Månedens Favoritter: Juni 2022

Månedens Favoritter: Juni 2022
01.07.22
Månedens Favoritter: Juni 2022

Det her år… det går lidt hurtigere end jeg kan følge med… seriøst skriver jeg virkelig Månedens Favoritter: Juni 2022? Min kære veninde mener, jeg har brug for en nej-hat, fordi jeg er alt for god til at sige ja. Der er nok noget om snakken!
Forleden talte jeg med en anden , der står mit hjerte nært. Samtalen var vidt omkring, ét af emnerne, vi berørte, var den her karrusel, livet nogen gange er. Et spørgsmål, jeg altid har undret mig over, er: ”Hvor ser du dig selv om fem år?”. Hvad svarer man? Mine mål er da mine… og vejen til dem, har jeg ikke i sinde at planlægge. Det tror jeg simpelthen ikke på, at man kan!
Månedens Favoritter: Juni 2022 bidrager til pæne læber, kinder, vipper og negle, let duft, modstandsdygtig hud og pleje til håret. Så er der en øjenopfrisker og en daglig godbid.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Maybelline SuperStay Vinyl Ink i farverne 45 Capricious og 50 Wicked
I kommentarfeltet under billedet, hvor Katja viste denne fabelagtige læbestift i farven Coy, stillede mange spørgsmål til holdbarheden. Der delte jeg min erfaring med Vinyl Ink, der lever hundrede procent op til navnet SuperStay. Nu har jeg prøvet den flere gange og resultatet er nogenlunde det samme lidt afhængigt af farven, jeg har på. Den holder hele dagen, gennem diverse måltider… selv vinaigrette, utallige flasker vand, flere glas iskaffe, kage og en masse kysseri. Den holder så godt, at du skal huske at fjerne den, ellers har du stadig læbestift på om morgenen. I weekenden fejrede ham den langhårede og jeg vores første møde for femogtyve år siden. Til den lejlighed bar jeg naturligvis Vinyl Ink. Trods lidt indledende skepsis fra hans side kyssede vi løs hele dagen uden den mindste smule afsmitning.

2. Sephora Full Loading Mascara i farven Full Blue*
Blå mascara hører sommeren til. En dag jeg sad og legede med et look, spurgte jeg ham den langhårede, hvad han synes. Svaret, jeg fik, var temmelig langt fra det ønskede. Han sagde nemlig, at det var sådan et teenagelook, fnys! Han indrømmede dog, at han nok huskede dengang, han selv var teenager. Groft sagt kan man nemlig dele brugerne af blå mascara ind i tre grupper. Der er de unge, der kan slippe af sted med hvilken som helst af tidens trends. Så er der os, der leger med makeup og dermed også farver på vipperne. Så er der dem, der var unge i start og midt firserne. Dem der enten genoplever glæden ved blå mascara, eller dem der bare aldrig er kommet videre. Det er et sted mellem de sidste to kategorier, jeg befinder mig…

3. Heliocare 360˚ Airgel
Min trofaste SPF på spray havde sneget sig ud af min taske. Mod sædvane var jeg kommet afsted uden SPF, da jeg gik mod byen klokken kvart i kvalme om morgenen. Heliocare 360˚ Airgel havde stået klar på kontoret i noget tid, så valget faldt naturligvis på den. Selvom konsistensen er en mousse som min elskede EVY Technology, er de to milevidt fra hinanden. Først og fremmest skal jeg være mere opmærksom på, at jeg får smurt nok på. Den er ligesom sejere at få smurt ud, så det er lettest med lidt ad gangen. Den tørrer nemlig også virkelig hurtigt ind. Hvis du har meget tør hud, tror jeg ikke, at den er for dig. En markant forskel er også, at denne er temmelig parfumeret. Alligevel kan jeg faktisk ret godt lide den, fordi den bliver på selv i denne hede.

4. N.C.P Olfactives Jasmine & Sandelwood Facet 301
Idéen skulle være opstået, da Naomi Rapace igen ikke kunne finde en passende duft til den røde løber. Når konceptet vækkede min nysgerrighed, skyldtes det, at duftene er skabt til at kunne kombineres med hinanden. Kombinationerne, jeg forestillede mig ved præsentationen for længe siden, har jeg desværre stadig til gode. Selvfølgelig kan de sagtens bruges alene. Denne duft er en del af Seven Facets linjen, der, som navnet antyder, består af syv dufte. Alle duftene har hvide låg med varierende bredde og mængde af sorte striber. De lave numre har færre, mens de højere numre nærmest er sorte med hvide striber på. Duften er ret ligetil. Den åbner med en på én gang sart, sprudlende og berusende jasmin. Flere hvide blomster kommer på banen, mens duften bliver rundet af med en blød og cremet note af sandeltræ.

5. VitaYummy Hair & Nails Vitamins Summer Edition
Det er ikke første gang, jeg skriver om VitaYummy. Det bliver med stor sandsynlighed heller ikke den sidste. Mærket har vundet mit hjerte med dette kosttilskuds fabelagtige effekt på især mine negle. Derfor er det heller ikke første gang, jeg skriver om Hair & Nails Vitamins. Sidst var det med citronsmag, denne skønne sommervariant er med passionsfrugtsmag. Det er selvfølgelig smag og behag, men jeg synes, den er ret så lækker. Den har den der helt rigtige syrlighed, som jeg netop elsker ved passionsfrugter. Som de fleste andre varianter er det en hyggelig godbid, jeg oftest hygger mig med efter frokost. Så er jeg sikker på at få størst mulig gavn af ingredienserne fra mine kosttilskud. Der er blandt andet A-vitamin i, der jo er fedtopløseligt. Af samme grund er påpasselighed med, hvor mange (forskellige) du tager, vigtig!

6. Idun Minerals Nail Polish i farven 3504 Rosenkvarts*
Trods min evige skummemælksfarvede kulør er denne nuance så fin på hænderne. Det er en sjældenhed, derfor er denne nuance lige blevet genindkøbt. Langt de fleste lyserøde og beige nuancer går jeg uden om, fordi de simpelthen ikke klæder min hudfarve. Denne nuance skiller sig ud, præcist på hvilken måde kan jeg ikke sige… den er bare pæn! Den er heller ikke helt så nydelig, som den slags nuancer godt kan blive. Det er pænt på andre, men jeg kan ikke rigtig genkende mine hænder med de nuancer.
Iduns neglelakker har nogle ret gode pensler. Det er både nemt og hurtigt at få selv så lys en neglelak til at ligge jævnt og dække uden striber. Hvis du er typen til lidt ballade på neglene, egner nuancen sig også glimrende som base for nailart.

7. NUDESTIX Nudies Matte All Over Face Blush Color i farven Picante
Det er ikke kun den blå mascara, der er en sommertradition i min makeuptaske. Hver eneste sommer sniger det ene orange produkt sig ind efter det andet. Med årene har jeg lært at holde af orange, og det ER en livsbekræftende farve. Når jeg tager sådan en nuance på kinderne, ser jeg bare lidt friskere ud. Selvom orange er overordentlig smukt til mørkere hudfarver, synes jeg også, at farven afhængigt af nuancen klæder lys hud. Denne her meget klare orange nuance gør det især godt. Afhængigt af din hudfarve skal den bruges forskelligt, men jeg tør næsten at sige, at den er pæn til alle. NUDESTIX er SÅ lette at dosere, tone ud og have med i tasken. Der er alt, hvad du skal bruge, farve, pensel og spejl, hvad mere kan man ønske sig?

8. Pixi BeautifEYE
Indrømmet! Det er en afhængighed! I årevis har jeg plapret op om hydrogel og andre varianter over temaet øjenmasker. Hvis det er gået din næse forbi, elsker jeg simpelthen at bruge dem. De er vanvittigt gode til at bidrage med noget friskhed om morgenen, især når de står køligt. Er hævelser noget du døjer med, kan sådan en kølig øjenmaske gøre en forskel. Det gør jeg sjældent, men jeg bliver lige overrasket over effekten, hver gang. Tricket, der får de ret så våde Pixi BeautifEYE til at blive siddende, er at massere serummet ud forbi masken. Alternativt er det en god lejlighed til at tage en lille lur. Pixi BeautifEYE er især en kæmpelindring i øjeblikket, hvor der står en ventilator og blæser mig i ansigtet dag og nat. I kampen for at køle ned, får jeg nemlig knasende tørre slimhinder og hud.

9. Sunday Riley C.E.O 15% Vitamin C Brightening Serum
Min hud er ikke vild med C-vitamin. Derfor må jeg tage en masse hensyn, når jeg tester produkter. Først tester jeg et sted på kroppen. Næste skridt er en test om aftenen på et mindre følsomt sted i ansigtet. Hvis det også går godt, tester jeg produktet på et mere følsomt sted i ansigtet under mit aftenritual. Det er vigtigt, at du tester om aftenen, så produktet kan fjernes i en fart ved reaktion i huden. Hvis det også er en succes, opbygger jeg langsomt tolerance ved at trappe op. Sådan er det lykkedes mig at kunne bruge C.E.O om morgenen under SPF. Det er en kæmpe sejr for mig, og især min hud. Effekten er jo fantastisk, og jeg er vild med at vide, at min hud er endnu bedre rustet i solen.

10. Björn Axén The Hair Mask
I april deltog jeg i lanceringen af Björn Axén Signature, mærkets mest eksklusive linje til dato. Johan, manden bag mærket, er så ydmyg og passioneret et menneske, at man umuligt kan andet end at respektere ham. Signature har naturligvis været længe undervejs, og erfaringerne er gjort med alle foregående produkter. Og de har bestemt aldrig fejlet noget! Det er et mærke, der står mit hår nært! Fra vask til styling har jeg endnu til gode at blive skuffet, og jeg tvivler på, det sker. The Hair Mask er ingen undtagelse. Den er meget fugtende, og håret bliver blødt og får en fin glans og fornyet liv efter kort tid.
Til Signature havde Johan et es i ærmet! Han har nemlig fået udviklet en helt særlig duft til serien. Den er virkelig skøn, så nu glæder jeg mig til en kropsserie…

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *