Månedens favoritter: Juli 2019

02.08.19
Månedens favoritter: Juli 2019

Månedens favoritter: Juli 2019

Det er vidunderligt med tilkendegivelser, om at vores indlæg er savnet. Tusind tak for dem! Det betyder langt mere, end du aner. ”Månedens favoritter: Juli” er næsten tone i tone farvemæssigt. Man skulle tro, at jeg havde ledt specifikt efter produkter i lys koral emballage, det har jeg selvfølgelig ikke. Det gik først op for mig, da jeg beskar billedet, at det hele matchede. Modsat stort set alle andre år, har jeg virkelig givet den gas med makeup i juli måned. Min genvundne glæde ved makeup er selvfølgelig smittet af på favoritterne. Som altid rummer favoritterne både nye opdagelser, nyheder og gamle kendinge.
I de sidste to uger har jeg stort set ikke lavet andet end at drikke iskaffe og ligge i hængekøjen. Det hjælper gevaldigt på overskuddet at sove til man vågner og i øvrigt slappe af hele dagen. Så nu er jeg snart klar til hverdagen igen.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Lixerskin Vitamin C Paste
Rødme, hævelser og irritation er ikke ligefrem noget, jeg går og higer efter. Derfor bliver tests af produkter med c-vitamin ofte udskudt i uendelig lang tid. Vitamin C Paste bliver anbefalet som morgenmaske, det vanskeliggjorde testen yderligere … Sidst jeg testede et c-vitamin produkt om morgenen, var jeg så rød og hævet efterfølgende, at der måtte en høj dosis antihistamin til at slå reaktionen ned igen.
De resultater, jeg opnår ved brug af Vitamin C Paste, opvejer næsten bivirkningerne, jeg har døjet med ved tidligere lejligheder. Det er selvfølgelig interessant at teste masken, når huden på et øjeblik er klarere, friskere og mere glødende at se på. Trods den høje dosis c-vitamin og heftige parfumestoffer er min hud svært begejstret. Der er ingen irritation, så jeg bruger trygt og flittigt Vitamin C Paste før mit bad et par morgener om ugen.

2. Essie Nail Lacquer i farven Stop Look and Glisten
Da jeg først så billederne af Essies Gorge-ous Geode kollektionen, blev jeg så skuffet. Teksten beskrev lakkerne i kollektionen som hologlimmer … Det er sædvanligvis en effekt, jeg er vild med. På billederne så denne effekt mildest talt fesen ud, så jeg opgav helt at drømme om lakkerne. Under et besøg i Matas vovede jeg alligevel pelsen og købte Stop Look and Glisten med hjem. Først lå den bare, fordi jeg havde shellac på. En dag skulle neglene være fine i en fart, derfor blev neglene lakeret, mens jeg ventede på at blive hentet.
Hologlimmer er oftest bedst uden overlak, effekten bliver mere tydelig, hvis overfladen er lidt slidt. Sådan er det vist også i dette tilfælde, i hvert fald er effekten så fin uden, at jeg slet ikke har gidet at prøve med overlak.

3. Yves Rocher Bronzing Powder Duo
Har du ikke før prøvet en bronzer fra Yves Rocher, så er du virkelig gået glip af noget. Det er efter min mening nogle af de bedste bronzere på markedet. Allerede i 2011 var jeg begejstret … Det er jeg stadig trods det faktum, at selve pudderet er parfumeret. Det har en skøn (og rimelig kraftig) duft af gardenia, og jeg elsker det. Det er først rigtig sommer, når jeg har Yves Rochers bronzer fra årets sommerkollektion i hånden.
I dag er der masser af muligheder for at finde en bronzer, der passer til netop din hudtone. For bare fem-seks år siden var det ofte et mareridt. Indtil mødet med Yves Rochers bronzere stod valget for mit vedkommende altid mellem alt for mørke og alt for orange bronzere. Derfor har Yves Rochers bronzere en helt særlig plads i mit hjerte.

4. Too Faced Crystal Whips Shimmering Eyeshadow Veil*
Cremeøjenskygge er et hit! De rigtige farver kan gøre det ud for flere forskellige produkter på én gang. Det giver næsten sig selv, at de er gode som øjenskygger, med en tynd pensel er de også fine eyelinere. Indeholder de perlemor kan de endda fungere som highlightere.
Crystal Whips er temmelig parfumerede, og derfor var jeg bekymret, da jeg prøvede dem. Heldigvis kan jeg godt tåle dem og de to nuancer, jeg bedst kan lide, indeholder ikke karmin… Lykke! Club Kid er en smuk støvet gammelrosa nuance med changerende glimmer, der skifter mellem en pink og en blålilla nuance. The Bubbly! er en gylden champagnenuance med masser af glimmer i hvid og en kølig gylden nuance. På mig holder de virkelig fint uden at drysse, og de smelter heller ikke, selvom jeg glemmer primer på øjenlåget.

5. GOSH I’m Blushing i farverne 001 Flirt og 002 Amour
Faktisk har jeg altid været glad for blushes fra GOSH. De nu udgåede Giant Blush, har jeg været nødt til at samle et lille lager af. Strobe ’N’ Glow Kit er et andet eksempel på et produkt til kinderne, jeg er vild med. De nye blushes I’m Blushing er meget fint malede matte pudderblushes, der er så lette at fordele på huden. De er uden karmin, så jeg har haft stor glæde af dem både på kinderne og som øjenskygger.
Indtil videre er der tre farver, og jeg håber på flere … De to nuancer, jeg har valgt her, og den meget mørkere blåtonede pink nuance ligger pænt og længe på huden. Et strejf af blush i globelinjen giver dig et friskere look, samtidig med at det forbinder din makeup på en virkelig fin måde.

6. Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25 i farven Naturally Nude
Læberne bliver ofte overset, når vi påfører SPF. Derfor er det vanvittigt vigtigt at bruge et separat produkt til beskyttelse af læberne. Vores egen læbesalve SPF 30 ligger selvfølgelig i tasken, men den er jo ikke videre spændende, når man har gjort sig umage med makeuppen. Derfor har jeg anskaffet mig alle fem nuancer af Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25. Nuancerne er ret diskrete og transparente, men lidt har også ret, og de er så fine og klæder langt de fleste.
Hvis du slet ikke er til farve på læberne, er der også en farveløs version, som mere minder om en almindelig læbepomade. Naturally Nude lysner og neutraliserer farven på mine egne læber, derfor er den blevet brugt ret flittigt, mens jeg har givet den gas med blandt andet Jawbreaker på øjnene.

7. Floral Street London Poppy*
Duften er en kærlighedserklæring til London, hvor mærket kommer fra. Den er frisk, glad og sprudlende. Kombinationen af saltvand, neroli i hjertet og citrus i åbningen virker nærmest mousserende. Straks efter kommer en intens solsikke note snigende. Som beskrevet i Torsdags top ti: Sommerduftene 2019, minder den mig om de dufte, jeg brugte i de sene teenageår. Den har derfor haft en næsten magisk tiltrækningskraft, siden jeg købte den. Med sin kåde og utøjlede glæde virker den simpelthen som en opkvikker på humøret.
Holdbarheden er virkelig fin trods flere forholdsvis flygtige noter. Den fine kombination af cedertræ, japansk cypres og sort rav giver dybde og holder de lette og boblende noter på plads. Den er stram i kompositionen, samtidig med at den er perlende i næsen. London Poppy er perfekt som hverdagsduft, men den kan sagtens fungere til aftenbrug.

8. Kristin Ess The One Purple Shampoo og Conditioner*
Måske kan du se, at det ikke er den lilla conditioner på billedet? Denne version er ikke lilla, men den er også vanvittigt god. Den almindelige The One Conditioner var med på ferien for at hele familien kunne bruge den samme. Det var også et trick, for at teste den på gutternes hår … Håret bliver så blødt, uden at det bliver tynget det mindste, og det gælder selv mit fine hår. Samtidig kan jeg se, at den har fin effekt, og håret syner meget mindre tørt, siden jeg begyndte at bruge den. Kristin Ess’ produkter har en signatur duft, der er virkelig skøn. Bare duften har givet mig lyst til at prøve flere af produkterne. Udover at den har en rigtig god farve udmærker The One Purple Shampoo sig især ved, at den er sulfatfri.

9. NARS Orgasm Liquid Highlighter*
Imponeret var jeg langt fra, da jeg så denne kollektion. Det er ubegribeligt for mig, at NARS bliver ved og ved med at koge suppe på Orgasm. NARS kalder blushen ikonisk, det er lidt i overkanten. Det er BARE en blush, ikke? Katja og jeg har altid foretrukket Deep Throat, der er næsten samme nuance med langt mindre perlemor. Kollektionen har alligevel fået krammet på mig. Det skyldes til dels den virkelig pæne emballage og selvfølgelig de meget klædelige produkter. Læbeolien Oil Infused Lip Tint er jeg blevet afhængig af. Den er SÅ pæn, og det samme er denne highlighter. Den er MEGET flydende og vanskellig at dosere, en enkelt dråbe fra pipetten er i mine øjne lige i overkanten. Du kan dog forholdsvis roligt give den gas med highlighteren, da den giver huden den smukkeste glød.

10. Kat Von D Everlasting Lip Liner i farven Muse*
Pink, lilla og røde nuancer fremhæver grønne øjne, og det vil jeg gerne … Det kan godt være, at der findes masser af veganske eyelinere, jeg er bare ikke stødt på dem. Gængse eyelinere i de nævnte nuancer indeholder oftest det røde farvestof karmin, som jeg ikke kan tåle. Løsningen har derfor været, at jeg har kastet mig over nogle liplinere fra Kat Von D i stedet. Liplinerne er blevet testet grundigt gennem et par måneder. De fungerer virkelig godt, når man skynder sig at tone farven ud, og de holder fantastisk. De to nuancer af I’m Blushing og Orgasm Liquid Highlighter herover har sammen med nuancen Muse gjort det ud for en let rosa hverdagsmakeup. Det er meget pænt med klare rosa nuancer på øjnene, og så tilfører det sådan en fin friskhed.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *