Anmeldelse: Maybelline Volum’ Express the Colossal Cat Eyes

28.08.11

Maybelline har igen udgivet en mascara i serien Volum’ Express serien, og igen imponerer de. Det er en serie virkelig gode mascara, og der er efter min mening ikke grund til at give mere for sin mascara, end man gør hos Maybelline og L’Oreal (som jeg efterhånden har prædiket mange gange).

Markedsføringsknebet denne gang er at denne skal give dig katteagtige øjne, fordi du får længere vipper yderst. Baaah… Det er bare virkelig god mascara.

Mine vipper uden mascara:

Photobucket

Mine vipper med Maybelline Volum’ Express the Colossal Cat Eyes:

Maybelline Volum' Express The Colossal Cat Eyes

Den har en buet børste, som på mange måder giver minder tilbage til Maybelline Volum’ Express the Falsies, men jeg synes, at denne mascara er den mest dramatiske, de endnu har lanceret.

Jeg har ikke brugt Revitalash et par måneder for at være klar til at teste den nye tilsvarende fra MAC, der lige er kommet, så mine øjenvipper er mildest talt fesne for tiden. Men med denne mascara livede de op igen, og jeg har fået ny yndlingsmascara igen.

Her kan du købe den
Maybelline Volum’ Express the Colossal Cat Eyes er begyndt at komme i butikker og er i de sidste butikker i løbet af september. Den koster 99,95 og kan købes i stormagasiner, Matas og større supermarkeder.

Hvad synes I? Er det noget, I er interesserede i?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Malene

Er den med parfume. Jeg har før brugt The Collossal mascara fra serien, men den var så parfumerede at det irriterede mine øjne. Jeg var ellers glad for den…

Pudderdåse Katja

Der er ikke parfume i hverken denne eller The Colossal, så det må have været noget andet, der har irriteret dine øjne i The Coloissal. Der er ikke andet for en at prøve dig frem med en tester først.

Stine K.A.

Åh nej, ikke en til i serien 😉 Jeg har både den normale gule, den røde/koral og den lilla og jeg ELSKER dem. Mit eneste problem er nærmest bare at finde en favorit blandt dem, hæ hæ. Men jeg bliver i hvert fald også nødt til at prøve denne! (:

Pudderdåse Katja

Jeg ved det! Jeg har det på samme måde 😀

Budgetpigen

Hvordan er de ift diorshow?

Pudderdåse Katja

Jeg er nok den eneste i verden (næsten), der aldrig har prøvet Diorshow, så jeg bliver dig svar skyldig. Men jeg er holdt op med at købe de dyre mascara, jeg bliver skuffet hver gang, de er ikke bedre end de billige, synes jeg.

Budgetpigen

Jeg er helt chokeret over at der er noget makeup du IKKE har prøvet! 😛

Pudderdåse Katja

ORK der er masser 😀

Estermarie

Jeg prøvede den der hedder noget med falshe lash. Den gav vildt flotte vipper. Desværre kunne jeg ikke tåle den.
Jeg kan ikke tåle sorte mascaraer, så jeg skal altid have brune. Jeg ved ikke lige hvad det er der er i dem, men det kan du måske svare på? Kan det passe det er noget med nikkel? Synes jeg at jeg har læst/ hørt….

Pudderdåse Katja

Jep, det er lige præcis Nikkel. Du skal nemlig vælge brune mascara eller mærker som Jane Iredale eller La Roche Posay. Du skal også passe på eyeliner. Læs mere her: https://pudderdaaserne.dk/2011/04/06/nikkelallergiker-pas-pa-din-makeup/

Lika

Jeg kunne godt tænke mig at vide om den holder bukket – ofte når man bruger en øjenvippebukker, så falder vipperne ned igen hvis ikke at mascaraen kan holde på bukket så at sige. Mange mascaraer kan ikke klare dette, men gad vide om maybellines kan???. Jeg skal ud at købe en ny mascara her i dag, men tænker på at vælge loreals telescopic, da jeg har hørt meget godt om den. Måske er det maybellines tur næste gang 🙂

Pudderdåse Katja

Jeg bruger ikke øjenvippebukker, det virker ikke på mig. Men denne giver en fin curl af sig selv, så måske den holder?

Julie

Det lyder godt, skal snart have ny mascara 🙂
Findes den også i en vandfast version og har du i så fald prøvet den?
Eller ved du bare om Maybelline laver gode vandfaste mascaraer?

Pudderdåse Katja

Det gør den ikke endnu desværre. Jeg har ikke prøvet nogle af Maybellines vandfaste og ved i det hele taget meget lidt om vandfaste, fordi jeg ikke rigtig bruger det. Så jeg er ikke til megen hjælp. Men i denne tråd er der en masse tip under kommentarer fra læserne: https://pudderdaaserne.dk/2011/04/30/hvilken-vandfast-mascara-er-den-bedste/

Budgetpigen

Glemte forresten at tilføje at der er tilbud på Maybelline mascara i kvickly i denne uge.
Det er ikke sådan når man har lidt alzheimer light.

Pudderdåse Katja

Det kender jeg godt… Tak for tippet!

Maybelline Cat Eyes Mascara

[…] Det er jeg også nysgerrig efter at vide. Der står lidt her i første omgang. Anmeldelse: Maybelline Volum’ Express the Colossal Cat Eyes Svar med citat var _googleAds = { ad_client : […]

Marie Winther

Har næsten lige købt den her mascara, men jeg er da godt nok usikker på hvordan man bruger børsten, har i nogle tip til det, så vil de blive modtaget med kyshånd 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *