Lørdagslook: Nants Ingonyama Bagithi

27.07.19
Lørdagslook: Nants Ingonyama Bagithi

Lørdagslook: Nants Ingonyama Bagithi

Mon ikke vi alle sammen har brølet med på titlen til dagens look? Det er Zulu og stammer fra Circle of Life fra Løvernes Konge. Nants Ingonyama Bagithi betyder noget i retning af her kommer en løve. Om fredagen nåede jeg ikke at tage billeder af det look, jeg lagde i anledning af ældstens fødselsdag, hvor vi blandt andet var i biografen. Så jeg lagde det samme dagen look dagen efter, men der havde jeg travlt med at fejre ham, så der nåede jeg ikke at skrive. I dag sidder jeg og skriver ude i skyggen og nyder vinden.
Målet var at bruge så mange af de fireogtyve øjenskygger i Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker Palette som muligt. Det lykkedes mig at bruge atten, så det er samtidig min personlige rekord. Selve placeringen af de mange øjenskygger er inspireret af nuancerne i en solnedgang.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Øjne: Som base brugte jeg Urban Decay Eyeshadow Primer Potion i farven Original. For at markere øverste vippekant brugte jeg GOSH 24h Pro Liner i farven 001 Black. Derefter kastede jeg mig over Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker Eyeshadow/Pressed Pigment Palette*, som indeholder alle de øjenskygger, jeg brugte.

Lørdagslook: Nants Ingonyama Bagithi

Den helt sarte matte lyserøde nuance Good Morning(1) lagde jeg øverst i globelinjen. Derefter lagde jeg den gultonede lyserøde nuance med transparent perlemor Snack(2) i inderste øjenkrog. I globelinjen op mod øjenbrynet lagde jeg den matte lyslilla nuance Gumdrop(3). Ud mod yderste øjenkrogen lagde jeg den matte babylyseblå nuance Brain Freeze(4) ovenpå Gumdrop. I globelinjen lagde jeg den klare matte koboltblå nuance Soaked(5). For at intensivere globelinjen lagde jeg den helt mørke matte navy nuance Delicious(6) yderst fra øjenkrogen og op. Som en halvmåne under globelinjen lagde jeg fra yderste øjenkrog mod inderste øjenkrog skyggerne:

  • Bite Me(7) der er en mørk lilla nuance med blåt, rødt og lilla perlemor.
  • Raspberry(8) der er en mørk mat hindbærrød nuance.
  • Cherry Wet(9) der er en mat dyb pink nuance.
  • Bubble Gum(10) der er en mat tyggegummilyserød nuance.
  • Suck(11) der er klar mat orange nuance.
  • Fuck(12) der er en mat neon koral nuance.

På midten af øjenlåget lagde jeg først den matte klare gule nuance Wow(13). Ovenpå lagde jeg Lemon Drop(14), der er en klar gul nuance med gult perlemor.

Lørdagslook: Nants Ingonyama Bagithi

Under øjet fra yderste øjenkrog er det Delicious(6), Bite Me(7) og den klare blåtonede pink nuance Cotton Candy(15) med pink perlemor. Derefter den mørke koralrøde nuance med rødt perlemor And What?(16), den klare orange nuance med orange perlemor Orange Juice(17) og Lemon Drop (14). Helt ind mod øjenkrogen lagde jeg Jawbreaker(18), der er en hvid nuance med guld perlemor.

Hud: Først lysnede jeg under øjnene og i øjenkrogen med Sisley Stylo Lumière. Derefter pudrede jeg med Hourglass Ambient Lighting Powder* Diffused Light, hvor jeg ellers bruger highlighter. I resten af ansigtet brugte jeg Hourglass Ambient Lighting Powder* Dim Light.

Bryn: Den takkede tusch GOSH Hair Stroke 24h Semi Tattoo Ink Liner i 001 Brown farver både hud og hår. Det fungerer virkelig godt og holder virkelig godt. Som highlight under brynet brugte jeg den matte ende Lift fra GOSH Lift & Highlight i farven 002 Rose.

Kinder: Det har taget mig lang tid at komme i gang med at bruge Natasha Denonas produkter. De er jo så flotte, men jeg mistede helt lysten til at bruge dem, da jeg havde købt dem. Heldigvis kom jeg endelig i gang, for Natasha Denona Blush Duo Palette 13* er virkelig smuk og perfekt til sommeren. Highlighteren 02 Toutou lagde jeg øverst på kindbenene. Og blushen 08 Golden Caribbean Coral lagde jeg i bedste firserstil fra kinderne op mod tindingen.

Vipper: Forleden var der en læser, der spurgte om hvordan man egentlig tager mascara på. Der kom jeg virkelig til kort. Nu hvor jeg har tygget på det, er jeg kommet frem til, at det handler om tynde lag. Når jeg husker det, starter jeg på de nederste vipper. Derefter får vipperne tre eller fire tynde lag jævnt fordelt på alle vipperne. Her er det Clinique Chubby Lash Fattening Mascara i farven 1 Jumbo Jet, jeg brugte.

Læber: Som kategori er læbeolie stadig noget, der gør mig nysgerrig. I mine øjne har netop læbeolie et stort potentiale. Der er virkelig mange skønne formler på markedet, men jeg har ønsket mig en, der giver mere seriøs farve. Det kan man næppe sige at Nars Oil Infused Lip Lint i Orgasm* gør, men den er virkelig pæn. Og så er den virkelig behagelig på læberne.

Briller : Siden jeg fik briller, har jeg sukket efter noget lignende Tom Fords Bella stel. Først og fremmest kan det ikke åbnes, de færreste optikere (hvis nogen) vil slibe glassene til det. Derfor blev jeg ellevild, da yngsten faldt over Tom Ford Metal Criss Cross Aviators i Profil Optik. Stellet havde jeg set i en reklame, så lykken var stor ved gensynet. Det er farven Rose Gold, og stellet er Tom Ford Metal Criss Cross Aviators med stelnummer FT5531. De opfylder samtidig drømmen om et klassisk pilotstel. Stellet er helt spinkelt, så jeg er lidt nervøs for at få det bøjet, men hvor er jeg dog lykkelig.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Bodil Pedersen

Wow hvor flot til både øjne og briller…..

Helene Randløv

Tusind tak Bodil <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *