God sommer til jer alle!

Supernemt look med et efterårstouch

Katja med et supernemt look med et touch af efterår

Foto: LouiseH.dk

Så er Pudderdåserne tilbage efter en dejlig sommerferie som er blevet tilbragt henholdsvis på Læsø og på badeværelset med murbrokker i håret. Godt jeg har sat badeværelse i stand i stedet for Helenes tur til Læsø med familien…. eller…. Fik jeg nævnt jeg overhovedet ikke er halvt færdig?

Midt i al støvet var det skønt at rense ansigtet og få makeup på igen. Det blev et lyst look med et touch af efterår, for vi kan jo ikke komme udenom, at det nærmer sig. En lille smule.

Kinder:
MAC Bronzing Powder i Refined Golden er lagt under kindbenene, langs næseryggen og på panden. Derefter har jeg lagt NARS Blush i Amour på kinderne. Begge dele er lagt på med en almindelig rougepensel, i dette tilfælde MAC 129.

Vex, Fig.1 og Vanilla fra MAC.

Foto: LouiseH.dk

Øjne:

Brynene er tegnet op med MAC Eye Brows i Fling.

På hele låget er lagt MACs øjenskygge VEX med en flad pensel, for eksempel 239. I globelinjen og i øjenkrogen har jeg brugt Fig. 1, også fra MAC, med blendingpensel 222. Som highlighter på brynet er lagt Vanilla fra MAC, også med 239.

Eyelineren er en blommefarvet med glimmer fra MACs Art Supplies kollektion, nemlig Almost Noir, som er lagt på hele den øverste vippekant og på de yderste 2/3 af den nederste vippekant. Derefter sort mascara.

Vex, Fig.1 og Vanilla fra MAC

Foto: LouiseH.dk

Læber:
Jeg har brugt en læbestift fra MAC, der hedder Fanfare, som er en skøn neutral pink, som stort set alle kan bære. Det er min for tiden yndlingslæbestift.

Aaaah det er dejligt at være her igen! Har I haft en god sommer?

Køb MAC i Magasins webshop her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

  • Så fint! Og jeg som har brug for at lære mig lidt nye make-up tricks også :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God sommer til jer alle!