Sådan retter du makeup fejl og ups'er

Anmeldelse: Maybelline Volum’ Express the Colossal Cat Eyes

Maybelline har igen udgivet en mascara i serien Volum’ Express serien, og igen imponerer de. Det er en serie virkelig gode mascara, og der er efter min mening ikke grund til at give mere for sin mascara, end man gør hos Maybelline og L’Oreal (som jeg efterhånden har prædiket mange gange).

Markedsføringsknebet denne gang er at denne skal give dig katteagtige øjne, fordi du får længere vipper yderst. Baaah… Det er bare virkelig god mascara.

Mine vipper uden mascara:

Photobucket

Mine vipper med Maybelline Volum’ Express the Colossal Cat Eyes:

Maybelline Volum' Express The Colossal Cat Eyes

Den har en buet børste, som på mange måder giver minder tilbage til Maybelline Volum’ Express the Falsies, men jeg synes, at denne mascara er den mest dramatiske, de endnu har lanceret.

Jeg har ikke brugt Revitalash et par måneder for at være klar til at teste den nye tilsvarende fra MAC, der lige er kommet, så mine øjenvipper er mildest talt fesne for tiden. Men med denne mascara livede de op igen, og jeg har fået ny yndlingsmascara igen.

Her kan du købe den
Maybelline Volum’ Express the Colossal Cat Eyes er begyndt at komme i butikker og er i de sidste butikker i løbet af september. Den koster 99,95 og kan købes i stormagasiner, Matas og større supermarkeder.

Hvad synes I? Er det noget, I er interesserede i?

19 kommentarer

 • Malene

  Er den med parfume. Jeg har før brugt The Collossal mascara fra serien, men den var så parfumerede at det irriterede mine øjne. Jeg var ellers glad for den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der er ikke parfume i hverken denne eller The Colossal, så det må have været noget andet, der har irriteret dine øjne i The Coloissal. Der er ikke andet for en at prøve dig frem med en tester først.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, ikke en til i serien ;) Jeg har både den normale gule, den røde/koral og den lilla og jeg ELSKER dem. Mit eneste problem er nærmest bare at finde en favorit blandt dem, hæ hæ. Men jeg bliver i hvert fald også nødt til at prøve denne! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg ved det! Jeg har det på samme måde :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan er de ift diorshow?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg er nok den eneste i verden (næsten), der aldrig har prøvet Diorshow, så jeg bliver dig svar skyldig. Men jeg er holdt op med at købe de dyre mascara, jeg bliver skuffet hver gang, de er ikke bedre end de billige, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt chokeret over at der er noget makeup du IKKE har prøvet! :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   ORK der er masser :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøvede den der hedder noget med falshe lash. Den gav vildt flotte vipper. Desværre kunne jeg ikke tåle den.
  Jeg kan ikke tåle sorte mascaraer, så jeg skal altid have brune. Jeg ved ikke lige hvad det er der er i dem, men det kan du måske svare på? Kan det passe det er noget med nikkel? Synes jeg at jeg har læst/ hørt….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg kunne godt tænke mig at vide om den holder bukket – ofte når man bruger en øjenvippebukker, så falder vipperne ned igen hvis ikke at mascaraen kan holde på bukket så at sige. Mange mascaraer kan ikke klare dette, men gad vide om maybellines kan???. Jeg skal ud at købe en ny mascara her i dag, men tænker på at vælge loreals telescopic, da jeg har hørt meget godt om den. Måske er det maybellines tur næste gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg bruger ikke øjenvippebukker, det virker ikke på mig. Men denne giver en fin curl af sig selv, så måske den holder?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det lyder godt, skal snart have ny mascara :-)
  Findes den også i en vandfast version og har du i så fald prøvet den?
  Eller ved du bare om Maybelline laver gode vandfaste mascaraer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glemte forresten at tilføje at der er tilbud på Maybelline mascara i kvickly i denne uge.
  Det er ikke sådan når man har lidt alzheimer light.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kender jeg godt… Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Det er jeg også nysgerrig efter at vide. Der står lidt her i første omgang. Anmeldelse: Maybelline Volum’ Express the Colossal Cat Eyes Svar med citat var _googleAds = { ad_client : […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Winther

  Har næsten lige købt den her mascara, men jeg er da godt nok usikker på hvordan man bruger børsten, har i nogle tip til det, så vil de blive modtaget med kyshånd ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan retter du makeup fejl og ups'er