Torsdags top ti: Lidt friskere efter ferien

Torsdags top ti: Lidt friskere efter ferien
01.08.24
Torsdags top ti: Lidt friskere efter ferien

Det er ikke altid nemt at kommer tilbage fra ferie. Det gælder, uanset om ferien har stået på en såkaldt staycation, eller om du har været ude. I ”Torsdags top ti: Lidt friskere efter ferien” har jeg samlet forskellige produkter, der måske kan lette på humøret. Hvis ikke det virker, kan selvforkælelsen måske hjælpe dig til at blive klar til hverdagen. Hvis intet fungerer, skrev jeg tilbage i januar flere indlæg om, hvordan man kan hjælpe sig selv op igen. De fleste, jeg har talt med i denne uge, er allerede ved at kløjes i opgaver. Det er ikke ret sjovt at starte op på den måde, så det er vigtigt at passe på sig selv. Det er ikke hensigtsmæssigt at droppe alle de gode vaner, du måske har opbygget i ferien. Uanset hvor store bunkerne på skrivebordet er blevet, skal du nok komme til bunds i det igen.

Lidt friskere efter ferien

Nogle af ti produkter herunder er måske nok lidt utraditionelle… Og det er selvfølgelig meningen. Først og fremmest er de tænkt, som øjeblikkelige eller i hvert fald hurtigtvirkende løft. Det er produkter, der gør en stor forskel for mig, eller som jeg i hvert fald har drøngode erfaringer med. Flere af dem er altid på plads i min kuffert, så der er en hurtig løsning i tilfælde af tungsind. Da jeg selv planlægger mit arbejdsliv, er det sjældent noget, der stresser mig. Det er når arrangementerne er for mange, eller jeg er ude, det hænder, at jeg bliver overstimuleret.
Hvis du holder øje med i hvilke situationer, det sker for dig, kan du forberede dig. Først og fremmest er forebyggelse ofte lettere end behandling, og for det andet er det uhensigtsmæssigt at havne dér. Hav derfor dit eget ”katastrofekit” klar til perioder med travlhed.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Makeup By Mario MoistureGlow Plumping Lip Serum*

De er bestemt ikke drøje i brug. Faktisk har jeg slet ikke lyst til at vide, hvor mange, jeg efterhånden har købt. Det er oftest de lidt kølige nuancer, jeg vælger, men det er egentlig ikke vigtigt. Farverne er meget transparente, men de er så vanvittigt pæne på læberne. Som du måske kan fornemme har jeg noget, der minder om afhængighed af MoistureGlow Plumping Lip Serum. Det er fordi, jeg synes, de er så rare at have på, og så ser læberne bare vildt pæne ud. Du kan både få dem med og uden perlemor, dog er den smule perlemor, der er i, temmelig diskret.

2. Dr. Jart+ Cicapair Sleepair Intense Soothing Repair Mask*

Det har taget ekstremt lang tid at skrive dette indlæg, fordi jeg har været nødt til at lede efter indlæg. I dette tilfælde har jeg været flere år tilbage, for at finde en favorit. Det lykkedes mig ikke at finde indlægget, så det må betyde, at jeg aldrig har skrevet det. Det forstår jeg overhovedet ikke. Faktisk var jeg så begejstret for effekten, da jeg prøvede masken første gang, at jeg købte en til Katja! Konsistensen er jeg ikke pjattet med, men alt er tilgivet, når jeg vågner om morgenen. Min hud er mindre rød, glattere, mere fugtet og bare så rar at være i.

3. Giorgio Armani Beauty Eye Tint Liquid Eyeshadow

Også Giorgio Armani Beauty Eye Tint Liquid Eyeshadow er en gammel favorit! En af de gode ting ved en øjenskygge som denne er brugervenligheden. Det er nemlig så enkelt, at du kan bruge fingrene… Eye Tint Liquid Eyeshadow ligger pænt på, de krakelerer ikke, og de bliver siddende. Der var mange fine farver at vælge mellem i forvejen, og der kommer stadig flere til. Eye Tint Liquid Eyeshadow er fine at bruge som blikfang til et look eller som en ganske let tone i tone makeup. De fungerer endda fint til smokey eyes, uanset om du er til et lyst eller mørkt et af slagsen.

4. Matiere Premiere Neroli Oranger Eau de Parfum

Det er langt fra første gang, jeg skriver om denne duft. Det er naturligvis, fordi det altid er den, jeg vælger, når jeg har brug for et løft. Det er så ren og fin en duft, at man straks føler sig bedre tilpas. Selv på dage hvor alt er gået galt, kan den løfte mit humør. Det er en ganske særlig egenskab, og der er ikke vildt mange dufte, der kan det. Har du fundet en duft, der påvirker dig på den måde, gælder det om at benytte sig af det. Neroli Oranger er den duft for mig!

5. The Inkey List PHA Exfoliating Hydrating Body Water Cream

De firmaer, der kan få mig til at bruge en creme til kroppen i længere tid, kan noget særligt! PHA Exfoliating Hydrating Body Water Cream er sådan en creme… eller hvad man nu skal kalde den. Konsistensen er sær, men hold da op, hvor er den rar at bruge her i varmen. Den er helt let nærmest vandet, når den kommer i kontakt med huden. Så man behøver heller ikke ret meget. Den er let at fordele og smøre ind, samtidig med at huden bliver så blød af den. Tør hud på kroppen døjer jeg kun sjældent med, men derfor kan jeg sagtens se forskel fra før.

6. L’Oréal Paris Elvital Glycolic Gloss 5-Minute Lamination Rinse-Off

Denne glansbehandling gør simpelthen underværker, hvis håret er blevet lidt trist og mat henover sommeren. Den skal desværre sidde ret længe i håret efter balsammen, der også skal virke i tre minutter. Effekten taler dog for sig selv, derfor finder jeg gerne på noget at fordrive tiden med, mens vandet er slukket. Der er glykolsyre i, som forsegler hårets overflade og giver masser af glans. Hele serien er god, og så er jeg overraskende glad for duften, der minder mig om shampoo fra min barndom. Effekten af behandlingen holder godt, selvom du vasker håret indimellem, forbliver det glansfuldt længe.

7. DUFFBEAUTY Extended Lashes i Lite*

Nu har jeg efterhånden set reklamen for Extended Lashes så mange gange, at jeg kan sætte vipper på i søvne. Denne variant har jeg ikke testet endnu, fordi det endelige look i mine øjne er mere fest end hverdag. Dog er det så nemt at sætte DUFFBEAUTYs buketter på, at du nemt kan gøre det selv. Der er en del penge at spare, hvis du elsker looket, og det er MEGET lettere, end man skulle tro. Der er mange, der helt fejlagtigt tror, at det er svært at få kunstige øjenvipper til at sidde pænt. Buketterne er både hurtige at sætte på og giver et godt resultat, samtidig holder de i op til syv dage.

8. Manucurist Active Smooth*

Da jeg skulle til at skrive dette afsnit, blev jeg godt nok lidt bleg. Det viste sig nemlig, at jeg har stavet Manucurist forkert i de seks år, jeg har kendt til mærket. Nu har jeg været inde og rette det, alle de steder jeg kan komme til. Selvom det er rettet, er jeg stadig flov helt ind i knoglerne…  til gengæld glemmer jeg det nok aldrig. Der er fem forskellige Active varianter, og denne her er sådan en helt naturlig og rimelig neutral nuance. Det er sådan en kombination af pleje og neglelak i ét. Det er jo ikke ligefrem noget, man møder så tit. Det er nogle drøngode produkter, og jeg er virkelig begejstret for effekten.

9. Swae Cosmetics Blush Highlighter Combo i farven 01 Lush Nude / Sheer Fig¤

Begejstringen for Swae Cosmetics helt geniale Blush Highlighter Combo er endnu ikke falmet. Det er måske den pæneste highlighter på markedet overhovedet! Den giver sådan en fin og naturlig glød. Det kan man virkelig godt have brug for, når man vender tilbage fra ferie. Produktet er uendelig drøjt i brug, og både blush og highlighter er lette at fordele og lægge. Det er ofte det produkt, jeg vælger at have med, hvis pladsen er begrænset. Den kan nemlig fint bruges på både kinder, øjne og læber. Med en mascara og noget til brynene i tasken, kan jeg være klar på et øjeblik.

10. Eace Essentials Gum+ Energy Boost*

Det var et rent tilfælde, at jeg prøvede det her koffeintyggegummi. Siden da har jeg ALTID haft det i tasken. De er simpelthen guld værd, hvis jeg skal koncentrere mig meget og længe. Desværre er min koncentrationsevne blevet væsentlig ringere med årene. Det er særligt lange præsentationer, foredrag eller mere stille teater, der udfordrer mig. Sædvanligvis går jeg i teatret og til foredrag med mennesker, jeg kender godt. Gum+ Energy Boost har ofte reddet mig, for det er ærligt talt lidt pinligt, når min hjerne bare slukker. Tyggegummiet er selvfølgelig også praktisk, hvis man bare har sovet dårligt og har brug for noget hurtig energi.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *