudtyper og andre, der er skræmt at traditionel pudders pudrede look, vil sætte pris på denne.

Her kan du købe den
MAC Studio Careblend/Pressed Powder koster 195 kroner og findes i 8 farver fra Light til Dark Deep (jeg bruger Light). Den kan købes i Magasin, Salling i Aalborg og på Magasin.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Kathrine

Den lyder super – men er lidt mistænksom overfor at I nævner olie i den… er det ikke meningen at man skal undgå olie, i hudpleje/makeup – specielt hvis man har fedtet hud?
Hilsen Kathrine.

Pudderdåse Katja

Jo hvis man har fedtet hud skal man, det er også derfor, jeg fraråder den til fedtede hudtyper. Men hvis man har tør ud eller kombineret hud med tørre steder, så er olie og andre fedt- og fugtstoffer rigtig rigtig godt.

Kathrine

Okay, super. Det havde jeg lige overset.
Tak for det 🙂

Stephanie

Hej Pudderdåser 🙂
Godt nok er det her irrelevant for ovenstående indlæg, men har ledt og ledt efter denne lækre quad fra Chanel, desværre uden held. Ved I om den kan fåes et sted på nettet eller i butik i Danmark? Tak på forhånd.
http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Eyeshadows-REGARD-SIGN%C3%89-DE-CHANEL-124500

Pudderdåse Katja

Hej Stephanie.
Det er helt ok. Den er desværre ikke nem at få fat i. Den kommer ikke til Danmark og kan kun fåes online på Chanels webshop. Så du skal til udlandet eller alliere dig med nogen i udlandet, hvis du skal have fat i den.
Kh. Katja

Emma

Detta är verkligen ett mycket bra puder, perfekt över foundation!

Pudderdåse Katja

Jeg er enig 🙂

Camilla A.

Emma skriver i sin kommentar øverst at den er god ovenpå foundation, men er den så ikke dækkende i sig selv på nogen måde?

Pudderdåse Katja

Ikke nok til at bruge uden foundation synes jeg. Det er ikke en pudderfoundation på nogen måde.

Camilla A.

Tak, så er jeg med:)

Sophie Hviid

Hej,
Det har ikke lige nogen relevans for dette indlæg, men ved I om man kan få Clean & Clear Blackhead Clearing Cleanser i DK, eller på en onlineshop, der sender til DK?

Pudderdåse Katja

Jeg kender ikke noget til den desværre. Håber nogle andre kan hjælpe.

Elisabeth

Hej dåser, jeg elskede også denne meget lette og transparente, men stadig matterende, pudder som nu er udgået. Kender I til brugbare alternativer? På forhånd mange tak.

Helene Randløv

Hej Elisabeth
Det er alt for længe siden, at jeg har haft denne compact i hænderne til, at jeg kan huske dens fortræffeligheder. De puddere jeg er glad for er: Hourglass
https://pudderdaaserne.dk/2019/06/21/fredagsfavorit-gamle-gennemtestede-travere/
og senest: Milk Makeup
https://pudderdaaserne.dk/2019/09/27/maanedens-favoritter-september-2019/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *