Urban Decay All Nighter og De-Slick – få din makeup til at holde længere

14.08.11
Urban Decay De-Slick og All Nighter

Som jeg har talt om mange gange før, så kæmper jeg en brav kamp for at få min makeup til at holde. Mit ansigt spiser foundation, og selvom jeg bruger ultra-holdbare foundations, så holder de sjældent en hel aften igennem på mig.

I modsætning til øjnene hvor vi har primere som Too Faced Shadow Insurance til at få øjenmakeuppen til at holde længe, så har jeg endnu aldrig fundet en ansigtsprimer, der har kunnet få makeup til at holde længere. Ansigtsprimere er typisk blot fugtighedscremer, solbeskyttelse eller silicone, der får huden til at se mere ensartet ud.

Samarbejde med Skindinavia
For et par år siden kom Skindinavia i USA og skabte stor hype om deres setting spray, som efter min opfattelse var det første produkt på markedet, der rent faktisk kunne få ansigtsmakeup til at holde længere. Man kan stadig ikke købe dem i Europa, og det er et relativt snævert brand, men de har nu indgået et samarbejde med det mere kendte Urban Decay om en række setting sprays, der skal få din makeup til at holde længere. Og dem har jeg selvfølgelig været nødt til at prøve. For selvom Urban Decay ikke er på det danske marked, kan du købe dem hos for eksempel Beauty Bay.

Min makeup holder længere
Efter et par uger er min dom, at de virker rent faktisk. Min makeup holder længere med disse sprays. Især kan jeg se forskel på min blush, som plejer at forsvinde efter få timer. Den bliver siddende flere timer nu. Min foundation holder også markant bedre, og selvom effekten ikke er så imponerende, som de produkter vi har til øjnene, så er det den bedste (og eneste) mulighed for at få ansigtsmakeup til at holde længere.

Min favorit er klart All Nighter, som jeg synes virker bedst til at få min makeup til at holde. Jeg har også prøvet De-Slick, som skulle virke matterende på fedtet hud, og den effekt synes jeg ikke er overvældende. Den virker på mange måder ligesom All Nighter, og jeg kan ikke mærke den store forskel. Jeg synes i hvert fald ikke, jeg blev mere mat af den ene end af den anden.

Teknikken er vigtig
Måden, du bruger dem på, er også vigtig. Du skal først spraye den på huden, før du lægger makeup, derefter lægger du makeup, og så sætter du den med endnu et lag spray. Der står 2-4 pust på flasken, det er på min hud ikke nok. Jeg startede med kun at bruge det og med relativ lang afstand til ansigtet, med det resultat, at jeg ikke mærkede nogen effekt overhovedet. Det tog mig altså lidt tid at finde den rette teknik, så giv den nogle uger, når du prøver den.

Da jeg i stedet brugte flere pust og sprayede tættere på, så kunne jeg mærke en effekt. Jeg bruger også et ekstra lag mellem foundation og resten af ansigtsmakeuppen.

En ekstra ting, jeg opdagede, er, at når jeg sprayer den ovenpå min mascara, så holder min mascara dårligere. Så jeg venter med at tage mascara på til til sidst, efter jeg har brugt sprayen.

Stadig pæn makeup efter fire timer
Forskellen, jeg kan mærke, er, at i stedet for at min foundation er smeltet væk omkring næsen og hagen efter fire timer, så sidder den der stadig, stort set som da jeg satte den. Og i stedet for at min blush eller bronzer er næsten væk efter 3-4 timer, så ser den stadig pæn ud på det tidspunkt. Det er ret stort for mig, og denne lille spray All Nighter får en permanent plads i min makeuptaske fremover.

Her kan du købe det
Du kan ikke købe Urban Decay De-Slick eller All Nighter i Danmark, men Beauty Bay sælger dem til cirka 160 kroner og sender til Danmark.

Er det noget, du kunne finde på at prøve?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Maria

Det var på tide, at I begynder at prøve Urban Decays produkter. De er fantastiske og denne spray er ingen undtagelse. Hvordan går det med Naked paletten? Kan du lide den?

Pudderdåse Katja

Der er kun en grund til at vi ikke har skrevet mere om UD og det er at man ikke kan købe dem i DK. Men det er jo fjollet, når der er så udemærkede er webshops.
Elsker Naked! Skal nok snart få skrevet om den.

Signe Hansen

hm, umiddelbart virker det som noget jeg kunne overveje at prøve da jeg døjer med fedtet hud i t-zonen, og som du selv nævner så forsvinder min blush også efter få timer. Er dog ikke sikker på det er noget jeg kunne finde på at bruge hver dag. Det lyder som om make up’en bliver godt og grundigt “lukket inde”, og jeg tænker lidt at huden da umuligt kan ånde gennem alt det? Hvis man som jeg døjer med uren hud også, tror jeg ikke dette er et ideelt produkt at bruge til hverdag, men jeg er selvfølgelig ikke ekspert på området. 😉 Til en aften i byen derimod lyder den perfekt 🙂

Pudderdåse Katja

Der er ikke umiddelbart noget i den, der vil kunne tilstoppe porene, men du må prøve dig frem. Det er ikke altid til at forudse hvordan uren hud reagerer.
Kh. Katja

Rachel

Kan I ikke skrive en anmeldelse af en barberblads sliber? Jeg har set en i kassen i Føtex, men siden jeg er på SU så vil jeg gerne vide om det er værd at investere i. På forhånd tak 🙂
Hilsen en makeupafhængig fan

Pudderdåse Katja

En barberblad sliber? Jeg er ikke sikker på, at jeg er helt med på hvad det er?

Teresa

Ååååh, hvor jeg dog hader at UD ikke sælges i Danmark. Ikke kun på grund af Naked paletten (som jeg nok ender med at snuppe fra nettet i år), men fordi jeg i den næste tid skal hjælpe min veninde med hendes make-up til hendes bryllup. Hun vil selv lægge det, men ved ikke noget om det, så jeg skal give hendes nogle tricks. Derfor ville jeg give hende Urban Bride sættet, som jeg har set A Model Recommends, da den indeholder lidt forskelligt til at få make-uppen til at holde osv. Men man kan ikke købe den fra de britiske sider mere, men kun i Debenhams… iiih!
I er vel ikke lige faldet over den for nylig?

Pudderdåse Helene

Hej Teresa!
Nej, jeg er desværre ikke stødt på det sæt 🙁 Håber du finder det eller nogle gode alternativer XXX
Mvh.
Helene

Setting spray makeup

[…] jeg ikke selv har prøvet, men måske har andre og kan komme med anbefalinger eller det modsatte. Urban Decay All Nighter og De-Slick – få din makeup til at holde længere Iiiiiiiiiiihhhhh, jeg tør ikke gå forbiiiiiii den!!! Svar med citat […]

Simone

Hej. Kan man virkelig slet ikke købe den nogle steder i Danmark? Synes jeg har lidt nettet tyndt.

Katja Moikjær

http://eu.feelunique.com/p/Urban-Decay-All-Nighter-Setting-Spray – det er godt nok ikke i Danmark, men de sender 🙂
Ellers har de i Magasin
Det her er et gammelt indlæg – emballagen ser anderledes ud i dag, men indholdet er det samme
Rimmel har faktisk også lige lavet noget lignende. Jeg har dog ikke sammenlignet dem endnu https://www.matas.dk/rimmel-insta-fix-go-2-i-1-primer-setting-spray

Simone Hansen

Hej Katja. Tak for dit svar! 🙂 Jeg ved godt det er et gammelt indlæg. Men min lillesøster ønsker sig brændende lige præcis denne fra Urban decay. TUSINDE TAK, nu bliver hun glad! 😉

Katja Moikjær

Dejligt! Håber den lever op til hendes forventninger 🙂

Simone Hansen

Ved du hvad forskellen er på den du har linket til og den der hedder all nighter?

Simone Hansen

Jeg har lige læst indlægget igen. Sorry 😉 Det bliver all nighter!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *