Torsdags top ti: Forkælelse på budget

Torsdags top ti: Forkælelse på budget
17.08.23
Torsdags top ti: Forkælelse på budget

Selvom der er lavvande på kontoen, kan man jo godt have brug for et pusterum. ”Torsdags top ti: Forkælelse på budget” er forslag til produkter, der kan hjælpe til ro. Er budgettet helt stramt, så kommer du rigtig langt med kokosolie, sukker og kaffegrums, havregryn og honning. Avokado og agurk kan også bruges i en snæver vending. Generelt er jeg forsigtig med at anbefale hjemmerørte masker, men altså jeg eksperimenterede da med det som teenager. Til håret er eddike ret interessant… Læs eventuelt min anmeldelse af håreddike i ”Fredagsfavorit: Yves Rocher Detoxifying Vinegar Rinsing Lotion”. En god olie i håret er altid godt, husk bare, at shampooen skal i først, når den skal vaskes ud igen.
Start med at sætte stemningen med de ting, der er forkælelse for dig. For mig er det nok ikke så overraskende en skøn duft, dejlig musik, selvfølgelig te og diverse masker.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Forkælelse på budget

Én ting er selvfølgelig produkter, uanset om de er købte eller hjemmelavede. Et andet vigtigt element i sådan en stund med forkælelse er selvfølgelig tid. Se det som en investering i dig, du er den vigtigste ressource, du har. Derfor bør du virkelig finde tid til en stund i dit eget selskab, hvor du bruger tid på og med dig selv.

1. Duftverket duftvoks i duften Clean Clean Sheets*

Faktisk har jeg netop selv bestilt denne duft, fordi den bare lyder så rar. Der røg mange andre nyere dufte i kurven, som jeg ikke har duftet til. Der er flere dufte i ren sæbeduft eller skyllemiddel-kategorien, der er endda en pakke med dem samlet. Mine egne erfaringer med Duftverket og den skønne duftvoks er udelukkende gode. Selvfølgelig er der duftvarianter, jeg holder mere af end andre, men helt generelt er de virkelig dejlige. Mit bedste tip er at læse beskrivelserne grundigt, så du kan danne dig et indtryk af de forskellige dufte. Slår alt fejl, er Lene, der er kvinden bag Duftverket, drøngod og sød til at hjælpe.

2. Østerlandsk Thehus H.C. Andersen Blend Te

Efter en lang debat med mig selv, vandt teen. Det kunne være vin, en cocktail, juice eller hvad end du er til. Hos mig er det altid te, der vinder, faktisk drikker jeg uhyre sjældent andet, når jeg er der hjemme. H.C. Andersen Blend er en skøn blanding af sort Keemun te og grøn Grøn Sencha te smagsat med bergamotte, vanilje og rosenknopper. Du skal selvfølgelig drikke lige det, du holder af at drikke, hvad enten det er koldt eller varmt. Hvis du runder forkælelsen af med fod- og neglepleje, som nævnt herunder, er det måske bedre at vente med drikkevarerne.

3. Mac Urth Rasul*

Det er et anderledes produkt, som jeg selv har været MEGET længe om at komme i gang med at bruge. Rasul er på ingen måde et nyt produkt, faktisk er brugen af det kendt i mere end tusind år. Det sjove ved det er især anvendeligheden. Du kan både bruge det til at rense ansigt i, som ansigts- og kropsmaske, du kan endda vaske hår i det. Det er bestemt et sjovt og anderledes produkt, der godt nok sviner lidt… Min anbefaling er, at du knuser det i en morter, så det bliver til helt fint pulver. Det er meget lettere at røre ud og have med at gøre.

4. Pixi DetoxifEYE Depuffing Eye Patches

Det er umuligt for mig at skrive om forkælelse uden at nævne Eye Patches. Du kan sagtens finde nogen, der er pakket enkeltvis, de findes i mange forskellige prisklasser. Der er også virkelig mange varianter, men det er selvfølgelig billigere at købe en bøtte med tredive par i. Pixi DetoxifEYE Depuffing Eye Patches er nogle af mine egne favoritter, og det er også en ret god pris. Selv de virkelig billige koster faktisk det dobbelte, når man køber dem enkeltvis, det er da værd at overveje. Min erfaring er bestemt også, at holdbarheden er ret god, så du ikke behøver at bruge dem op lynhurtigt.

5. Yves Rocher Refresh 2-in-1 Exfoliating Mask Pre-Shampoo

Det er kun et par uger siden, jeg skrev om håreddike fra Yves Rocher. Den relancerede hårserie er nærmest ubeskrivelig god. Yngsten er SÅ glad for hårkuren, at jeg ikke engang nåede at prøve den, før han bed om en ny. Så bestilte jeg selvfølgelig et par stykker, den ene synger allerede på sidste vers, og den anden står hos kæresten. Nu venter jeg så på endnu en pakke fyldt med hårprodukter. Denne eksfolierende hovedbundsmaske er virkelig behagelig at bruge og på ingen måde svær at skylle ud. Tuben er helt vildt god at dosere med, mange hovedbundsscrubs er lidt svære at fordele.

6. Maria Nila Structure Repair Booster Masque

De forskellige masker fra Maria Nila er både virkelig effektive og nemme at have med at gøre. Det er ikke svært at finde meget billigere hårkure, men det er godt nok rart og praktisk med tuberne. Når jeg igen og igen vælger hårkur fra Maria Nila, er det fordi de virkelig er gode til farvet hår. Der er slet ingen tvivl om, at de også gør det godt på andre parametre. Selvfølgelig er det god pleje, og det er faktisk ligegyldigt hvilken variant, der er tale om. I hvert fald har jeg udelukkende gode erfaringer med dem.

7. The Body Shop Shea Butter*

Selvom jeg nærmest ikke turde skrive Shea Butter på listen, så ville det ikke være særlig troværdigt, hvis den manglede. Rent sheasmør er og bliver et af de faste produkter i mit skab… og i mit liv. Konsistensen, duften, følelsen og effekten af rent sheasmør er bare helt unik, og jeg bruger det til ALT. Det bliver smurt i håret, i ansigtet, på albuerne og andre tørre steder. Det er dog læberne, hænderne og neglene, der er de hyppigste aftagere. Faktisk kan jeg slet ikke huske, hvornår jeg sidst skulle have forsømt dette produkt før sengetid. Det er nok det flittigst brugte produkt i hustanden.

8. Matas Striber Hyaluron Bodybutter*

Det er denne kropsserie fra Matas Striber, der er årsag til dette indlæg. Der er LANGT mellem indlæg fra min hånd, der omhandler cremer og lotions til kroppen. Det er simpelthen så fælt at smøre creme på, synes jeg. Det kan nok bedst beskrives med en klaustrofobisk fornemmelse, selvom det egentlig ikke er en fobi, jeg døjer med. Det er så langt fra produkter, jeg har lyst til at bruge til hverdag, som man kan komme… men testes skulle de jo. Du kan nok gætte, at det overraskede mig en del, at de simpelthen er SÅ behagelige. Som et ekstra plus dufter de desuden skønt!

9. Masque Me Up Foot Mask Socks*

De er så lette at bruge, og fødderne bliver SÅ bløde. Der er flere varianter, så du kan også vælge nogle, der er eksfolierende. Masque Me Up Foot Mask Socks er ”kun” pleje, mens Masque Me Up Foot Peeling Mask nærmest leverer en fodbehandling. Sidstnævnte giver bløde fødder her og nu, men effekten træder først rigtig i kraft efter en lille uge. Fødderne ser mildest talt ikke ret pæne ud, mens afskalningen står på. Uanset om du har meget hård hud eller ej, er det ret så meget hud, der skaller af. De er virkelig effektive, og efterfølgende har du de blødeste fødder. Hvis du har lidt svært ved at sidde stille i tredive minutter, kan du tage et par almindelige strømper udover.

10. Depend O2 3-Step Action Nail Care Kit

Der er ingen grund til at snyde dig selv og ikke mindst dine negle for god og effektiv pleje. Depend O2 3-Step Action Nail Care Kit er også en gammel favorit her på bloggen. Det er så dejligt, at alt, du har brug for, er samlet i et sæt. Selvom jeg stadig kan komme HELT ud af den ellers virkelig gode vane. Så er det oftest netop Depend, der kan få mig tilbage på sporet. Det er nemlig så overskueligt, når alt er samlet. Egentlig er jeg god til at få købt gode plejeprodukter til både negle og hænder. Min store udfordring er, at jeg er slem til at få det spredt. Derfor er overskueligheden ved et sæt som dette meget værd for mig!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *