Anmeldelse: MAC Extended Play Perm Me Up Lash Mascara

24.08.20
MAC Extended Play Perm Me Up Lashes Mascara

MAC Extended Play Perm Me Up Lashes Mascara

“Men du har jo øjenvipper i dag!” Sådan reagerede Helene, da vi mødtes mens jeg havde MAC Extended Play Perm Me Up Lash Mascara på.

Jeg er trofast storforbruger af tube-mascara såsom MAC Extended Play og Glossier Lash Stick. Og det er mildest talt ikke, fordi jeg får store bambiøjenvipper af dem. Tværtimod. Sammenlignet med klassiske mascaraer giver de et temmelig middelmådigt look. Til gengæld bliver de siddende hele dagen uden at drysse og give pandaøjne, i modsætning til sådan cirka alle andre mascara på mig. Læs mere om hvorfor jeg elsker tubemascara her.

Tubemascara i en dramatisk version
MAC har nu opgraderet deres klassiske Extended Play til en mere dramatisk Perm Me Up Lash med de samme ultra-holdbare fordele, men med langt mere wow i. Den kan løfte og bue og synes af en del mere end den gamle Extended Play.

Den buede børste giver mig Benefit Roller Lash-vibes, og Perm Me Up Lash holder også en buet vippe, som Roller Last gør.

Hvis du allerede bruger en super-dramatisk mascara, som du er glad for, så hold dig til den. Men hvis du ligesom jeg kæmper med pandaøjne og mascara, der drysser, så er MAC Extended Play Perm Me Up Lash Mascara det perfekte mix af holdbarhed og effekt.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)
MAC Extended Play Perm Me Up Lash Mascara koster cirka 199 kroner i for eksempel Magasin og Matas* . Jeg kan ikke finde den pt på MACs egen webshop. Lookfantastic.dk* forhandler også Perm Me Up Lash.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Karen

Spændende!! Men betyder det mon så at den alm ‘extended play’ udgår? Jeg har i flere år brugt den sammen med False lashes Maximizer, som netop giver det ekstra på længde og fylde som Extended Play ellers mangler. Hvordan mon den nye vil gøre sig oven på Maximuzeren??

Helene Randløv

Hej Karen
Nej, det håber jeg sandelig ikke! Jeg elsker Extended Play, mens Perm Me Up, nok ikke lige bliver min favorit foreløbig.
Kh. Helene

Lotte F

Har prøvet Perm me up, men blev faktisk skuffet. Effekten er der uden tvivl, det ser godt ud, men jeg elsker Extended Play og har brugt den i årevis. Der sidder godt og smudger ikke. De 2 skulle i følge ekspedienten indholdet det samme. Men de holder ikke lige godt ihvertfald ikke på mig. Øv

Helene Randløv Hansson

Det er også stadig Extended Play, der vinder for mig.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *