Tirsdagstip: Ret op på fugten nu (og undgå tør vinterhud)

Tirsdagstip: Ret op på fugten nu (og undgå tør vinterhud)
23.07.24
Tirsdagstip: Ret op på fugten nu (og undgå tør vinterhud)

Klogere eller mindre doven bliver jeg åbenbart ikke… Så her i slutningen af juli er min hud knastør. Nu siger jeg ikke, at du er ligeså doven, som jeg er. ”Tirsdagstip: Ret op på fugten nu (og undgå tør vinterhud)” er skrevet til dig, hvis hud er lidt udfordret. Så i tilfælde af du har været lidt mere doven, end du plejer at være. Eller hvis hudpleje bare ikke har stået øverst på to-do listen, fordi det er sommer. Så er dette tip et opråb, så du kan undgå at få knasende tør hud hele vinteren. Det er med andre ord nu, du skal gøre noget ved det. ”Tirsdagstip: Ret op på fugten nu (og undgå tør vinterhud)” er næsten samme indlæg, som jeg skrev i 2018, i 2021 og sandelig også sidste år. Så du skal ikke føle dig alt for truffet, hvis din hud er tør.

Et lignende tip…

Nogle tirsdagstip minder lidt om børneopdragelse… ikke af dig… men af mig. Du skal helst læse, hvad jeg skriver fremfor at gøre, som jeg gør. Som nævnt ovenfor er det fjerde gang, jeg skriver et lignende tip… Åbenbart er det endnu ikke sivet ind. Sagen er, at jeg afskyr creme, særligt i varmen. I år har jeg oven i købet brugt en SPF med rigtig meget alkohol… Nu har jeg måttet lægge den på hylden, for min hud er sur. Det er selvfølgelig dumt, når jeg ved bedre. Sidste år var jeg vildt sej, hvis jeg selv skal sige det… og brugte fede cremer om natten. Det kunne min hud rigtig godt lide, så jeg slap for RIGTIG tør hud hele vinteren. Derfor må jeg indrømme, at jeg føler mig pænt åndssvag nu, hvor min hud er helt udtørret.

Ret op på fugten nu (og undgå tør vinterhud)

Det er jo for det meste så simpelt at undgå tør hud. For det meste… fordi nogen gange er det selvfølgelig ikke SÅ simpelt alligevel. Det er derfor helt pinligt at indrømme, at jeg har fået tør hud IGEN. Måske har du heller ikke plejet din hud tilstrækkeligt. Eller måske har du opdaget effekten af en SPF med en høj koncentration af alkohol. I så fald kan du sagtens nå, at gøre noget ved det.

Selvom du ikke har været lige så doven som mig, er der stadig en logisk forklaring. Uhensigtsmæssigt indemiljø, utilstrækkelig eller forkert SPF og mangelfuld pleje kan være nogen af dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *