Fredagsfavorit: Giorgio Armani Eye Tint

Fredagsfavorit: Giorgio Armani Eye Tint
10.03.23
Fredagsfavorit: Giorgio Armani Eye Tint

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Siden præsentationen i december, har jeg glædet mig til at få fingrene i de nye Giorgio Armani Eye Tint ¤. Nu er de på hylderne, så jeg har kunnet teste dem. Der hersker næppe tvivl om, at jeg er KÆMPESTOR fan af flydende øjenskygge. De er så nemme at lægge og tone ud, og konsistensen giver stor kontrol over placeringen. Det bedste er næsten, at hvem som helst kan lægge en ret vellykket øjenmakeup med sådan én.
Der findes seksten forskellige farver af denne øjenskygge, der kan bruges på flere måder. Med de mange nuancer er der en reel mulighed for at finde mindst en eller to passende nuancer. Hvem har så lyst til at bruge penge på en øjenskyggepalette, man alligevel aldrig får brugt halvdelen af farverne? Nu holder jeg bestemt også af øjenskygge paletter, men jeg ved også, at de er en stor udfordring for mange.

Giorgio Armani Eye Tint ¤

Måske kan du genkende navnet? Giorgio Armani Eye Tint ¤ er ikke et nyt produkt, men formlen er anderledes. Den, jeg husker, var meget mere tør i hvert fald på øjenlåget. Farverne har også fået et ordentligt løft i min optik. Applikatoren er også blevet forbedret. Den nye applikator er vinklet og udformet på en måde, så den ikke samler for meget produkt op. Faktisk tror jeg, at det er muligt at bruge den uden andre redskaber direkte på huden.
Den nuance, jeg havde af den tidligere udgave, var fyldt med perlemor. Det, mindes jeg faktisk, at alle de flotte farver var. Den tørre formel gjorde det også lidt vanskeligt at bygge farven op uden et krakeleret look til følge. Det er slet ikke tilfældet nu. Det kom dog bag på mig, at selv den matte formel indeholder perlemor.

Både til hverdag og fest

Der er seks matte ud af de seksten nuancer af Giorgio Armani Eye Tint ¤. Alle seksten er dog vanvittigt smukke og virkelig klædelige. Med en kølig brun nuance, en lys glitrende nuance og en helt mørk nuance er der mulighed for stor variation.
Der er en virkelig smuk blågrøn, en orange og en bordeaux nuance, jeg selv skal kigge nærmere på. Måske bliver den bordeaux nuance endda min nye favorit til det lynhurtige smokey eye. Samtlige nuancer, jeg har prøvet, er virkelig nemme at tone sammen. Det er netop det, der giver dig plads til variation. De mange kombinationsmuligheder gør det nok temmelig vanskeligt for mig at vælge nuancer. På den anden side er der masser af sikre valg, hvis du er til lidt mere rolig øjenmakeup end mig.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Du kan finde Giorgio Armani Eye Tint ¤ på hylderne i Illum og Magasin* og online blandt andet hos Matas*. Farverne kan du bedst se på Armanis eget site.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *