Supernemt look med et efterårstouch

09.08.10
Katja med et supernemt look med et touch af efterår
Katja med et supernemt look med et touch af efterår
Foto: LouiseH.dk

Så er Pudderdåserne tilbage efter en dejlig sommerferie som er blevet tilbragt henholdsvis på Læsø og på badeværelset med murbrokker i håret. Godt jeg har sat badeværelse i stand i stedet for Helenes tur til Læsø med familien…. eller…. Fik jeg nævnt jeg overhovedet ikke er halvt færdig?

Midt i al støvet var det skønt at rense ansigtet og få makeup på igen. Det blev et lyst look med et touch af efterår, for vi kan jo ikke komme udenom, at det nærmer sig. En lille smule.

Kinder:
MAC Bronzing Powder i Refined Golden er lagt under kindbenene, langs næseryggen og på panden. Derefter har jeg lagt NARS Blush i Amour på kinderne. Begge dele er lagt på med en almindelig rougepensel, i dette tilfælde MAC 129.

Vex, Fig.1 og Vanilla fra MAC.

Foto: LouiseH.dk

Øjne:

Brynene er tegnet op med MAC Eye Brows i Fling.

På hele låget er lagt MACs øjenskygge VEX med en flad pensel, for eksempel 239. I globelinjen og i øjenkrogen har jeg brugt Fig. 1, også fra MAC, med blendingpensel 222. Som highlighter på brynet er lagt Vanilla fra MAC, også med 239.

Eyelineren er en blommefarvet med glimmer fra MACs Art Supplies kollektion, nemlig Almost Noir, som er lagt på hele den øverste vippekant og på de yderste 2/3 af den nederste vippekant. Derefter sort mascara.

Vex, Fig.1 og Vanilla fra MAC
Foto: LouiseH.dk

Læber:
Jeg har brugt en læbestift fra MAC, der hedder Fanfare, som er en skøn neutral pink, som stort set alle kan bære. Det er min for tiden yndlingslæbestift.

Aaaah det er dejligt at være her igen! Har I haft en god sommer?

Køb MAC i Magasins webshop her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Heidi

Så fint! Og jeg som har brug for at lære mig lidt nye make-up tricks også 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *