Tirsdagstip: Plej dine neglebånd

07.05.19
O2 Depend 3-Step Action Nail Care Kit
O2 Depend 3-Step Action Nail Care Kit
Foto: Depend

Før Danish Beauty Award fik jeg lakeret negle med Shellac. Mine neglebånd var i en sølle forfatning, så sølle at jeg havde to blødende neglerødder. Den fantastiske kvinde, der prydede hver og en af mine negle med et stykke kunst, undgik neglebåndene til perfektion. Både neglebånd, negle og hænder fortjener pleje hver dag. Det er bare som om, jeg ikke rigtig når det i dagligdagen. Det handler om vane, og sådan en kan jeg åbenbart ikke finde ud af at få etableret. I en lang periode var jeg ellers vildt god og masserede mine negle med olie hver aften. Neglene var velplejede, neglebåndene fine og ikke mindst velfugtede.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Dit eget sæt
Hvis nu jeg var sådan en tjekket type, huskede jeg altid at skubbe mine neglebånd op. Det er jeg desværre ikke, så det sker et par gange om ugen, når jeg husker det. Da jeg heller ikke bruger hverken negleolie eller håndcreme regelmæssigt, kan mine hænder og særligt mine neglebånd godt få et kedeligt look. Da jeg er ret god til at rense neglene med en neglebørste, trænger de naturligvis til fugt. Måske kommer det som en overraskelse, at jeg er glad for ”alt i én” løsninger… ovenfor er et billede af et sæt fra Depend* med hele balladen i. Det er da praktisk! Og så behøver du ikke overveje, hvor du skal få fat i eksempelvis en neglebørste. Selvfølgelig kan du fint sammensætte dit eget bestående af:

  • Neglebåndsfjerner: En blid kemisk peeling er at foretrække, brug den endelig ikke for ofte, da det vil skade din negl.
  • Neglebørste: En god måde at holde neglebåndene i form og neglene rene.
  • Neglefil: Sørg for at file neglene regelmæssigt for at undgå, at de spalter eller får hakker, der ødelægger neglen. Husk især at file siderne, hakker der kan være årsag til, at neglen knækker helt ned i kødet.
  • Negleolie: Det blev pludselig et meget langt afsnit… læs om nødvendigheden af negleolie herunder.
  • Håndcreme: Find en der er fedtet til natbordet og en let en, du kan have med dig på farten. Så er der størst chance for, at du får cremen brugt i løbet af dagen.

Med de fem produkter inden for rækkevidde er der ingen grund til eller undskyldning for at have uplejede hænder.

Negleolie
Det er olie, der binder de forskellige lag af neglen sammen. Hvis du har problemer med, at neglene spalter, er det vigtigt at undgå neglehærder og smøre med olie ofte. Hvis det er rigtig slemt, skal du have en olie med dig i tasken, en på natbordet, en i skuffen på kontoret og en ved siden af dig inde i stuen. Smør så ofte du kan slippe af sted med det. Sørg for at vælge den letteste løsning, der er heldigvis flere forskellige muligheder. Der hjemme er en almindelig flaske med pensel fin, men i tasken er de penne, man kan finde, mere velegnede. Måske er det omvendt for dig, og så gør du selvfølgelig, som det passer dig. Så længe du får det gjort, vil du se resultater. Som et kedeligt og ofte repeteret råd er det regelmæssighed og vedholdenhed, der er kilden til gode resultater.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *