Pudderdåserne greatest – jeres fem favorit musthaves

Pudderdåserne top 5
04.08.22
Pudderdåserne top 5

Pudderdåserne top 5Indeholder reklamelinks til Matas*

I anledning af, at Matas har sat alle vores produkter ned med 30 kroner*, præsenterer vi her jeres fem favoritter. Konkurrencen er hård, og især Alt i en creme, Tørshampoo og Alt i en Fodcreme er tæt på, men det er nu engang de effektive ansigtsprodukter, I køber flest af. I må undskylde, hvis vi praler, men vi startede med fem produkter i 2014 og er i al beskedenhed stolte. Siden er mange kommet til, og de fem, I køber flest af, er (i tilfældig rækkefølge):

T-Zone Peeling

Ingen over og ingen under – 2 % salicylsyre er bare det bedste til hud med tilstoppede porer, hudorme, bumser eller rødme. Selv hvis du har sart hud eller sågar rosacea kan du bruge den, da salicylsyre har en dulmende effekt. Salicylsyre eksfolierer hudens porer og opløser tilstoppede propper.

AHA-Peeling

AHA-Peeling er en tvilling til T-Zone Peeling, og du må derfor heller ikke bruge dem sammen. Hvis du har tør hud, solskadet hud, rynker eller pigmentpletter er AHA-Peeling mere effektiv end T-Zone Peeling. AHA-Peeling indeholder 7 % glykolsyre, som ikke er lige så effektiv til at opløse i hudens porer, men til gengæld er mere effektiv i dybden, til at gendanne nye friske hudceller og til at stimulere dannelsen af blandt andet ny kollagen.

Det første valg, du skal træffe, som ny Pudderdåse-bruger er derfor, om du er til T-Zone Peeling eller AHA-Peeling. Du må ikke bruge dem begge.

Niacinamid 10%

Alle kan til gengæld bruge Niacinamid 10%, fordi Niacinamid hjælper på alt – næsten. Listen over de hudproblemer, som Niacinamid kan afhjælpe er lang: Forstørrede porer, hudorme, hyperpigmentering, misfarvede ar, rynker, fedtet hud OG det modsatte – læs mere her. Det er ikke uden grund, at niacinamid er blevet en voldsomt populær hudplejeingrediens, også hus jer. Vi har blandet de 10% niacinamid med et rødkløverekstrakt, der giver endnu pænere porer. Hvad enten du bruger T-Zone Peeling eller AHA Peeling, kan du med fordel bruger Niacinamid 10% ovenpå.

Alt i en Hyaluronsyre

Alt i en Hyaluronsyre hjælper ikke på alt, men der er næppe mange, der ikke vil have glæde af den ekstra fugt og fylde, som den tilfører huden. Alt i en Hyaluronsyre indeholder tre forskellige størrelser hyaluronsyrer, som virker på tre niveauer i huden. Jo mindre hyaluronsyre, jo længere ned kan den komme. Til sammen tilfører de tre størrelser af hyaluronsyre både fugt, fylde og giver en antiage-effekt.

Anti-Age Ansigtscreme

Vores Anti-Age Ansigtcreme er et af vores fem originale produkter, og den holder stadig. Den vigtigste ingrediens er et peptid, der er udviklet til at aktivere cellerne i huden, så de forbedrer elasticiteten, hudens tykkelse og mindsker synlige rynker. Læs mere om, hvordan peptider virker her. Udover peptider har vi tilsat niacinamid, som jo virker mod alt, samt sheasmør, der blandt andet er rig på antioxidanter. Anti-Age Ansigtscreme fungerer lige godt som natcreme eller som primer under makeup.

Effektiv hudplejerutine til de fleste

Denne top fem kan udemærket fungere som en højest effektiv hudplejerutine til de fleste – HVIS du vælger mellem T-Zone Peeling og AHA Peeling.

Altså:

  1. ENTEN T-Zone Peeling ELLER AHA-Peeling
  2. Niacinamid
  3. Alt i en hyaluronsyre
  4. Anti-age Ansigtscreme

Og så husk lige solcreme til om morgenen!

Her kan du købe det

Matas giver lige nu 30 kroners rabat på alle vores produkter.* Du kan også købe T-Zone Peeling, AHA-Peeling, Niacinamid, Alt i en Hyaluronsyre og Anti-age Ansigtscreme hus en af vores øvrige forhandlere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Vibeke

I er SÅ seje og dygtige😊💪👏👏👏

Jeg har vist skrevet det før, men min sarte og acne-rosacea-plagede hud har aldrig haft det bedre. Hvor ville jeg dog ønske, jeres produkter havde været der i mine teenageår.
Eneste jeg savner er lidt diskret duft. Ingen tvivl om, at uparfumeret er bedst, men det har sin egen særegne lugt🙄

Helene Randløv

Kære Vibeke
Mange tak! Det er bare så dejligt at høre! Ja, mange af produkterne har en temmelig særegen duft 😛 Sådan er det, når man ikke maskerer ingrediensernes lugt.

Kh. Helene

Josefine

Hej Pudderdåserne! Hurtigt spørgsmål: må man bruge de to peelinger hver for sig, fx AHA-peelingen om aftenen og T-zone-peelingen om morgenen? Tak for nogle drøngode produkter uden så mange dikkedarer 🙏 Mvh Josefine

Helene Randløv

Kære Josefine
Nej, du skal vælge enten den ene eller den anden.

Kh. Helene

Kia Petersen

I er fantastiske! Tak fordi I gør alt dette for os ❤️

Hvis jeg bruger dette om dagen:

T-Zone Peeling
Niacinamid
Alt i en hyaluronsyre
Anti-age Ansigtscreme (min har også solcreme faktor 45)

Hvad skal jeg så bruge om aftenen mellem rens og natcreme? Har I en fugtgivende serum til dette ?

Og er det korrekt forstået, at der skal gå ca 10 min mellem hver af de tre seraer om morgenen?

Helene Randløv

Hej Kia
Tak for din kommentar, det er så meget lettere at kommunikere via besked, enten på Instagram eller Facebook. Da jeg nødigt vil give dig et halvt svar 🙂
Det er på ingen måde korrekt, at der skal gå ti minutter mellem hvert produkt, hvor har du dog læst det? Hvem har tid til det?
https://pudderdaaserne.dk/2019/09/24/tirsdagstip-drop-ventetiden/
Kh. Helene

Wilma

Kære Pudderdåserne,
Jeg har for nylig købt “Alt i en hylaronsyre” og jeg kan ikke få den til at fungere i min hudplejerutine. Det føles som om at jeg har en indtørret lermaske på, og jeg har ellers ikke tør hud normalt. Min hudplejerutine er;
1. Mild Micellar Water til Sensitiv Hud fra Matas striber
2. T-zone peeling fra jer
3. Niacinamid 10% Serum fra jer
4. 10% Azelainsyre fra the Ordinary
5. Alt i en hyaluronsyre fra jer
6. Anti-age ansigtscreme fra jer
7. La Roche-Posay Anthelios XL Anti-shine SPF 50+

Er der noget, som jeg kan ændre, for at jeres serum får bedre vilkår til at fungere efter hensigten?

Helene Randløv

Hej Wilma
Det er godt nok også mange produkter ovenpå hinanden. Har du prøvet at bytte lidt rundt på dem?

Kh. Helene

Wilma

Hej Helene,
Ja, jeg har prøvet at undlade de andre sera, Niacinamid og Azelainsyre, og om aftenen udlader jeg naturligvis også solcremen. Selv ‘bare’ med rens, peeling, hyaluronsyre og creme oplever jeg den strammende effekt. Kan det være et spørgsmål om tilvænning?

Helene Randløv

Hej Wilma
Det har jeg aldrig hørt om før, har du en eller anden mist af en art… helst bare sådan en vand fra Vichy, Avéne, LRP eller lignende. Prøv at spraye den på inden Alt i en Hyaluronsyre. Nogen oplever at hyaluronsyren ligesom suger hudens fugt til sig frem for omgivelsernes. Det er det eneste bud jeg har. Har du prøvet at smøre den på armen eller sådan noget?

Kh. Helene

Wilma

Interessant hvis seraen kan suge hudens fugt! Det føles bestemt sådan. Jeg har ingen mist, men det kan jeg erhverve mig. Jeg prøvede hyaluronsyren igen i dag, bare i et helt tyndt lag og derefter et generøst lag anti-age creme. Efter et par timer
måtte jeg smøre området omkring min mund med jeres alt i en fodcreme, i desperation efter at opbløde den strammende effekt. Når jeg smører hyaluronsyren på håndryggen føles den silkeblød.
Det er meget mærkeligt…

Helene Randløv

Ej okay, det lyder jo helt skørt. Jeg ville forsøge mig med en mist/vandspray… men altså jeg tør ikke love, at det virker.

Kh. Helene

Wilma

Du skal have tak for at svare mig og foreslå en mist, jeg giver det et forsøg! Har bestilt VICHYs
Stor Vichy Vulkansk Vandspray og håber at det kan noget. Heldigvis fungerer de andre af jeres produkter for mig 🙂

Helene Randløv

Ellers må du fyre den i håret… selvom det er lidt vild brug af den <3 Jeg krydser fingre for, at det virker!

Kh. Helene

Pia

Hej “dåser”
I skriver at man ikke kan bruge T-zone peeling og AHA sammen? Jo, det kan man godt 🙂 Eller det vil sige at jeg bruger T-zone i ansigtet og AHA på hals og arme. Det fungerer s¨å godt for mig. Det fungerer dog ikke den anden vej – hvilket egentlig er lidt mystisk

Helene Randløv

Hej Pia
Vi skriver ikke noget om, at man ikke kan, men at det ikke er noget, vi anbefaler på samme stykke hud. Og da det jo er hver sit sted, du bruger dem, er der ingen ko på isen. Næh, det er ikke specielt mærkeligt, at det er AHA-Peeling, der har bedst effekt på armene og halsen 🙂

Kh. Helene

Emma

For et par måneder siden begyndte jeg at bruge jeres alt i en makeup fjerner, t-zone peeling og Cremen. Jeg får ikke længere nær så mange udbrud, så det er jeg glad for! Jeg kæmper dog stadig med hudorme, røde pletter og ar efter tidligere bumser, som jeg gerne vil arbejde på at få væk. Så mit spørgsmål er, hvilket/hvilke produkter, jeg kan tilføje for at få det sidste væk? Er Azelainsyre og/eller Niacinamid en muglihed løsning?

Helene Randløv

Hej Emma
Hvordan bruger du produkterne?
Læs her: https://pudderdaaserne.dk/2022/10/25/tirsdagstip-hold-det-enkelt-eller-basispakken-fra-pudderdaaserne/
Og rens som nederst i indlægget her: https://pudderdaaserne.dk/2023/01/24/tirsdagstip-forfin-hudstrukturen-og-formindsk-dine-porer/
Både Azelainsyre og Niacinamid kan bruges, måske Azelainsyre 10% er lige lidt mere velegnet til din hud.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *