Tre mascara til hver sit formål: Glossier, L’Oréal Paradise Extatic og False Lash XFiber

24.10.18

 

At anmelde mascara er i virkeligheden umuligt. Der findes ikke gode og dårlige mascara. Der findes gode og dårlige match. Den mascara, der passer til mine bittesmå vipper og fedtede øjenlåg passer ikke til dig, der allerede har tykke øjenvipper og aldrig har problemer med at den smitter af i løbet af dagen.

Så hvilken mascara skal du vælge? Det kommer helt an på dit behov: Cykler du i regnvejr? Drysser din mascara og smitter den af? Er dine øjenvipper korte eller lange? Kan du godt lide gummibørster eller almindelige børster? Og klør dine øjne efter en hel dag med mascara.

Helene og jeg kan aldrig lide de samme mascara, så med alle forbehold taget, så vil jeg nu forsøge at anmelde tre forskellige mascara ud fra, hvad jeg mener de egner sig til.

L’Oréal Paris Paradise Extatic
Når man kigger på L’Oréals Paradise Ecstatic mascara, så kommer man uundgåeligt til at tænke på Too Faced Better Than Sex. Børsterne har præcis samme form. De kan også det samme, nemlig at gøre vipperne betragteligt længere og tykkere. L’Oréals version koster bare meget mindre. Hvor Too Faced Better Than Sex drysser som en vanvittig på mig, så holder Paradise Extatic klart bedre – MEN du kan helt sikkert finde andre, der har det modsat. Med denne type mascara handler det også om, hvor meget man kommer på. For at opnå det superdramatiske look, så kommer der ret meget produkt på vipperne, og det giver en større risiko for at drysse. Læg mange tynde lag, så er der mindre risiko for at den klumper.
Konklusion: God mascara til at opnå et dramatisk resultat. Generer ikke mine øjne.

L’Oréal Paris False Lash XFiber Waterproof
Her har vi den eneste vandfaste mascara, jeg har prøvet, der ikke drysser på mig. Overhovedet. Den bliver VIRKELIG siddende fast, og det er en bedrift, der vil noget. Faste læsere af mine mascara-anmeldelse vil vide, at mascara altid drysser og smitter af på mig.

False Lash XFiber består af to trin. Både trin 1 og 2 er sorte mascara. Resultatet er flot og effektivt og ekstremt holdbart. Den irriterer desværre mine sarte øjne, men hvis ikke det er et problem for dig, så kan du jo være helt ligeglad med det.
Konklusion: Til dig der vil have en mascara, der både er holdbar og giver fylde

Glossier Lash Slick
Glossier Lash Slick er en klassisk tube mascara. Det vil sige, at den er lavet af polymerer, der pakker hvert eneste hårstrå ind i et lag. Resultatet er meget holdbart, hvis du er sådan en som mig, der altid har mascaraen hængende under øjnene i løbet af dagen. I modsætning til for eksempel MAC Extended Play og Estée Lauder DoubleWear, som er af samme type, så oplever jeg, at denne ikke generer mine øjnene overhovedet. Det kan de to andre godt. Glossier Lash Slick er derfor min for tiden yndlingsmascara, fordi den ikke irriterer mine øjne og ikke drysser eller smitter af. Til gengæld er der ikke meget ekstra volumen eller dramatisk effekt at hente sammenlignet med de to fra L’Oréal ovenfor. Den giver ekstra længde, men ikke meget volumen. Desværre.
Konklusion: Problemfri mascara til dig, der oplever at almindelig mascara drysser, smitter af eller generer dine øjne.

Her kan du købe det (reklamelinks*)
L’Oréal Paradise Extatic Mascara koster 99 kroner i blandt andet Matas, stormagasiner og større supermarkeder. Du kan købe den online på Matas.dk*.

L’Oréal Paris Falske Lash XFiber Waterproof koster det samme og den kan du også finde på Matas.dk*.

Glossier Lash Slick kan du købe på Glossiers egen webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Flisbeth

Er super vild med blandt andet Paradise Ecstatic! Men jeg er også en, der vitterlig aldrig oplever at en mascara drysser på mig..dyr, billig, vandfast…det er fuldkommen lige meget..ingen drys! Jeg har endda også forholdvis lange vipper nederst og kommer gerne godt med mascara på dem også :-).

christina visby

Jeg fik en Løwen beyond volume and curl i min godiebox. Den er intet mindre end fantaksisk ( på mig ) inden svor Jeg Til Idun mascara. Men Jeg har også ret små vipper og fedtede øgenlåg, Løwen giver flotte vipper den har den blå krans den har plejede serum og den sidder hele dagen uden at drysse eller havne andre steder. Den er virkelig god og jeg glæder mig til de relancere den 8. November for jeg har snart brug for en ny 🙂

Debbie

Jeg er også KÆMPE fan af Paradise Extatic, men… Jeg synes virkelig, at den tørrer ud ret hurtigt! Har I oplevet det samme?

Katja Moikjær

Ikke endnu – men andre siger det samme og jeg har nok kun haft min i…. dumdum…. en lille måned måske? Hvor længe holder din?

Annika Poulsen

Ja, Debbie jeg gider ikke købe den mere for jeg synes også den tørrer ud, og så bliver den altså for dyr. Er gået over til L’oreal Mega Volume Collagene i stedet, den er også rigtig god til volumen.

Meta

Jeg har været stor fan af cliniques tube mascara, da den virkelig slet ikke drysser, men har oplevet at den udtørrer huden under mine øjne (bilder jeg mig ind i hvert fald) da den jo skal vaskes af med ret meget vand – er det noget I oplever? Og er der mon andre måde man kan fjerne den på?

Katja Moikjær

Du kan bare bruge en helt almindelig makeupfjerner. Vand er ikke ret effektivt. Jeg bruger bare vores egen Alt i en makeupfjerner men enhver almindelig makeupfjerner fungerer (bare ikke olie)

Meta

Kan man simpelthen bare bruge almindelig make up fjerne? Jeg synes altid jeg har fået at vide at det skal være 38 grader varmt vand?Så dumt at jeg ikke bare har prøvet med almindelig fjerner så 🙈 Det vil jeg gøre fremover 🙂

Katja Moikjær

Ja gør det! Det er bare noget de skriver fordi man kan. Ikke fordi det er bedst

Tanja V

Jeg kombinerer altid mascaraer – først en god volumenmascara, og så tube mascara ovenpå. På den måde undgår jeg pandalooket, for jeg har præcis samme issue som Katja med at min hud opløser al makeup. Men med kombimetoden, så kører det😃

Maria

Skal lige have afklaret: Jeg mener at have hørt at Clinique High Impact mascara er en tube mascara. Har jeg ret i det?

Katja Moikjær

Nej. Det er en almindelig voksbaseret mascara. Clinique Lash Power er en tube mascara

Marie

Hvordan får du Glossiers mascara af?
Jeg er super glad for den mht til holdbarhed. Men den er praktisk talt umulig for mig af få af uden at lig e en panda. – derfor ligger den forsat i skuffen.

Katja Moikjær

Jeg bruger bare vores egen makeupfjerner: https://pudderdaaserne.dk/vores-egne-produkter/alt-en-makeupfjerner/
Det har aldrig været et problem, jeg har tænkt over.

Marie

Det skal have et forsøg. Tak for svar🙂

Meta

Man akn simpethen bare bruge makeupfjerne? Synes altid jeg har fået at vide at den kun kan fjernes med 38grader varmt vand? Så dumt at jeg ikke har prøvet med fjerneren så, det vil jeg gøre fremover! Tak 🙂

Lise Mitchell

Jeg vil gerne købe Glossiers – men kan kun hvis man bor i USA eller Canada?

Helene Randløv

Hej Lise
De har europæisk webshop nu, så du kan bare give den gas.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *