Hurtigt forårslook med MAC Prêt-à-Papier

Revitalash – Få lange øjenvipper: Nyt mirakel-produkt?

Revitalash

Jeg er fra naturens side udstyret med de mest fesne øjenvipper nord for Alperne. Korte, flade og tynde. Det er et trist syn. Mange produkter har gennem tidernes løb lovet at give køberen lange, smukke og tykke øjenvipper, men endnu har ingen virket. Indtil nu.

En helt ny type produkter er kommet på markedet, primært i USA. Fælles for dem alle er, at de indeholder et stof, der hedder bimatoprost. Det blev oprindeligt brugt i medicin i form af øjendråber mod forhøjet tryk i øjet. Men man fandt hurtigt ud af, at en almindelig bivirkning, når folk brugte det, var, at øjenvipperne voksede som død og helvede. (Kilder:  Journal of Cosmetic Dermatology, Juni 2010, Clinical Ophthalmology, April 2010 og Drugs in Aging, nummer 26, 2009).

Baseret på receptpligtigt lægemiddel
Det kom der er et receptpligtigt lægemiddel ud af, Latisse, som man kan købe i USA på recept, som er godkendt til at give længere øjenvipper. I kølvandet på dette er der nu også kommet en række kosmetiske produkter på markedet, der indeholder dette stof, og dem har Pudderdåserne kigget nærmere på.

Der findes mange. Lilash, Revitalash, Peter Thomas Roth: Lashes To Die For, MD Lash Factor, Neulash m.fl. De indeholder alle bimatoprost (eller tilsvarende stof) og virker på samme måde.

Og lad det være sagt med det samme: De virker! Jeg har gennem fem måneder brugt Revitalash, som var den, jeg kunne købe billigst. I den periode er jeg gået fra at folk, der lægger makeup på mig, kommenterer på, hvor korte mine vipper er, til at de kommenterer på, hvor lange de er. Det er en ret overbevisende effekt. Allerede efter cirka 3 ugers brug var de synligt længere. Billedet til venstre er taget før brug af Revitalash, og billede til højre er taget efter tre måneders brug.

Før Revitalash til venstre, efter tre månedes brug af Revitalash til højre

Bagsiden af medaljen
Men selvfølgeligt er der en bagside. Det er hundedyrt! De koster omkring 1.000 kroner. (Jeg håbede da L’Oreal kom med deres Lash Renewal Serum, at det ville være en let tilgængelig version af bimatoprost, men nej. Der er intet i Lash Renewal Serum, der kan få dine vipper til at vokse).

Til at mildne den høje pris bare lidt vil jeg dog sige, at en tube holder længe. Jeg har brugt det hver dag i fem måneder nu og har stadigt ikke tømt min Revitalash.

Som med alle andre ting, der har en virkning, kan der også være bivirkninger.  En prikkende følelse, mulig misfarvning af huden, hvor det har ramt og ændring i farven på iris er blandt de mulige bivirkninger. Men risikoen for bivirkninger er ret lav ved dette stof. Jeg oplevede personligt ingen problemer ved at bruge det.

Dyrt – men det virker!
Min anbefaling er derfor heller ikke absolut. Dette er kun til folk, der virkeligt er kede af deres korte vipper. For andre er det nok for dyrt. Men for os, som virkeligt er udfordret på øjenvippe-fronten, er det en fantastisk mulighed, der kan gøre stor forskel på ens udseende.

Pt. forhandles Revitalash herhjemme hos blandt andet Spashop.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

37 kommentarer

 • Ditte

  Hvad så når man stopper og de lange øjenvipper falder af? Vokser der så nye lange øjenvipper ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Jeg ved det faktisk ikke præcist. Jeg holder det ved lige ved at bruge den cirka 2 gange om ugen nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mehtap

  Hejsa, ikke for at gøre nogen kede af det, men jeg kan slet ikke se nogen forskel på de to billeder, vipperne synes lige lange og lige tætte….?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Helt ok, det kan være svært at se den slags på billeder. Men tro mig, der er stor forskel :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sie

   Ja, jeg kan nu heller ikke se forskel på de to før og efter billeder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • alberte

  Hej, jeg kan heller ikke rigtig se nogen forskel på billedet. Kunne du ikke prøve at lægge et billede ind, hvor du har åbne øjne? Så kan man måske bedre se det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Hej Alberte

  Det er sjovt, jeg kan sagtens selv se forskel. Jeg har ikke nogle før-billeder med åbne øjne, så det er for sent ny desværre.

  Kh. Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria

  Har du prøvet det billigere produkt Talika, som der tales så meget om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej desværre. Men jeg er ved at afprøve MACs nye version af samme, som lige er kommet og også er meget billigere:

   Jeg melder tilbage om 6 uger :-)

   http://pudderdaaserne.dk/2011/06/16/mac-prep-prime-future-lenght-lash-serum/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne Paaby Nielsen

   Skal ud og købe en nye eye serum, har brugt M2 lashe og har fået længer øjenvipper, men leder nu efter en god men billigere serum. Faldt over jeres artikel, hvor du vil vende tilbage efter 6 uger, og fortælle om virkningen af Mac eye serum, hvad fandt du af. Mv Paaby

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Janne. De produkter som M2, Revitalash mfl. der bruger bimatoprost-derivater er mere effektive. Men MACs serum virker også. Der er groft sagt to klasser – produkter med bimatoprost og produkter med aminosyrer/peptider. M2 og Revitalash hører til det første, MAC hører til det sidste.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janna

   Hvor længe har I prøvet MAC s og hvilket efftekt har I opnået ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Janna. Det her er et gammelt indlæg, den eksisterer desværre ikke længere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie

   Jeg havde læst en del om Talika og fik endelig taget mig sammen til at prøve det af… LOVE IT!
   Jeg har brugt det trofast hver aften i omkring 5-6 måneder og er stadig ikke ved at løbe tør(Jeg har bare den lille tube) For mig der normalt havde halvkorte, tynde vipper var det her et mirakelmiddel. Mine vipper blev længere, mørkere og tykkere – og jeg er næsten stensikker på at der er kommet flere af dem… Talika påstår at du kan se resultater indenfor en måned, og det var rigtigt for mit vedkommende. Alle mennekser er selvfølgelig forskellige, så det virker jo nok bedre på nogle end andre, men til den relativt billige pris (hvis man altså ellers fokuserer på hvad ens vipper muligvis kan komme til at se ud som) så vil jeg bare sige: PRØV DET!! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Tak for info!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa,

  Revitalash kan købes på Amazone.com til 79 USD – ca. 450,00 kr – næsten halv pris !!!!!

  Kh

  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Er man så sikker på, at det er den originale man får og ikke en fake?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Hej!
  Hvor er det skønt I gider prøve alle disse produkter, og skrive om dem bagefter !!!
  Jeg har dog et spørgsmål til Revitalash og Neulash:
  I skriver det oprindeligt var medicin til grøn stær, hvor det skulle afhjælpe det høje tryk i øjet, og derigennem opdagede man effekten på vipperne – så når man så absolut ikke har grøn stær, hvad sker der så når man alligevel bruger sådan et produkt? Det trænger jo dybt ind, og må have en effekt andre steder end på vipperne!
  Du skriver at der er bivirkninger, ændring af farven i iris!!! Det lyder fuldstændig vildt i mine ører (øjne ;-) ) og jeg tænker at langtidseffekten må være – ja, forfærdelig, når man ser bort fra de fine øjenvipper!
  Har I læst eller hørt oplysninger desangående??

  menge venlige hilsner
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej med jer, tak for jeres skønne skønne blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg synes da det er ret let at se forskel på de to billeder? Også jeg oplever stor fotskel, hurra!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg overvejer virkelig at prøve Revitalash, ikke fordi jeg som sådan har korte vipper, jeg kunne bare godt tænke mig at se hvordan den bedste udgave af mine egne vipper ville se ud.
  Men inden jeg køber den, vil jeg bare høre, om I har prøvet Mavala’s øjenvippeserum, som bl.a. kan købes på lookfantastic og feelunique?
  Den har jeg nemlig selv haft gode erfaringer med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej desværre ikke endnu. Jeg mener Helene er i gang med at prøve? Men den indeholder peptider i stedet og kan derfor ikke rigtig sammenlignes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Tak for svar, nej Mavalas er nok slet ikke ligeså effektiv som Revitalash :) Jeg er lidt i tvivl om hvordan man skal bruge Revitalash. Alle steder læser jeg, at man skal komme den på kanten lige før vipperne begynder, altså ligesom en flydende eyeliner. Men i videoen herunder, viser de at man skal komme den ud på vipperne. Jeg er derfor lidt forvirret, og det virker ellers til at være en rimelig “fornuftig” video ellers.
   http://www.youtube.com/watch?v=xs9kRwta66E

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du skal lægge den som om det var en flydende eyeliner helt tæt på de øverste vipper. Det andet er der ingen grund til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Kan købes på eBay til omkring 450 med Porto ;) jeg har lige fået 2 hjem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har brugt revitalash i nogle måneder og jeg kan tydeligt se forskel, de er både blevet længere og mørkere. I starten havde jeg de flotteste bambi vipper, men nu er de desværre slet ikke til at styre, de bukker skævt og krydser meget ind over hinanden, så når jeg lægger mascara ser det mærkeligt ud. Har i et trick til hvordan man får styr på sine vipper eller bør jeg bare stoppe med at bruge det helt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Min anbefaling er at få fat i en vippekam, den bruger du så før og eventuelt også efter, du lægger mascaraen på vipperne. Varianten fra M2 Beauté får mine varmeste anbefalinger, du kan læse lidt om den her: http://pudderdaaserne.dk/2013/09/16/manedens-favoritter-august-2013/
   Hvis du ikke bader hver dag, så sørg for at fugte vipperne, så du ikke har “morgenhår” på vipperne… Det er en udfordring, som hører med til at sove på maven, især hvis vipperne er lange.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Ved I noget om produktet Aphro Celina – REALASH?
  Det kan købes på denne hjemmeside, men har ikke rigtig forstand på hvad der er i.
  Så det ville være interessant at høre, om nogle af jer har prøvet det? :-)
  http://www.realash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Fie
   Det er første gang jeg hører om og ser ReaLash. Sitet gør at jeg ALDRIG ville købe noget der, alle mine alarmer ringer… ordvalget og meget andet. Jeg ville købe en af de gode kendte mærker, som du ikke behøver at købe gennem et eller anden webshop. Selve produktet skulle indeholde blandt andet en af de samme ingredienser som Revitalash.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hejsa! Gammel post men har du evt prøvet at bruge dem på øjenbrynene – og evt hvor du gerne ville have hår til at vokse frem? Leder efter noget der kan give mig tykkere bryn og altså få hår til at vokse frem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er det en vedvarende effekt eller er man nødt til at blive ved med at bruge det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Effekten forsvinder når man stopper med at bruge det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla k

  Hejsa! Ved du om, man må bruge den, når man ammer? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Camilla

   Jeg har spurgt producenten af M2, der også laver et lignende serum, og de siger nej.

   Hvis du ser på de receptpligtige midler, der også indeholder bimatorpros, må de ikke bruges under graviditet og amning.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtigt forårslook med MAC Prêt-à-Papier