Tirsdagstip: Brug en salve

Pudderdåserne Alt i en salve
04.04.23
Pudderdåserne Alt i en salve

Efter flere uger med sygdom ligger ”Tirsdagstip: Brug en salve” mig nok lidt mere på sinde end ellers. Er du da gal, hvor min hud har lidt i de forgangne uger. Sædvanligvis er min kropstemperatur så lav, at jeg ikke har feber under sygdom. Ja, nogen af os, der skal holde gennemsnittet på de syvogtredive grader… Det var dog ikke tilfældet denne gang, så det vidner også lidt om sygdommens karakter. Når min hud er tør, har jeg jo heldigvis et ret solidt lager af alle tænkelige variationer over emnet creme. Der er selvfølgelig nogle favoritter, men i de første dage orkede jeg simpelthen ikke lette mig fra sengen. Ved mit natbord har jeg sådan en pose fyldt med godter, altså alle de produkter, der kan noget ekstra…

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

Alt i en Salve $

Selvom man jo bestræber sig på at elske samtlige produkter, man producerer. Så er der bare nogen, man har lidt mere ejerskab over end andre. Der er kun ganske få af vores egne produkter, jeg ikke bruger regelmæssigt, men sådan et er Alt i en Salve $. Der er egentlig ikke en særlig grund, sådan er det bare blevet. Den bliver en sjælden gang brugt på hænderne, som neglebåndspleje eller som nathåndcreme i stedet for Alt i en Fodcreme. Til læberne vælger jeg oftest andre produkter… Til en slidt næse må jeg dog indrømme at Alt i en Salve $ virkelig kan gøre underværker. Det er selvfølgelig den lillebitte smule salicylsyre, der gør en forskel.

Slugging

Under mit maraton i næsepudsning, blev jeg dog glad for at bruge Alt i en Salve $ i ansigtet. Det er det, der på Reddit og TikTok sprog hedder slugging. Noget jeg har praktiseret i årevis uden at kalde det noget specielt. Nivea, La Mer, Vaseline, ren sheasmør og så videre er bare nogle af de produkter, jeg har brugt i årenes løb. Det startede i ren desperation sikkert i forbindelse med en lignende omgang sygdom. Hvad det hedder, er selvfølgelig ligegyldigt, det er effekten, der er vigtig for mig. Det går i alt sin enkelthed ud på at vælte et tykt lag creme i ansigtet eventuelt oven på et eller flere gode sera. Om morgenen vågner du op med den blødeste hud. Det er selvfølgelig ikke for dig med meget fedtet hud, men ellers synes jeg, du skulle tage at prøve “Tirsdagstip: Brug en salve”.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *