Månedens favoritter: Maj 2023

Månedens favoritter: Maj 2023
02.06.23
Månedens favoritter: Maj 2023

Når du læser Månedens favoritter: Maj 2023 er det tyvende måned i træk, du har haft muligheden for det. Det er faktisk første gang i bloggens historie, det er sket. For mig er det altså lidt stort, at Månedens Favoritter er blevet udgivet til tiden så mange måneder i træk. Især fordi jeg altid har haft så dårlig samvittighed, når det ikke er sket.
Tag ikke fejl af min kritik af nogle af produkterne og husk, at de er valgt som favorit af én årsag… Nemlig at jeg er vild med dem.
Månedens favoritter: Maj 2023 er masser af fedt og fugt… og atypiske farvevalg til neglene. Der er helt vildt pæne men meget stille øjenskygger, så er der to skønne løsninger på nogle meget forskellige udfordringer. Så er der en smagsfavorit og en virkelig dejlig duft, der får folk lidt tættere på.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. VitaYummy Hair & Nails Vitamins Rhubarb

Findes der noget bedre end rabarber? I sæsonen forsøger jeg at spise så meget rabarber som overhovedet muligt. Derfor havde jeg helt åndssvagt høje forventninger til smagen af VitaYummys nye sommervariant. Heldigvis lever smagen fint op til mine forventninger, så jeg kan få en daglig dosis. Desværre er ham den langhårede skrækkeligt allergisk overfor netop rabarber, så selv i sæsonen får jeg det for sjældent. VitaYummy Hair & Nails Vitamins Rhubarb er derfor en kærkommen tilføjelse til VitaYummys sortiment. Selvfølgelig håber jeg, at den får lov at blive ligesom ferskensmagen gjorde. Det ville være så skønt og meget sommerligt at stå med rabarbersmag i vinterhalvåret. Så jeg vil have købt mig et godt lager, så jeg er sikker på ikke at løbe tør. Da jeg spiser dem hver eneste dag, er det heldigvis nemt, og de holder til næste år.

2. Aveeno Skin Relief Body Oil Spray¤

Mit forhold til Aveeno Skin Relief Body Oil Spray er præget af, at jeg ELSKER kropsolie. Teksturen, effekten, følelsen og selv måden, den får huden til at se ud. Det er ret mange punkter, hvor Aveeno bare har ramt plet med denne olie. Og så er der lige det ene punkt… hvor de efter min mening slet ikke har. Min sarte næse er jævnligt til genstand for himmelvendte øjne. Nogen tror endda, at jeg overdriver, når jeg beskriver mit ubehag ved dufte. Det er bare fjollet! Det ville unægtelig være skønt ikke at få kvalme af duften. Det er noget med at trække vejret gennem munden eller overdøve den hurtigt…
Heldigvis ved jeg, at jeg er ret alene om at have det sådan. På alle andre punkter er denne olie så rar, så trods duften får olien mine varmeste anbefalinger.

3. doozie Luxury Sleep Mask*¤

Nøj, hvor ville jeg ønske, at denne maske havde været en del af mit liv, dengang jeg var nattevagt. Selvom jeg ikke længere er afhængig af at sove om dagen, er der andre gode grunde til at bruge den. Det der med at sove, er godt nok blevet virkelig meget bedre… Alligevel er det stadig noget, jeg skal bruge en del energi på. Når overskuddet ikke er så stort, bliver den energi ikke prioriteret, og derfor sover jeg alt for lidt. Som noget nyt og spændende vågner jeg vanvittigt tidligt, uanset hvornår mit hoved ramte puden. Afhængigt af dagens gøremål sover jeg videre eller står op, det sidste er ikke altid lige spændende. Doozy Luxury Sleep Mask giver mig en ro, som jeg ikke får uden. Det lyder helt åndssvagt, men jeg behøver ikke at bruge kræfter på at holde øjnene lukkede.

4. Depend 7Day Hybrid Polish 7292 Free Spirit og 7296 Bohemian Princess

Hver gang jeg ser makeup-og neglelakkollektioner fra de forskellige mærker, tænker jeg straks i looks og kombinationsmuligheder. Det er til dels en slags erhvervsskade, men det har vist altid været sådan. Min hjerne fungerer i billeder, så jeg kæder farver, billeder, oplevelser og alt muligt andet sammen. Sådan er det naturligvis også, hver eneste gang jeg modtager produkter eller pressemeddelelser. En af udfordringerne, der opstår i kølvandet på den tankegang, er tidsmangel. Der er simpelthen alt for lidt tid til at afprøve alle de ideer.
7Day Hybrid Polish har siden lanceringen været nogle af mine favoritter på markedet. Depend gør det også nemt, ved hver eneste lancering af de vildt fine kollektioner. Selvfølgelig var jeg draget af Offbeat (stærk orange nuance) og Boho Babe (hot blåtonet pink nuance) af Bohemian lakkerne, alligevel valgte jeg noget helt andet…

5. InuaCare Avi Facial Mist

Planen var, at det var InuaCare Asiaq Extra-Care Balm, der skulle være en af Månedens favoritter: Maj 2023. Der var bare for meget godt at sige, hvorfor den endte som Fredagsfavorit i stedet. InuaCare Avi Facial Mist passer næsten bedre ind, og den er blevet brugt mindst lige så flittigt. Det er den især, fordi min hud behøver ekstra omsorg i øjeblikket, derfor bruger jeg BAK Healthy Aging Moisture Boost.
For tre måneders tid siden læste du måske ”Tirsdagstip: Smør din probiotiske creme på fugtig hud”? Min glæde ved de to produkter, vil næsten ingen ende tage. Det er forbundet med så stor glæde at bruge dem hver dag, at jeg også bruger dem om morgenen… Avi Facial Mist har en meget mild duft, som jeg virkelig nyder, og min hud er superglad. Den er ellers ret så selektiv, når det gælder mist.

6. BAK Healthy Aging Moisture Boost

Det er den dynamiske duo BAK Healthy Aging Moisture Boost og InuaCare Avi Facial Mist, der sørger for, at min hud har det rart.
I gennem længere tid, har jeg testet forskellige produkter, som min hud ikke rigtig kan lide. Efter sådan en omgang skal der noget seriøs pleje til. Så sent som i sidste uge testede jeg en maske… Den kunne have holdt mig indendørs resten af eftermiddagen, fordi jeg nærmest var bordeaux i ansigtet. Der stod de to helt på pletten og sørgede for øjeblikkelig lindring. BAK Healthy Aging Moisture Boost er bedst på hud, der er fugtet for eksempel af InuaCare Avi Facial Mist. Indtil det gik op for mig, synes jeg faktisk, at den kradsede lige rigeligt. Nu hvor jeg både har fattet at bruge den korrekt og lært at dosere den, elsker jeg den inderligt!

7. Laurent Mazzone Parfums Aldheyx Eau de Parfum

Det undrer mig virkelig, at jeg aldrig før har lagt mærke til Aldheyx. Siden jeg ved et tilfælde fik fat i duften med det sære navn, har jeg været som besat. Det er en duft, jeg har lyst til at have på hele tiden, den dufter rent og rart. Når jeg har den på, overvejer jeg tit, hvad det er, der dufter SÅ godt… Sådan går der gerne noget tid, indtil jeg opdager, at det er mig selv. Den virker rigtig godt, hvis man vil have folk tættere på, den ER testet i det københavnske natteliv! Den åbner med et anstrøg af bergamotte og en orkan af aldehyd… der netop dufter rent. En mandelagtig sødme fra heliotrop baner vejen for en sart og virkelig fin jasmin. En rar og blød omfavnende varme fra moskus og cashmeran bliver længe på huden.

8. Ilia Liquid Powder Matte Eye Shadow*

De fire farver, jeg har købt af Liquid Powder Matte Eye Shadow, er næsten ikke til at sammenligne. I forbindelse med nogle looks, jeg har lagt, brugte jeg dem alle fire. De to jeg har valgt som favoritter, klarede sig langt bedre på alle måder. Selvom jeg har haft stor glæde af farverne Juniper og Ochre alene, fungerer de overhovedet ikke som base for pudderøjenskygge. Så snart produktet er tørret på huden, skal man faktisk holde fingrene væk. Det gælder om at få tonet ud i en fart og sørge for, at placeringen og mængden er ens. I modsætning er den grålilla Aster og den grå Dove meget mere anvendelige. Når de først sidder der, så bliver de siddende. Med dem kan du sagtens skabe lidt blikfang for eksempel med en mørkere globelinje eller highlight på midten af øjenlåget.

9. LastObject LastSwab Beauty Trio Pro Black*

Lige siden LastObject samlede ind via crowd founding, har jeg været vild med produkterne. Til tider er mine ører meget irriterende. En gang imellem får jeg kløet i ørerne i søvne med sår og mere irritation til følge. Desværre findes der kun midler mod det, jeg ikke har lyst til at benytte. Hverken høretelefoner eller head sets hjælper på sagen. Derfor er LastSwab Original min allerbedste ven. Den kan jeg nemlig både rense ørerne med og klø uden risiko for at kradse hul. Sædvanligvis køber jeg de forskellige varianter hver for sig, men sidst jeg købte forsyninger, opdagede jeg LastSwab Beauty Trio Pro. Sættet udmærker sig på mange måder, og jeg er altså vild med at spare vatpinde!
I efteråret var jeg på skadestuen med en silikonedut i øret, derfor advarer jeg lige mod de billige efterligninger!

10. The Body Shop Air-Whipped Body Butter Luscious Lichee

Det kommer nok mere bag på mig, at denne Body Butter er landet her, end det gør på dig! Efter en hyggelig formiddag hos The Body Shop for noget tid siden lå posen med de nye sommerdufte i hjørnet. Frugtige dufte skal helst have en ret solid rygrad, før de siger mig noget. Desværre har de lette og frugtige dufte ofte en elendig holdbarhed, derfor havde jeg uden at prøve afskrevet Luscious Lichee. En morgen stod jeg med den fantastiske duft Kingkydise og overvejede, hvordan jeg kunne kompensere for min tørre hud. Og der i posen lå svaret: The Body Shop Air-Whipped Body Butter Luscious Lichee.
Kingkydise var en af Torsdags top ti: Forårsdufte 2023. Indlægget hvor du kan læse, hvorfor et produkt med duft af litchi er blandt Månedens favoritter: Maj 2023.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *