Pudderdåserne greatest – jeres fem favorit musthaves

Pudderdåserne top 5
04.08.22
Pudderdåserne top 5

Pudderdåserne top 5Indeholder reklamelinks til Matas*

I anledning af, at Matas har sat alle vores produkter ned med 30 kroner*, præsenterer vi her jeres fem favoritter. Konkurrencen er hård, og især Alt i en creme, Tørshampoo og Alt i en Fodcreme er tæt på, men det er nu engang de effektive ansigtsprodukter, I køber flest af. I må undskylde, hvis vi praler, men vi startede med fem produkter i 2014 og er i al beskedenhed stolte. Siden er mange kommet til, og de fem, I køber flest af, er (i tilfældig rækkefølge):

T-Zone Peeling

Ingen over og ingen under – 2 % salicylsyre er bare det bedste til hud med tilstoppede porer, hudorme, bumser eller rødme. Selv hvis du har sart hud eller sågar rosacea kan du bruge den, da salicylsyre har en dulmende effekt. Salicylsyre eksfolierer hudens porer og opløser tilstoppede propper.

AHA-Peeling

AHA-Peeling er en tvilling til T-Zone Peeling, og du må derfor heller ikke bruge dem sammen. Hvis du har tør hud, solskadet hud, rynker eller pigmentpletter er AHA-Peeling mere effektiv end T-Zone Peeling. AHA-Peeling indeholder 7 % glykolsyre, som ikke er lige så effektiv til at opløse i hudens porer, men til gengæld er mere effektiv i dybden, til at gendanne nye friske hudceller og til at stimulere dannelsen af blandt andet ny kollagen.

Det første valg, du skal træffe, som ny Pudderdåse-bruger er derfor, om du er til T-Zone Peeling eller AHA-Peeling. Du må ikke bruge dem begge.

Niacinamid 10%

Alle kan til gengæld bruge Niacinamid 10%, fordi Niacinamid hjælper på alt – næsten. Listen over de hudproblemer, som Niacinamid kan afhjælpe er lang: Forstørrede porer, hudorme, hyperpigmentering, misfarvede ar, rynker, fedtet hud OG det modsatte – læs mere her. Det er ikke uden grund, at niacinamid er blevet en voldsomt populær hudplejeingrediens, også hus jer. Vi har blandet de 10% niacinamid med et rødkløverekstrakt, der giver endnu pænere porer. Hvad enten du bruger T-Zone Peeling eller AHA Peeling, kan du med fordel bruger Niacinamid 10% ovenpå.

Alt i en Hyaluronsyre

Alt i en Hyaluronsyre hjælper ikke på alt, men der er næppe mange, der ikke vil have glæde af den ekstra fugt og fylde, som den tilfører huden. Alt i en Hyaluronsyre indeholder tre forskellige størrelser hyaluronsyrer, som virker på tre niveauer i huden. Jo mindre hyaluronsyre, jo længere ned kan den komme. Til sammen tilfører de tre størrelser af hyaluronsyre både fugt, fylde og giver en antiage-effekt.

Anti-Age Ansigtscreme

Vores Anti-Age Ansigtcreme er et af vores fem originale produkter, og den holder stadig. Den vigtigste ingrediens er et peptid, der er udviklet til at aktivere cellerne i huden, så de forbedrer elasticiteten, hudens tykkelse og mindsker synlige rynker. Læs mere om, hvordan peptider virker her. Udover peptider har vi tilsat niacinamid, som jo virker mod alt, samt sheasmør, der blandt andet er rig på antioxidanter. Anti-Age Ansigtscreme fungerer lige godt som natcreme eller som primer under makeup.

Effektiv hudplejerutine til de fleste

Denne top fem kan udemærket fungere som en højest effektiv hudplejerutine til de fleste – HVIS du vælger mellem T-Zone Peeling og AHA Peeling.

Altså:

  1. ENTEN T-Zone Peeling ELLER AHA-Peeling
  2. Niacinamid
  3. Alt i en hyaluronsyre
  4. Anti-age Ansigtscreme

Og så husk lige solcreme til om morgenen!

Her kan du købe det

Matas giver lige nu 30 kroners rabat på alle vores produkter.* Du kan også købe T-Zone Peeling, AHA-Peeling, Niacinamid, Alt i en Hyaluronsyre og Anti-age Ansigtscreme hus en af vores øvrige forhandlere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Vibeke

I er SÅ seje og dygtige😊💪👏👏👏

Jeg har vist skrevet det før, men min sarte og acne-rosacea-plagede hud har aldrig haft det bedre. Hvor ville jeg dog ønske, jeres produkter havde været der i mine teenageår.
Eneste jeg savner er lidt diskret duft. Ingen tvivl om, at uparfumeret er bedst, men det har sin egen særegne lugt🙄

Helene Randløv

Kære Vibeke
Mange tak! Det er bare så dejligt at høre! Ja, mange af produkterne har en temmelig særegen duft 😛 Sådan er det, når man ikke maskerer ingrediensernes lugt.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *