Hvilken vandfast mascara er den bedste?

30.04.11
Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara

Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara

Det kan godt være, vi ved meget om makeup, men hvis der er en ting, vi ikke ved noget om, så er det vandfast mascara. Hverken Helene eller jeg bruger det eller har nogensinde gjort. Vi har altid begge sværget til god, gammeldags almindelig mascara. Men nu har jeg fået lyst til at teste nogle vandfaste. Dels fordi jeg er træt af mascara, der ikke bliver siddende, hvor den skal, og dels fordi jeg ikke kan teste øjenmakeupfjernere uden at afprøve dem på vandfaste mascara også.

Så hvem bedre at spørge om, hvilke vandfaste mascara der er gode end jer? Har I nogle gode bud, og hvorfor er lige præcis den god?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
Lika

Lancome hypnose er supergod! Ellers er Diors diorshow eller hvad den hedder og Helena Rubinsteins vertiginious – men husker ikke om den stadig findes. Det er nogle år siden jeg brugte den og den var virkelig god.

Janni

Jeg bruger false lash effect, for synes bare den passer rigtig godt til mine vipper. Bliver egentligt helt i tvivl om jeg har prøvet den vandfaste *flov* Men glæder mig da til at høre om den dur 🙂

rijaH

Den er jeg også med på 🙂

Åse

Den I har afbilledet er faktisk rigtig god! Det samme er maybellines nye slagser – dog synes jeg den gule (kan ikke huske navnet på den) kan smelte lidt i varmen.
Ellers har jeg i mange år som hverdagsmascara sværget til Shisheido, der har en med små fibre i, der lægger sig ret fint på vipperne.
Før i tiden brugte jeg en nu udgået Lancôme mascara – men fsva. holdbarheden af deres vandfaste mascara ligger de ret lunt i svinget.

Katja

Jeg har meget god erfaring med Lancomes! Især Amplicils, som man ikke længere kan få i Danmark.
Lige nu er min yndling den gule fra Maybelline 🙂
Pas på med testning, det er svært at vende tilbage 🙁 Jeg har brugt vandfast i årevis og forsøger at gå over til alm. desværre sidder de bare ikke ligeså godt!

Eva

Blinc er helt klart den bedste vandfaste mascara jeg har prøvet. Den behøver man heller ikke øjenmakeup fjerner til, man kan bare bruge lunkent vand og så nærmest trække de små gummirør af vipperne. Perfekt til sarte øjne.

Birgitte Nielsen

Helt klart Lash Queen fra Rubenstein – uden diskussion 🙂 Dyr med det hele værd! Den giver fylde og længde, samtidig med den holder selv til en tur i svømmehallen!

Karina

Jeg skifter mellem Bobbi Brown No Smudge, og en fra Clinique, der kun går af med varmt vand. Den fra Clinique kan give mere dramatiske øjne, men man kan godt blive lidt træt af at den kun går af med varmt vand, og altså at bemærke ikke med make-up-fjerner.
Jeg har afprøvet mange forskellige, de fleste mascara, desværre også vandfaste, tværer på mig, jeg ved ikke hvorfor! Men de to, de holder hele vejen!

Maria

Det er faktisk et emne jeg ved en del om, eftersom jeg har været elitesvømmer og derfor har brugt vandfast mascara i årevis.
Min erfaring er, at Loreals vandfaste mascaraer er de bedste. Jeg har dog ikke prøvet dem alle, men Lash Architect, telescopic og den vidst nu udgåede logitude er virkelig gode. De er gode fordi de holder rigtig godt og ikke drysser, det synes jeg nemlig nogle vandfaste mascara kan gøre.
Min lillesøster dyrker også meget sport i vand og har altid brugt vandfast mascara. Hun har nogle gange været lidt min prøvekanin mht vandfaste mascaraer:-) Hendes vurdering er, at loreals telescopic er den bedste, men at lash stileto fra Maybelline også kan gå an. Hun har også prøvet Lancomes hypnose, som er min yndlings macara, bare ikke i vandfast og hun synes ikke den vandfaste holder ligeså godt, som dem fra Loreal.
Hvis I skal teste øjenmakeupfjernere til vandfast mascara, så har jeg og min søster to favoritter i hver deres prisklasse.
Den ene er Clarins Instant Eye Make-Up Remover, som kan fås billigt på feelunique.com (der er ikke porto).
Og den anden er Plaisir Dual Eye Makeup Remover. Clarins er klart den bedste men den koster også 3 gange så meget som den fra Plaisir. Til gengæld behøver man ikke bruge så meget af gangen.

Pudderdåse Katja

Tak Maria! Fantastisk 😀

Lullumut

Jeg kan også anbefale Lash Architect og ellers Hypnôse Drama. De er virkelig gode. Uh, hvor spændende med make-up fjernerne. Her er jeg nemlig selv på jagt efter en god en 🙂

Christine

Til dem som ikke vil udtøre deres vipper for meget (hvilket, min erfaring med vandfast mascara), så har
Bobbi Brown lavet en vandfast mascara der hedder No Smudge,
den er fantastisk mod vind og vejr, dog er den ikke god til det varme vand, da den bliver opløst i varmtvand.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *