Fredagsfavorit: The Body Shop Shea Butter (ny emballage)

Tirsdagstip: Brug noget mere fedt!
07.07.23
Tirsdagstip: Brug noget mere fedt!

Er der noget jeg værdsætter i dette job, så er det dialogen med dig! For nylig var der en læser, der skrev og spurgte til en af mine favoritter. Det drejer sig om The Body Shop Shea Butter, der udover sheasmør kun indeholder citronsyre for at undgå harskning. Sagen er, at den har skiftet emballage, og det er folk åbenbart utilfredse med. Umiddelbart har jeg opfattet det som en forbedring. I hvert fald bliver jeg selv fri for at bakse med rensning af en ny beholder. Vores læser spurgte ind til konsistensen, som kritikken går på. Det tog desværre lidt længere tid at nå forbi butikken i åbningstiden end forventet. Til gengæld nåede jeg dårlig ind ad døren, inden jeg åbnede dåsen… og testede indholdet.

Ny emballage

Før i tiden var Shea Butter i en plastikpose med lynlåslukning. Det fungerede udmærket i begyndelsen, men i takt med at man brugte produktet, blev det noget være nas. Især når man nåede cirka halvvejs, så endte man oftere med produkt lidt flere steder end ønsket. Kæmpefan af den gamle emballage har jeg altså aldrig været. Derfor har jeg naturligvis brugt min egen genbrugsemballage, som blev renset før hver eneste påfyldning. Genbrugsemballage er generelt et koncept, jeg er ret glad for. Udfordringen med The Body Shops genbrugsemballage er, at især metallågene er meget bløde. Det kræver virkelig stor umage af mig ikke at klemme dem skæve. Ligesom de helst ikke skal have et slag… da især gevindene bliver meget hurtigt deforme.

The Body Shop Shea Butter

I rigtig mange år har jeg brugt sheasmør. Det er ALTID at finde i husstanden. Når noget er tørt og irriteret, når jeg behøver noget ekstra fedt og selvfølgelig til at massere ansigtet i. Det er heller ikke sjældent, at jeg bruger sheasmør som underlag for en duft.
Fordi det er et produkt, jeg har så lang en historie med, er det naturligvis en alvorlig sag, hvis det pludselig er forringet. Er der forskel på sheasmør i pose og i dåse? Svaret er ja, men det giver jo sig selv, at smørret sætter sig mere i en dåse. Når det ikke bliver bokset rundt i en pose, det kan næppe komme bag på nogen? Den er altså ikke helt så let at få i gang, men udover det er produkterne identiske. Den er hverken grynet eller træls.

The Body Shop Shea Butter kan du finde i butikkerne eller online, hvor den koster 175 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
An

Har du prøvet at bruge den i håret?

Helene Randløv

Hej Ann
Sheasmør? Ja, det har jeg brugt i håret i årevis.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *